På gång


måndag 11 april 2011

Så ska Blåvitt klättra i tabellen – ”Operation JJx11”

BARABENLEAKS. BaraBen med undertecknad i spetsen tror sig ha kommit över ytterst hemliga dokument. Dokument som tyder på att Jonas Olsson, som tidigare blivit kritiserad för att inte ha någon reservplan, faktiskt har en plan B. Planen går under kodnamnet ”Operation JJx11”.

De hemlighetsstämplade handlingarna vittnar om att stora investeringar ska ha gjorts inom forskningssektorn. Närmare bestämt gällande kloning, något som tros ligga till grund för de uteblivna nyförvärven under vintern, trots försäljningar av viktiga kuggar som Kim Christensen och Gustav Svensson. Receptet för framgång befaras alltså redan finnas i dagens trupp, men i för liten skala, det behövs helt enkelt fler.

89 kommentarer:

 1. Det blir många sköna loja jobbingturer på träningarna... Ingen nickträning, inga skottövningar, ingen snabbbhetsträning. Detta öppnar upp för pensionerade fd A-lagsspelare.

  SvaraRadera
 2. Det blir många sköna loja jobbingturer på träningarna... Ingen nickträning, inga skottövningar, ingen snabbbhetsträning. Detta öppnar upp för pensionerade fd A-lagsspelare.

  SvaraRadera
 3. Nu tycker jag faktiskt att ni har passerat gränsen i er hat kampanj. Dags att ta ert ansvar som den största bloggen och sluta förfölja enskilda spelare. I premiären så var det många runt mig som tyckte JJ var bland de bättre på plan. Han kanske inte slog de avgörande passningarna men han vänder spelet utan att bollen passerar hela laget.

  SvaraRadera
 4. Håller med 14:26
  Nu får det fan va bra... Sana får va lovande hur länge som helst, o han är 4-5 år äldre än JJ. Obs säger inte att TS är dålig, men JJ får förbannat mycket skit han inte är värd att få....

  SvaraRadera
 5. Håller med, vad fan är detta för omogen jävla hatkampanj!....det är ju roligt för en ung kille att få skit efter en match han inte ens spelade...fyfan va låg nivå! Hur fan ska man kunna bli bättre i den miljön?

  SvaraRadera
 6. Ja.. SLuta klaga på JJ nu..

  SvaraRadera
 7. När vi förlorar även utan JJ på planen skulle man ju kunna tro att han för en gångs skull skulle slippa att bli korsfäst. Men icke.

  Haters gonna hate.

  SvaraRadera
 8. haha, jag tycker det var roligt!

  SvaraRadera
 9. Tål ni inte skämt?

  SvaraRadera
 10. hahaha go hets bara de får han tåla

  SvaraRadera
 11. Ska jag erkänna det själv så var det väl kanske i värsta laget för vad jag själv kunde tänka mig att publicera, men ärligt talat, är detta inte JOs våta dröm? JJ har ju förstatjing på båda centrala mittfältsplatserna o nog fan känns det som han är första reserv på alla andra positioner! Detta är ju en minst lika stor pik mot JO, iaf var det menat så...

  SvaraRadera
 12. Trist inlägg.

  SvaraRadera
 13. Mikael Martinsson samt Mikael Nilsson (han som skjuter så hårt)borde ta över det sjunkande skeppet.

  Dessa herrar kan bidra med mycket gott!!!!!

  Tror nog att dom tränar Jonsered nu??!!?

  Va säger ni om det?

  /AB

  SvaraRadera
 14. Sluta gnälla, detta var riktigt kul! :D

  SvaraRadera
 15. Något låg nivå på sarkasmen nu.

  SvaraRadera
 16. Visst, JJ kan vara fullständigt värdelös men det är han knappast ensam om i Blåvitt. I alla fall inte om man ser till vad som presterats under försäsongen och de inledande två matcherna i Allsvenskan. Finns fler som hade kunnat ta plats på den lagbilden.

