2011/05/11

Gais = Kållered

LINDOME/KÅLLERED. Först avslöjade BaraBen att Gais enda riktigt starka fäste i Göteborgsregionen var östra Mölndal. Sedan förlorade Gais åter igen mot det Blåvitt som de grönsvarta fansen så intensivt försökt peka ut som "Lindome"-laget.

Mats "Al Capone" Persson tar nu till åtgärder enligt Gais-matematikens 1 + 1 = 1954.

Faksimil: Gp.se

22 kommentarer:

  1. Hur stor och etablerad är egentligen den klubben? Som Utbynäs typ...?

    SvaraRadera
  2. KSK P85 Skojar man inte bort. Vi vann allt(nästan).
    Otroligt missnöjd med detta samarbete. Min moderklubb samarbetar med fienden. Fy fan. AVGÅ!!

    Kålleredsfödd med Blåvitthjärta!

    SvaraRadera
  3. Vad är felet med att GAIS missionerar i Kållered? Den rätta tron kanske sprider sig till er i Lindome med, för det är ju inte långt dit från Kållered. Fast det kanske är det ni är rädda för? =D

    SvaraRadera
  4. anonym 19:53/ Det är dina vänners självbild som gång på gång på gång naggas i kanten. Du vet det där dryga 50-talet inflyttade indiekids som jobbar hårt för att profilera Gais som någon slags "innerstadsklubb som slår underifrån" när det egentligen är flest jobbargrabbar från Kållered som håller på Gais. Men det passar inte deras bisarra och förljugna verklighet.

    SvaraRadera
  5. Gillar hur Gajs kallar Kållered för en "stor klubb".

    Det finns väl olika perspektiv på allt antar jag :)

    SvaraRadera
  6. 50-talet inflyttade indiekids som jobbar hårt för att profilera Gais som någon slags "innerstadsklubb som slår underifrån"

    Precis så är det!

    SvaraRadera
  7. 20:05, du har så rätt!

    En minoritet gaisare försöker leka brittisk arbetarklass genom att kalla sig för casuals och hävda att t.ex. järntorget är gais-land.

    De önskar egentligen innerligt att Lindome varit "deras" och hade bidragit till supporter- och ligistkultuern hos gais, liksom är fallet i Blåvitt.

    Vad de dessutom inte vet är att det i Lindome bor en del riktiga arbtarklassgaisare som följt klubben i åratal.

    SvaraRadera
  8. Jag bor i kållered!
    Inga gaisare bor här änna!
    RENSA!

    SvaraRadera
  9. Storklubb, ptja. Om man jämför med Gais är vilken klubb som helst en storklubb.

    SvaraRadera
  10. På vilket sätt är denna "nyhet" relevant bland blåvitt supportrar? Är det i detta fallet ert kära kållered/lindome som engagerar eller är det GAIS?

    SvaraRadera
  11. Gais - Räcker att kolla gaisbonito.com för att förstå vem som skulle vara vinnare i ett sånt sammarbete.

    Man pissar på sin egen ungdomssektion. Bra jobbat mats. Köp nu Big mama Mats, med en veckolön på 100k så är du snart i hamn.

    Gais ett luftslott nära dig..

    SvaraRadera
  12. Ska BaraBen också hänga på den heltöntiga "trenden" med Lindome? Tillbaks på högstadiet?

    SvaraRadera
  13. Anonym 20:052011-05-11 23:48

    Anonym 22:38/ Det krävs inte att man är hjärnkirurg för att fatta att detta är en drift med Gais vokabulär och begreppsvärld.

    SvaraRadera
  14. Det är skillnad mellan "stor klubb" och "storklubb", det får man lära sig när man gått ut skolan.

    SvaraRadera
  15. Nja, Baraben.com avslöjade väl knappast att Östra Mölndal var ett starkt Gaisfäste?
    Om inte jag minns rätt så var det en Baraben-skribent, numer även i Änglarnas styrelse som skrev artikeln för Änglarnas medlemstidning och sen la ni även upp delar av den här?

    Ja, något måste det ju gnällas på...

    SvaraRadera
  16. Fan va ni hakat upp Er på GAIS!? Den klubben som
    Är så obetydlig och värdelös.. Erat bananer i pyjamas "tifo" säger allt, så käcka Goa göran Johansson räkbordsavenynevangemangsrövar med 80-tals komplex.. Patetiskt att ni tror ni är en stor förening med inflytande över svensk fotboll.. Er fotboll slår rekord i tråkighet

    SvaraRadera
  17. Så ni menar att GAIS inte är innestadsklubb? Om er så kallade undersökning visade något så är väl det att IFK och GAIS finns i princip samma områden (förutom att ni finns vid orter som inte har ett skit med Göteborg att göra, t.ex. Sala, Skåne, Skövde och Värmland). Hur så helst...

    GAIS BERÖR!

    SvaraRadera
  18. I-n-n-e-r-s-t-a-d-s

    Hur SOM helst

    Skåne är ett landskap, Värmland likaså.

    Vår "så kallade" undersökning visade att det även fanns gaisare utanför Göteborg. Skillnaden mellan oss är att vi inte skäms för att ha supportrar utanför kommungränsen. Så allt tjöt om det biter liksom inte. Men ni själva störs uppenbarligen av det faktum att vi dominerar stan.

    SvaraRadera
  19. Jag känner en kille i laget och han säger att om man tar bort några av de bästa spelarna från laget finns det bara division 4-kvalité i resten av truppen.

    SvaraRadera
  20. Anonym 21:56: Ja det stämmer, det är bara Wanderson och möjligtvis Santos i medvind som håller klass - resten är div4

    SvaraRadera
  21. Alltså, det är ju uppenbart att det är en känslig fråga för många IFKare att påstå att de har sina fans mestadels utifrån, vad det nu spelar för större roll. Fans som fans. Det är väl inte så att man drar en gräns X-antal km från Gamla Ullevi och säger "hit fram är det äkta fans, bortom denna gräns, inte så äkta."

    SvaraRadera
  22. Vilket av lagen ligger före i allsvenskan, GAIS är Kållered och IFK mera Lindome punkt slut.
    "Må bästa lag bli BÄST I STAN"

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.