2011/05/16

2-0 mot Gais i U21

U21. Det blev en ny seger i U21 för de Blåvita reservspelarna. Här kommer några korta noteringar från matchen.

- 1-0 är ett genombrott av Faltsetas i första halvlek efter diverse "stök" precis utanför gais straffområde. Kan vara Robin som assisterar till detta men är inte helt säker.

- I andra halvlek gör Pärlan 2-0
på ett skott inifrån straffområdet efter inspel från höger från Joel Allansson.
Se målet i klippet nedan:



- Pär Ericsson missade 3-4 frilägen varav det sista var rätt tragikomiskt. En gaisförsvarare schabblar vilket gör att Stiller kan sno bollen från deras sista gubbe. Detta renderar i att både Stiller och Pärlan kommer helt fria med gais målvakt. Någon ropar från publiken "PASSA PÄRLAN!" vilket Stiller också gör. Pärlan lyckas dock på något sätt fumla med bollen och sätta skottet utanför. Pärlan vet inte om han skall skratta eller gråta.
Se missen i klippet nedan:




- Robin spelade på högerkanten i ca 70 minuter
innan han utgick med något som såg ut att strama rätt högt på baksida lår. Kändes dock inte som någon akut grej. Hans insats fram till dess var helt okej. Det började lite trevande men efter ett tag såg det riktigt bra ut. Farligast blir det när han vågar gå in centralt. Vi gillar dig Robin, upp med huvudet!

- Bäst på plan var utan tvekan Joel Allansson
som gjorde 90 minuter som högerback. Raderade ut gais duktiga nummer 11 fullständigt, framförallt i andra halvlek.

- Näst bäst var Azulay som var riktigt stabil som mittback idag.

- Några andra som får extra plus är Faltsetas, TO, Kamal & Stiller.

26 kommentarer:

  1. Älska Robin Söder, måste få chansen i A-Laget snart igen, en riktig blivande stjärna.

    SvaraRadera
  2. haha..Faltsetas, TO och Stiller får "extra plus" som spelare mot ett "juniorlag".. jag säger då det..;-)

    SvaraRadera
  3. Fint att Joel Allansson gick bra. Han kommer behövas mot TFF när Lund är avstängd och Adam inte frisk ännu.

    SvaraRadera
  4. Joels "Seb" va snygg.

    SvaraRadera
  5. hela a-lagets reserver mot ett gais juniorlag. Vilken dålig match det var av blåvitts miljonärer. Jag var där.

    SvaraRadera
  6. Pärlan? - HAHAHA ge daj din gajsare. Finns la ingen blåvit som kallar honom det.

    SvaraRadera
  7. Håller med 20:43 - Ska bli spännande att se om Allansson nu får chansen från start, Trelleborg hemma är en utmärkt match för honom.

    SvaraRadera
  8. sverige fick sista fair play platsen...vem vann den serien forra aret?

    SvaraRadera
  9. 6 mille på en gaisare som inte kan sätta ett fucking friläge. Braaaaaaaaaaaaaaaa!

    SvaraRadera
  10. Kul att det gick bra för Joel. Han känns stabil och var bra mot Bunkeflo. Tror att han kan peta Lund snart.
    Robin, jag hoppas och tror på dig!

    SvaraRadera
  11. Ja harregud vart ska man börja. Pär Ericsson har förbannat svårt att få med sig bollen. När han och Stiller kommer fria sa jag till min vän att om han passar Pär så missar han. Vad fan händer? Det är sånt man skämtar om, som händer på en grusplan när lastbilschaffisarna möter ställningsbyggarna. Gubben är totalt ur balans.

    Gais ställde upp med en elva som till majoritet bestod av tjugoåringar, - svar ja. Då hade vi det sagt. Falle dominerade mittfältet, idag funkade hans destruktiva spelstil bra. Söder såg sådär ut. Kamal hade fina idéer dock lydde inte alltid fötterna hjärnan, såg att han var matchotränad. Azulay var stabil i mittlåset, Andersén på sin kant likaså. Stiller vann nog 9/10 nickdueller, Stefan Remnér sa efter matchen att Stiller snart är flintskallig så jävla många nickskarvar han hade.

