På gång


måndag 2 maj 2011

Real Madrid - fotbollens hycklande kärringar

4 kommentarer:

 1. Det här var det sämsta klippet någonsin. Vad vill du ha sagt med att publicera det här? De ramlar ju ihop som korthus även i de här situationerna som ska vara "allvarliga". Kolla bara på Villa. Vidrig människa. Barca är en vidrig klubb.

  SvaraRadera
 2. Vad har detta med Blåvitt att göra. Ett likadant hopklipp om filmarnas och hycklarnas mästare - Barcelona. Jag tycker inte om Barcelona men jag älskar Blåvitt. När nu denna sida gör som aftonbladet och all annan media och ensidigt tar ställning för Barcelona så undrar jag hur ni tänker. BaraBen är från och med nu bojkottad av mig. Ha det så gott och fortsätt se enögt på Barcelona.

  SvaraRadera
 3. Ursäkta ! Blev så upprörd att jag inte fortsatte ner på sidan och såg Reals svar. Ska lära mig att ta det lugnt och se helheten först. Borde tänkt mig för och fattat att ni inte tar ett ensidigt och enögt parti för en klubb. Många ursäkter!

  SvaraRadera
 4. Se Vad ni ser men använd era hjärnor!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.