  SvaraRadera
 17. Hur tänker du när du hänger ut en 20 åring som inte ens spelat f.g match för att hetsa J.O? Tror du detta skämtet uppskattas av JJ? Eller tror du att han bygger upp självförtroendet och spelar bättre tack vare detta? Vissa människor borde ju inte få yttra sig.

  SvaraRadera
 18. Riktigt lågt av Bara Ben att ge sig på JJ såhär. Skärp er!!

  SvaraRadera
 19. Äsch sluta gnäll alla. Detta var roligt. Vill ni vara allvarliga så kan ni hålla på ÖIS istället.

  SvaraRadera
 20. Hahahaha! Detta gjorde min dag på kontoret! Mer sånt

  SvaraRadera
 21. Vem är det på bilden?

  SvaraRadera
 22. Rôtet, Bara Ben.

  SvaraRadera
 23. fyfan va lågt baraben, en sak att kritisera en spelare men att bara spy ut hat att över en spelare som inte ens var på plan när vi förlora mot Häcken med 3-1 är bara patetiskt. Gick ju förövrigt jävligt bra med giganten och spelgeniet Elmar Bjarnasson centralt istället. Alla nöjda ni som vill ha honom centralt, är ni nöjda nu eller?

  Tycker inte heller JJ ska spela i startelvan i ett lag med blåvitts ambitioner men slut hata så jävla mycket hela tiden.

  SvaraRadera
 24. Grandma!!11/4/11 15:15

  Så jävla lågt.
  Lämnar denna bloggen nu, som har börjat att likna WM:s propagandaorgan.

  SvaraRadera
 25. BananMange11/4/11 15:16

  Okej, detta var ändå sjukt roligt. Men JJ får väldigt mkt skit han inte ska ha. Han ska inte spela som def. innermittfältare. Han ska upp i planen.

  Sluta hata JJ!

  SvaraRadera
 26. lägg av med mobbingen nu för fan

  SvaraRadera
 27. HAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 28. Baraben - hur vore det med lite stöd till blåvitt?
  att gnälla är för enkelt. stå upp nu

  SvaraRadera
 29. Är det ingen som minns den gamla fanzinehumorn där sådant här var vardagsmat?
  Vem har glömt ÄT:s "CRilles K:s" med hitlåtar som "jag släpper förbi dig älskling" och diverse annat, det var hårdare än det här och ingen gnällde då...

  SvaraRadera
 30. pajas auburger

  ;)

  SvaraRadera
 31. Seb var ju totalt under isen igår. Hade hellre haft JJx2 än Sebx2 eller Elmarx2 igår. JJ slår faktiskt passningarna rätt oftast, även om han saknar lite tempo. Seb kan göra riktiga bottennapp som igår där han varken tempoväxlar framåt eller slår passningarna rätt. Elmar snubblar på bollen och får knappt iväg passningarna utan det blir oftast något lamt dribblingsförsök i P15-tempo. Förstår inte vad folk ser i honom. Dessutom är han världens mest enfotade spelare, som man såg igår vid flera tillfällen.

  Fan va trött man blir, fansens ilska kanaliseras mot en stackars grabb som fått alldeles för mkt skit.

  SvaraRadera
 32. Det var nästan "kommentarer överflödiga"-klass på det här inlägget...

  SvaraRadera
 33. senaste två posterna har varit patetiska, hur jävla bra gick det med messias, frälsaren Elmar på mitten igår? Och Mourad? kom igen, han platsar inte i blåvitt och det vet alla.

  SvaraRadera
 34. Fy f-n va lågt. Det är en sak att kritisera en spelare men att föra en hatkampanj är något annat. Till er som tycker det är kul - hur tänker ni egentligen? Det här påminner mig om när jag blev tvungen att sitta mitt i djurgårdsklacken förra året - dom spydde sitt hat över de blåvita spelarna. Men ni kanske är djurgårdare?
  Själv tycker jag att konstruktiv kritik är bäst. En del sådant såg jag här på bloggen förra året men i år är det bara trams

  SvaraRadera
 35. Ser jag en enda post till där JJ hängs ut så svär jag att aldrig besöka denna sidan. Maken till oförtjänt hack-kyckling har nog aldrig existerat.