    Joel Allansson, fyfan vilken gubbe. Helt felfri försvarsmässigt och hade ett par riktigt spännande offensiva utflykter, en av dem resulterade även i ett mål.

    Gais var väldigt uddlösa och blåvitt borde gjort minst tre mål till.

    Tack för mig

    SvaraRadera
  12. Tack Lasse för en objektiv rapport. Är ypperligt trött på alla "han och han" ska spela eftersom JAG tycker han e bäst.

    //D-Day

    SvaraRadera
  13. Nu (eller nja, förmodligen även långt tidigare) kanske alla ni blåvita inser vad många gaisare menade när det påpekades att Pär Ericsson faktiskt inte var speciellt bra...

    Han värvades för sin unga ålder av er, inget annat(han var ett så kallat utvecklingspotential.

    Att han ens var ordinarie i GAIS var utav den enkla anledningen att det inte fanns någon annan spelare på den positionen vid tillfället.

    Bra köp, hoppas ni är nöjda!

    SvaraRadera
  14. Stiller, TO, U21 = hilarious

    SvaraRadera
  15. Vi är såklart inte alls nöjda, men grejen är att han var scoutad i flera år och noggrant utstuderad att axla Hyséns roll som ensam forward när alla trodde att han skulle sticka utomlands förra året, men så blev han skadad och skrev nytt kontrakt här. Riktigt tragisk historia i alla fall.

    Däremot gick ju inte riktigt tongångarna runt hans övergång som du verkar vilja göra gällande. Då lät det ju som att ni blev sviken av er hjälte. (en judas). Om ni visste att han skulle floppa och ni fick över 6 mille för honom (vilket räddade er ekomomi) så borde ni väl jublat??

    SvaraRadera
  16. I friläget som Stiller har ska han naturligvis inte passa till Pär, som inte alls är beredd att få bollen. En forward ska givetvis ta friläget själv genom att skottfinta lätt och lägga in bollen i mål. Hur enkelt som helst!

    SvaraRadera
  17. Passa Pärlan, hahaha den var bra:).

    SvaraRadera
  18. Anonym 17/5/11 08:53:
    Äh trams, klart som fan det är bättre att passa en kille med öppet mål än att försöka göra det själv mot en målvakt. Synd att Pär inte fick ordning på benen bara...

    SvaraRadera
  19. Pär Ericsson kommer bli en kandidat till tidernas sämsta värvningar. Inte bara i Allsvenskan, utan i hela världen.

    SvaraRadera
  20. Pär bevisar ju själv att han fortfarande är Gaisare genom att "missa" målet.

    SvaraRadera
  21. Äpplet 17/5/11 10:13

    Tycker faktiskt Stiller har ett bättre läge själv. Anledningen till att han spelar i det läget visar på dåligt självförtroende som avslutare. Vad är svårigheten att runda en målvakt som står med hälarna i backen. Hur enkelt som helst! Pär hinner ju knappt fram och därmed får han en dålig touch på bollen. I Stillers läge ska man avsluta själv. Hade han gjort det skulle det varit mål. Men, men, men detta är min personliga åsikt som forward.

    SvaraRadera
  22. Gött med vinst även i lilla el Glennico :-)

    SvaraRadera
  23. Joel Allansson borde ha fått chansen för länge sedan. Hoppas verkligen att den kommer nu på söndag. Säkert blir det som högerback, men hoppas innerligt att han kan ta en plats på innermitten bredvid Elmar redan i år.

    SvaraRadera
  24. Alla vi som älskar söder klappa nu.. KLAPP KLAPP

    SvaraRadera
  25. Tyckte att Per var överskattad redan i gays. Han spelade framför Wanderson som i det läget gick på vatten i stort sätt, då är det inte svårt att få passningar, utrymme osv för att trycka in 7 baljor, vilket egentligen inte är jätteimponerande.

    Sämsta värvningen vi gjort på 12 år, urk.

    SvaraRadera
  26. farsan azulay i bild, trogen Blåvitare!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.