På gång


måndag 2 maj 2011

Dagens tränarfråga

QUIZ.
Hur långt kan man dra ett snöre...

...innan det dras av?

10 kommentarer:

 1. till malmö och förhoppnigsvis tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Erling och Frankie verkar ha motsatta åsikter i det här med tränarfrågan, en kampanjar för "vändningen" och en för att JO ska avgå. En duell kanske skulle smaka?!

  SvaraRadera
 3. Jag kan säga R2/5/11 17:26

  Utgången i kvällens match bör inte avgöra den frågan, oavsett hur vi gjort ifrån oss tidigare denna säsong. Att åka till grötland och begära 3 poäng är lite to much, däremot så finns den begäran i nästa veckas drabbning. Men visst fan hade 3 pinnar suttit som smäcken ikväll också.

  SvaraRadera
 4. Förlorar vi mot mff och gais så avgår nog Jonas själv.

  SvaraRadera
 5. hur lågt kan man hoppa?

  SvaraRadera
 6. Jag tror han har dessa två kommande matcherna på sig sen avgår han alt får sparken . men jag tror på att detta kan vända. Om spelarna ger sig fan på att dom kan vända på detta så lär dom göra det åxå. Tillsammans e vi starka KROSSA MALMÖ !!!

  SvaraRadera
 7. Tror inte på några poäng ikväll. Men tror inte på någon avgång eller något sparkande efter kvällen dock. Men jag hoppas jag har fel! Helst har jag nog fel i alternativ ett..

  SvaraRadera
 8. Till Malmö tydligen

  SvaraRadera
 9. Gött. Sluta gnälla nu.

  SvaraRadera
 10. gött Jonas, vi tror på dig! Nu lär väl avgå-mongona tystna ett tag hoppas jag och vi andra som föredrar att stötta istället för motarbeta klubben.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.