  SvaraRadera
 36. Inte ens fyndigt ... trött, så trött humor och fullkomligt missriktat. Baraben visar klassen igen ...

  SvaraRadera
 37. 14:28

  Din jävla pajjas. Sana är 1 år äldre än Jakob, ett 1 1 1. Jakob är inne på sin 4e eller 5e säsong, sana är inne på sin 3e om jag inte minns fel.

  SvaraRadera
 38. Göteborg190411/4/11 16:08

  Jag tycker att man skall kritisera Blåvitt och tränarna bör avgå, men att kritisera en enskild spelare. Hur fan tänkte ni nu??? Jag tror inte att JJ uppskattar skämtet. Ta bort detta inlägg BB!

  SvaraRadera
 39. Tröttsamt. Enkelt, och fegt att haka på tåget och mobba Jakob. Svårare att våga stå upp och säga att han är 20 år, spelar i U21-landslaget, och kommer fortsätta utvecklas. Han är t ex yngre än Sana.
  Och inte fan var Elmar så jävla bra igår?
  Klaga på JO istället.

  Det här inlägget kommer antagligen bemötas med "öööh har du ingen humor eller, din öisare! man få la tycka som man vill!". Precis, jag tycker som jag vill, och jag tycker det är fegt att hoppa på JJ.

  SvaraRadera
 40. in med Lagerbäck!

  SvaraRadera
 41. härligt med lite vuxenmobbning. Nä, där gick nog min gräns..

  SvaraRadera
 42. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att JJ har varit rätt bra den senaste tiden och att det är så himla mycket skit som just riktas mot honom. Varje gång det går dåligt så är det JJs fel, oavsett om han är på planen eller inte. Jag saknade faktiskt han i gårdagens derby, för även om det kanske inte märks så mycket så gör han oftast ett kanonjobb på mittfältet.

  Jag tycker därför det får vara stopp på hatkampanjen nu och istället börja stötta blåvitt på ett bra sätt, men jag måste faktiskt medge att bilden var ganska rolig. :) //Leo

  SvaraRadera
 43. Jonas Olsson är på god väg att förstöra en ung fotbollspelares karriär. Att gång på gång ta ut denne spelare i startelvan och påstå att han spelar bra (när alla andra ser motsatsen) är tjänstefel. Tyvärr kommer då den här typen av hat till slut. Det är en ung människa det handlar om.

  Det finns så många anledningar till att Jonas Olsson omgående måste bort att det är faktiskt helt sjukt att inte organisationen gör något.

  Hallå, IFK Göteborg, vad håller ni på med? Kamrater my ass...

  SvaraRadera
 44. Det är dags att kalla in WM nu. Ett antal kvartssamtal måste hållas, det är helt klart!

  Tillrättavisningar!

  SvaraRadera
 45. Auburger, JJ spelade inte igår, bara så du vet.

  Känns så förbannat enkelt att lägga allt på en enda spelare. Fokuserar man på att bara hitta fel hos en spelare, ja då kommer man hitta en jävla massa fel. JJ har fått ta över Hjalles roll. Om något år är det någon annan som läktarcoacherna siktar in sig på.

  Därmed inte sagt att JJ håller måttet att axla sin roll i vår stolta klubb, men det är det inte många som gör i dagens trupp.

  SvaraRadera
 46. Haha. Härliga kamratanda! Jakob kommer nog att glöda och kämpa järnet för er, nästa gång han spelar.

  Kalla in WM, kvartssamtal. Jo, det gick ju bra för era polare i gnaget, så...

  Blowit blöder. Sverige dansar och ler.

