På gång


fredag 8 april 2011

"Rosen" förbjuder blåvita färger - bojkotta krogen!

42 kommentarer:

 1. Ägarna är riktiga jävla svin. De tar ut hutlösa ockerpriser på ölen dessutom, förutom på happy hour så kostar bärsen runt 65 spänn glaset. Vad fan är det liksom?

  SvaraRadera
 2. Sista gången jag varit där.
  Finns många andra bra pubbar i göteborg vi änglar kan använda oss av.

  SvaraRadera
 3. De har haft en taskig attityd på rosen jävligt länge så jag har inte gått dit på flera år. En rasistisk dörrvakt, personal som ofta vägrar att ta kort, slarvar bort inlagda kort i baren osv.

  SvaraRadera
 4. Hur kan detta komma som en nyhet nu? Är ju allmänt känt att inga Blåvita varit välkomna där sen i höstas... Men bra att bojkotten görs!

  SvaraRadera
 5. Anonym 12:59/ Varför skulle man gå på Rosen när det inte är match? Det har ju varit uppehåll, utan matchdag med andra blåvita är det ju en av de värsta white trash-haken i stan...

  SvaraRadera
 6. För att man kanske tycker det var en trevlig pub och många man kände hängde där, sen var ju priserna helt åt helvete iofs, men efter att blåvita inte är välkomna där längre tycker man ju att det är en riktig skitkrog såklart. Bojkott!

  SvaraRadera
 7. Vart går man istället?

  SvaraRadera
 8. M/ En stor grupp BaraBen-bloggare syntes på nya Glenn sportsbar på Friggagatan inför ÖSK-matchen och deras stamhak har väl varit just Rosen tidigare om jag inte är ute och cyklar...

  SvaraRadera
 9. M- Het Amsterdamertje, La Vacca, Kinakrogen, Ullevibaren, Glenn Sportsbar i Stampen och Il Professore i Gamla Ullevi är alternativ närmare arenan i klassiska blåvita kvarter...

  SvaraRadera
 10. Okajj, tack grabbar.

  SvaraRadera
 11. Hoppsan! Någon måste var helt hjärndöd!

  SvaraRadera
 12. Göteborg19048/4/11 13:37

  Det är ju för fan ludermässigt!! Det finns ingen riktig Blåvitt bar. Il profesore är ju helt värdelöst. Är ju för faan mer drag under uppladdningen på judiska kyrkogården. BP ligger ju helt off. Glenns får du ha med dig skohorn och vasselin för att komma in på. Helt värdelöst. Nä, lägg ner GÖIS butiken vid GU. Bygg ut Il profesore, prata förstånd med personalen så de fattar varför de är där. Riv ner alla äckliga jävla Gais/ÖIS tröjor och gör det till ett riktigt Blåvitthak.

  SvaraRadera
 13. Suck... Har varit med om samma attityd tidigare då jag skulle äta på Hard Rock Café intill. "Välkomna men ta gärna av er halsdukarna bara". Detta var några år sen, vet inte hur det är idag.
  Men visst, bojkotta Rosen!

  Eller maila info@rosecrown.com och berätta vad ni tycker om deras sätt att behandla trogna gäster på!

  SvaraRadera
 14. Kanske för att diverse blåvita huliganer slogs personalen och slog sönder hela stället samtidigt som polisen stormade in me 20 pers? Jävligt tråkigt när några förstör för alla...

  SvaraRadera
 15. Helt rätt! I Göteborg ska endast GAIS färger tillåtas såsom varandes det enda riktiga Göteborgslaget. Bläävitts färger får däremot tillåtas i kranskommunernas sunkkrogar. Det är där dom passar in!

  GAIS är nice!

  SvaraRadera
 16. 8/4/11 13:57:
  Du har så klart rätt i att gais färger aldrig kommer förbjudas. Detta då gais alltid kommer vara ngt som berör lika mycket som...ptjaa....gem? Det är liksom ingen som bryr sig om er, inte ens ni verkar det då enbart spelarnas närmaste verkar besöka gais hemmamatcher.

  Rosen kan förövrigt dra åt helvete.

  SvaraRadera
 17. Gaisarna bryr sig om Blåvitt eftersom de hänger här.

