2011/06/18

Att köpa eller inte köpa, det är frågan

(INFÖR)MATCHTANKAR. När man läser titeln på det här inlägget kan man tro att det hade handlat om något mycket roligare än vad det faktiskt kommer att handla om. Det hade kunnat vara en utläggning om varför Håkan behöver värva en ny målvakt, det hade kunnat vara e åsikt om huruvida man kommer behöva köpa en ny spelare eller inte. Tyvärr är många av de svaren redan självklara. Ett svar som dock inte alls är lika självklara är svaret på den riktiga frågan:

"Bör man köpa hem dagens match på PPV?"

Jag ser mig inte alls som någon medgångssupporter, men jag är inte heller ekonomiskt oberoende eller galen. Med facit från förra matchen (kom ihåg att det var hemma) mot DIF (kom ihåg att de låg sist i Allsvenskan) är det riktigt svårt att motivera sig att köpa hem matchen, särskilt när jag idag inte ens kommer kunna se hela. Men vem vet, kanske kommer matchen vara avgjord redan i halvlek....

Fast på riktigt, vem försöker jag lura? Givetvis kommer jag gå in på Comhems hemsida och betala 160:- för att se en schleten bortamatch mot Mjällby. Det enda som talar för seger är att Feldgrau och Erling är där, och att jag inte är det. Det brukar bli segrar på de bortamatcher där jag stannar hemma....

17 kommentarer:

  1. Intresseklubben antecknar?

    SvaraRadera
  2. Jag är i exakt samma situation och vet också med mig att jag inom en kvart kommer att logga in och beställa matchen.

    Hoppas på bättre underhållning än i förra matchen.

    Krossa Mjällby!

    SvaraRadera
  3. Anonym 17:07

    90-talet ringde och ville ha tillbaka sitt uttryck.

    SvaraRadera
  4. Blir det seger ikväll så stannar du hemma resten av säsongen...

    SvaraRadera
  5. Fast vi är inte där heller... Då hade vi bara förlorat.

    SvaraRadera
  6. Vafan! Stannade ni hemma?

    SvaraRadera
  7. Folk protesterar mot de skenande biljettpriserna, men det är fan nästan lika dyrt att se matchen på tv numera asom det är att se den Live.

    SvaraRadera
  8. Om man ser den på TV kan man dock vara flera på samma "biljett" så då blir det billigare ;)

    SvaraRadera
  9. Oh yeah, vissa har kompisar, det tänkte jag inte på ;)

    SvaraRadera
  10. Står 2-0 och så...

    SvaraRadera
  11. Mot den moderna fotbollen2011-06-18 19:54

    Att köpa matcher på Payperview eller att tecka abbonemang hos Canal Plus urholkar supporterintresset.

    Redan idag styr mediebolagen fotbollen och omöjliggör supporterintresset med sena vardagsmatcher och flyttade matchdagar.

    SvaraRadera
  12. Enligt Nina Wernblooms blogg laddade Söder med öl dagen innan match. Jag tycker inte det är okej,även om det bara är EN öl till maten.

    SvaraRadera
  13. Peeman skit i priser eller spel kvalitet
    Om Blåvit alltid vinner när du stannar hemma så vet du vad du ska göra ;)

    SvaraRadera
  14. @Olle 20:17
    Dock är bilderna från i torsdags, alltså två dagar innan match. Kanske ändå inte okej, vad vet jag. Men ändå två dagar :)

    SvaraRadera
  15. Haha baraben vilka supportrar! Som vanligt var de äkta supportrarna på plats för att lyfta fram laget i våra hjärtan. Får se hur många av er som är kvar om 5 år...

    SvaraRadera
  16. Anonym 9:34
    Jag hör inte till BaraBen men jag har följt IFK sedan 1969, skulle jag inte vara en riktig supporter för att jag inte följer alla matcher på plats ? Tycker det är väldigt kul att många följer med laget på bortamatcherna men varför dissa dom som stannar hemma ? Ska jag skippa årskortet nästa år för att jag inte kan hänga med på bortamatcherna ?
    Alla behövs för att lyfta IFK, oavsett deras nivå på engagemanget.

    SvaraRadera
  17. Kör på betclickampanjen och kamma hem tre månaders canal plus gratis. Förmodligen ses väl detta som reklam, men likväl är det ett bra tips för er som sitter o köper hem match efter match

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.