  SvaraRadera
 47. http://www.facebook.com/#!/AvgaJonasOlsson

  SvaraRadera
 48. Helt rätt, ni som klagar över detta "påhopp" vad fan ser ni hos JJ ? Han är ju allsvenskans överlägset sämsta spelare.

  SvaraRadera
 49. Att jämföra Sana med JJ är ju bara fel, kolla hur många chanser JJ fått ? tro fan att man tröttnar på honom. Jämför först JJs minuter i allsvenskan mot Sanas, och vad man presterat efter det. Helt otroligt hur många chanser han fått. Dock är det inte alls JJs fel att han blir uttagen utan JOs.

  SvaraRadera
 50. Sluta klaga så jävla mycket på Jakob nu! Jävligt kasst Auberger. Har du inget bättra att skriva kan du gött hålla käft. Med Jakobs spelstil kan man inte kräva att han ska skina som 20-åring. Och det är definitivt inte hans fel att det går dåligt för Blåvitt!

  Upp med Söder på topp nu JO! Hysén är stort set bra nog för att spela vänstermitt i landslaget, då platsar han där i Blåvitt också när vi har så jävla många bra anfallare!

  SvaraRadera
 51. Varför är JJ kapten och alltid i startelvan för u21? För att han är så jävla kass eller?

  Skärp er!

  SvaraRadera
 52. Klassiskt mobbing. Auburger, är en sopa.

  SvaraRadera
 53. Lite väl många billiga inlägg på den här bloggen nu.

  SvaraRadera
 54. sämsta jävla inlägget någonsin på baraben...okej om man inte tycker att han ska få spela...men det här är att gå för långt...ta bort skiten era jävla töntar

  SvaraRadera
 55. GAIS har 3 AS SKYTTELIGAVINNARE I Wanderson,Razak, Santos och Häcken Chibuike,Dioh Williams, Waris och vi har Jakob Johansson... Säger allt.

  Alla andra lag spelar bättre fotboll än vad vi gör för de har riktiga fotbollsspelare. Inte fittor som passar in i gruppen!

  Nä jag ska gå på GAIS hemmamatcher på GU from och nu

  // Thomas

  SvaraRadera
 56. Vart tog kamratandan vägen?

  SvaraRadera
 57. Mobbingnivå på detta. Vidrigt.

  SvaraRadera
 58. Blåvit skåning11/4/11 16:59

  Fy fan va pinsamt skrivet!! Ni tappade just en läsare!

  SvaraRadera
 59. Bedrövligt. Jävla larv. Ta bort.

  SvaraRadera
 60. Härligt att se att BB-läsarna inte går med på denna skiten längre väx upp nu BB och lägg ner med hatkampanjer och ren mobbning eller så ska ni snart se att denna bloggen är död inom kort

  SvaraRadera
 61. 4-1 till häcken i U21 efter första ht, framtiden ser ljus ut ;)

  SvaraRadera
 62. Jj är knappast problemet det måste ni se

  SvaraRadera
 63. Minns Baraben när bloggen var ny, med sköna krönikor, intressant diskussioner och "avslöjanden" som fick media att osa avund. Nu försöker ni tjäna poäng på tarvlig och tråkig "humor". Det är ju pinsamt...För att uttrycka sig milt.

  SvaraRadera
 64. Sluta mobba Jakob! Vad du och många andra som inte förstår fotboll borde tänka på är att Jakob har spelat i alla landslag från 16 -års ålder upp till U-21 och oftast varit lagkapten, och alla dessa olika förbundskaptener plus våra egna tränare har sett det du och dina gelikar inte år kompetenta att se. Så tagga ner och fundera på om alla dessa tränare med alla sina kurser och utbildningar inte kan bedöma en spelares kompetens bättre än amatörer som du?

