2011/06/12

Stefan Rehn inför Djurgården

OMSTART/INFÖR. Efter dagens träning, dagen innan matchen mot Djurgården så var Stefan Rehn på ett strålande humör. Han har likt Hysén en del känslor även för Djurgården och känner fortfarande en hel del personer inom föreningen.
- Det blir en speciell match, jag känner flera stycken inom laget fortfarande. Men det får man lägga åt sidan imorgon och fokusera på tre poäng.

Djurgården  bytte tränare precis innan uppehållet, hur kommer det att påverka?
- Jag känner Magnus Pehrsson sedan tidigare, det är en väldigt duktig tränare. Han kommer säkert att försöka ändra en hel del saker, återstår att se hur långt de har kommit under uppehållet. De gjorde i alla fall en ganska så bra match mot oss i Cupen.

Du följer fortfarande Djurgården, hur tycker du det har sett ut under säsongen?
- De har gjort flera bra matcher, lite som vår inledning där de spelade bra stundtals men inte fick med sig några poäng. Det har sett lite bättre ut på sistone, men försvaret är deras akilleshäl.

Tror du om matchen imorgon?
- Jag tror och hoppas att vi kommer att vara det spelförande laget, tycker att vi fick igång vårt offensiva spel rejält under de sista matcherna innan uppehållet. Jag tror vi har sex vinster och två oavgjorda på de åtta senaste matcherna. Vi är i god form och siktar på tre poäng.

Landslagsuppehåll, bra eller dåligt för er tränare?
- Både och! Man får chansen att träna lite extra på det man vill förbättra men samtidigt försvinner väldigt många spelare på diverse olika landslagsuppdrag. Men det är bara bra för våra spelares utveckling att få chansen i olika landslag.

Tillsist, oroar Hysén till Brugge er tränare lika mycket som oss supportrar?
- Det är klart att skulle vi tappa Tobias så skulle det vara ett stort avbräck för oss, det är bara att titta på målskörden för vårt lag för att se vad han betyder för oss.

OM han försvinner, behöver ni förstärka då eller anser du att ni har tillräckligt bra spelare därbakom?
- Nu kommer jag med ett tråkigt svar, den frågan får vi ta då istället, haha.

Trolig startelva inför matchen:
Marcus Sandberg
Erik Lund - Ragnar Sigurdsson - Karl Svensson - Mikael Dyrestam
Elmar Bjarnason - Jakob Johansson
Joel Allansson - Andreas Drugge - Tobias Sana
Tobias Hysén

Gustav Hessfelt skvallrade lite om att det kommer att komma runt 1000 Djurgårdssupportrar till matchen imorgon, klart bäst närvaro bland bortafansen såhär långt.

8 kommentarer:

  1. Dyre och Joel från start - helt rätt! :)

    SvaraRadera
  2. sluta äckla med dessa dif-kopplingar. det är som att likt tabloidtidningarna bara för att hetsa (någon att säga fel)

    SvaraRadera
  3. Varför tror du på Allansson istället för Bärken? Har det sett ut så på träningarna eller?

    SvaraRadera
  4. Det är bullshit såklart att "Det tar vi då". Det skulle vara grovt tjänstefel att inte ha beslutat detta innan. varför inte förbereda ev. transfers, om man nu ser en risk. Nåja, såklart dom inte går ut och sågar egna truppen. :)

    SvaraRadera
  5. satsa på pärlan/söder/bärkroth om hysén lämnar oss!

    SvaraRadera
  6. Anonym 23:33
    Antagligen har de någon susning om det, men som de kanske inte vill gå ut med riktigt än. Än så länge så är Tobbe inte såld, det är bara ett rykte.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.