  SvaraRadera
 65. Hur kan man som en BLÅVITTBLOGG hänga ut en enskild spelare så här?! På vilket sätt stöttar man Blåvitt då, här gick min gräns för Baraben.com. Jävla skämtsida! Hoppas att en spelare som Hysen slutar att skriva sina inlägg här! Har ni inget vettigt att skriva? Folk som stöttar detta är ju tragiska och inga supportrar. JJ har vart en av de bättre spelarna i år!

  SvaraRadera
 66. Är ert mål att knäcka Jacob? Varför? Jag tycker det är ofattbart att supportar som säger sig heja på samma lag som jag fullkomligt sågar egna spelare. Särskilt när det FINNS andra som tycker han är duktig, som tex U21landslaget. Ofattbart.

  SvaraRadera
 67. Fan vad lågt att hoppa på Jakob efter en förlust då han inte ens var på plan. Den som skrev inlägget kan dra åt helvete.

  SvaraRadera
 68. Asså fy fan va dåligt. Okej för att visa sitt missnöje med hur läget ser ut, men detta är så jävla svagt! Hur fan tänker ni när ni gör sådana här inlägg?
  Måste ju vara en jävla boost för spelarna att läsa detta...

  Svårt att se att det är JJ förtjänst att vi är där vi är.
  Men det är klart, svaga individer söker alltid en syndabock.


  Kamrater? ja tjena...

  SvaraRadera
 69. Thomas,

  Om det är Raszak, Wanderson och Santos som får dig att byta (!) sympatier så vassego, ge dig av. Att dessutom jämföra dessa med JJ är inte klokt. Det är som att säga att gais har Lundén och vi har bara Hysén, från och med nu hejar jag på gais. Jämför åtminstone med Mårtensson. Vi har Hysén, Söder och Drugge, där har du en jämförelse med gais inlånade gubbar som faktiskt håller.

  JJ kom 2:a i interna skytteligan förra året, det borde finnas minst 10 gubbar som borde kunna få mer kritik än han.

  SvaraRadera
 70. Visst, JJ suger, men detta var bara pinsamt...

  SvaraRadera
 71. Säger faktiskt som en del övriga. Postar Auberger något liknande skiter jag i denna bloggen. Jävla sopa.

  SvaraRadera
 72. Auburger: Om detta var menat som pik mot JO så framgick det inte särskilt tydligt. Posta inte inlägg när du inte ens klarar få fram ditt budskap.

  SvaraRadera
 73. patetiskt Auburger(vem är du?). lätt att gnälla och kasta skit men lite svårare att vara konstruktiv. kan inte stå för vad du skriver då du gömmer dig bakom nåt jävla låstasnamn.

  Våran klubb börjar mer och mer lika AIK och det är inte pga att spelet är totalt värdelöst utan fans som ska hålla på och knäcka vissa spelare och personer som ropar "kvartsamtal med WM" bara för att allt är skit just nu. Skärp er för helvete!

  SvaraRadera
 74. Ge fan i JJ.

  SvaraRadera
 75. Stämmer in i kritiken till detta inlägg.
  Jacob gör säkerligen sitt yttersta för att hjälpa blåvitt.
  Kritik mot laguttagningar och taktik ska riktas mot tränare och andra ansvariga och aldrig mot en spelare.
  Lägg av med gnagetfasonerna att mobba ut våra spelare!

  SvaraRadera
 76. Jag tycker det är ganska tydligt att posten driver med JO och inte med JJ. BaraBen är en blogg med till stora delar humorostisk inriktning och det här är humor. Jag tror inte att JJ tar så illa vid sig om han nu överhuvudtaget läser det, han är ju numera göteborgare och har väl därför just HUMOR.

  Jag kan inte dessutom inte förstå varför detta skulle vara mobbning. Står det att JJ är kass? Finns det någon kritik mot JJ överhuvudtaget? Nej, nej, nej. Kritiken är ju mot JO och han tål nog mobbning om man nu ska kalla det för det.

  SvaraRadera
 77. Fräscht BaraBen.
  Vad sägs om ny laguppställning på BaraBen:
  Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger, Auburger.

  Hahahahahahahaha, det hade ju varit skiiiitdåligt, fyfan vad jag e rolig, hahaha jag dööööör! Va, mobbing, nädå, Auburger du har väl HUMOR!!!!!!!!!!! Idiot.

  SvaraRadera
 78. Dra åt helvete hela baraben.com


  Nicklas

  SvaraRadera
 79. Riktigt svagt skrivet, kan varit det sämsta och lägsta jag läst på någon blogg någonsin... Och bortförklaringen sen, nja du borde nog ta och vandra tillbaka till tv:en och kolla reprisen på matchen igår, såg inte ett misstag av JJ igår, Seb och Elmar däremot...

  SvaraRadera
 80. Jävligt konstigt att Jakob får ta skit efter två omgångar. Han var långt från sämst mot Örebro och igår spelade han inte när vi stod och tittade på i andra halvlek...

  SvaraRadera
 81. Jävlar vad alla har PMS här inne och grinar.

  Skulle nu JJ ta så illa upp så kan han ju bara motbevisa oss på planen, det har han inte gjort hittils men kanske kan han göra mer än alibi-löpningar och smådutta omkring.

  Och ni andra kan ju dra tillbaka till sandlådan och grina.

  SvaraRadera
 82. hahaha bästa på länge ju !!

  SvaraRadera
 83. Det här är fan ingen hatkampanj mot Jacob, möjligen mot JO. Jävligt bra skrivet och rolig bild!

  SvaraRadera
 84. j-mattsson11/4/11 22:00

  Alla ni som klagar på mobbning av JJ ni har ju inte alla hunkor i plånkan, skämtet är ju uppenbarligen riktat mot JO...

  SvaraRadera
 85. En spelares fel?. Du har aldrig spelat i gemenskapen.

  SvaraRadera
 86. Allt hat och hets mot JJ bör sluta genast! Idag spelar vi med två defensiva mittfältare. Tyvärr måste vi inse att vi inte har de perfekta spelarena för dessa positioner.
  Elmar - Han glänser i sina bästa stunder och bjuder publiken på fina finter, defensivt är han dock inte den bästa. Ibland tom riktigt dålig.
  Sebbe har en extremt låg lägstanivå.
  JJ glänser aldrig då han inte är en spelare som gör att publiken lutar sig tillbaka och njuter. Han har inte den bästa tekninken men han ska enligt mig ha en av de två defensiva mittfältsrollerna.

  Att börja spela 442 tror jag verkligen inte kommer hjälpa just nu. Låt säga att vi spelar hysen och söder på topp. Drugge som offensiv och sebb som defensiv. Drugge kommer då få jobba mer defensivt, alltså inte det ideala jobbet för hans del.
  Söders självförtroende är inte det bästa och jag tvekar på att han skulle göra många mål på topp.

  Det finns bara ett alternativ att göra laget bättre. Avskeda Jonas och framförallt Mild. Nyförvärv är ett måste och man bör börja bygga sitt spel i 442, möjligtvis mer internationellt genom 433.
  Att leta på Island efter spelare är inte det bästa. Blåvitt behöver 1 offensiv, tekninsk, snabb spelare med ett stort sinne för mål. Det behöver dessutom en snabb och teknisk yttermitt som kan utmana. Till sist behöver de en defensiv mittfältare som också ska ha en god teknik. En spelfördelare. Han måste vara stark och bra i luftrummet.

  Dessa tre spelare bör hämtas från sydamerika och Afrika. Helst prata samma språk.
  En ny tränare behövs. En som liknar Rolle i Malmö. Finns där för spelarna, nästan som en nära vän. Stötta spelarna, utstråla energi, ha en stark karaktär ist för det vanliga gråa ledarna inom Blåvitts organisation.

  Blev j*vla långt men fick med tankar om vad som bör ändras.

  Inget mer mobbing av 1 enskild spelare.

  /Trogen Gaisare... (not)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.