  SvaraRadera
 18. john-john från vinterviken8/4/11 14:52

  Så jävla typiskt av Baraben att lägga upp en bojkott och inte nämna varför blåvita kläder inte är välkommet på Rose & Crown. VARFÖR har man förbjudit blåvita kläder?

  Jag tänker inte bojkotta tills det finns GRUNDLÄGGANDE skäl till bojkott. Sen att Rose & Crown är ett jävla skithus även utan något klädförbud är en annan historia.

  Antagligen är Rose & crown (och andra grannkrogars) förbud oskäligt/olagligt, men så länge man inte får någon bakgrundsfakta från initiativtagarna (Baraben) till bojkotten så kan bojkotten dra åt helvete lika mycket som Rose & Crown.

  SvaraRadera
 19. blåvita huliganer slogs personalen och slog sönder hela stället samtidigt som polisen stormade in me 20 pers

  SvaraRadera
 20. john-john från vinterviken sa...
  Är du lite efter eller? Räcker väl att dom inte tilllåter folk att gå dit i IFKs färger. ska väl för fan inet behöva byta om för att få ta en öl innan match

  SvaraRadera
 21. Wellington8/4/11 15:11

  john-john från vinterviken/ Kära vän, oavsett om en "känd IFK-supporter" gått in med en handgranat i handen på krogen kan det ju inte på något sätt vara balanserat eller normalt att reaktionen blir att alla andra som håller på samma fotbollslag förbjuds från att komma in med en halsduk, t-shirt eller matchtröja. Vad är det för kollektiv bestraffning och sjukt resonemang? Om WM stökar på en pub förbjuder de alla som håller på BLÅVITT att komma in? Sedan när går WM/huliganer i matchtröjor eller färger? De kallar ju oss JULGRANAR som gör det. Snacka om att skjuta över mål...

  SvaraRadera
 22. Lite underligt att dom förbjuder blåvitt kläder på rosen. Tror inte att dom som slogs där i vintras hade på sig det. Så om jag tar på mig en stone island tröja på mig så kommer jag in menar dom då eller?

  SvaraRadera
 23. Översten8/4/11 15:21

  anonym 15:12/ Troligtvis är det så tragiskt. Casual-kläder kommer du in med men inte en Blåvitt-tröja/halsduk. Bara för att ägarna "fått nog" av WM (som bara gick dit då och då, medan vanliga blåvita ALLTID var där) och straffar alla fotbollsfans kollektivt. Jag blir irriterad på Wisemen, men jag blir fan ARG på Rosens ägare.

  SvaraRadera
 24. hade ju varit en syn om vi döljer blåvitt-accessoarerna o tar fram dem samtidigt, 100 pers :D ifk-hif.. ;D fast dem e väl inte värda ölen vi måste ta först..... om vi inte blir utsparkade o får en springnota dvs...

  SvaraRadera
 25. Ähh vem brys sig. Ett riktigt white trash ställe. Riktigt otrevlig och arrogant personal och sunkig inredning.

  Välj Lounge(s) istället lite klass o stil!

  /Rehn

  SvaraRadera
 26. bojkotta allt

  SvaraRadera
 27. Fan det finns ju inget bra uppladdnings ställe kvar längre!

  Inget riktigt "blåvitt-hak"

  Harrys la ner, och nu bojkott mot Rosen...

  SvaraRadera
 28. Nya pub? Ta någon i Hällesåker eller Lindome, så har ni nära hem.

  SvaraRadera
 29. Men vi som bor i stan då? Gamle Port?

  SvaraRadera
 30. "Nya pub? Ta någon i Hällesåker eller Lindome, så har ni nära hem."

  Nä, nu pratar du om GAIS, alla bönders lag. Här inne pratar vi om IFK Göteborg, med födelseplats mitt i Göteborg på Café Olivedal.

  SvaraRadera
 31. Avenyn är för bimbos, gringos och bönder från typ Alingsås. Har inte vart där på tio år och vet att det finns bra mycket bättre platser i Gbg att ha kul och se blåvitt på.

  SvaraRadera
 32. Hoppas inte folk överger avenyn för nått sunkig annan gata.... Avenyn e ju hjärtat...

  SvaraRadera
 33. Översten>
  Varför bli irriterad på WM över detta? Dispyten mellan dom och personalen/vaktstyrkan framkom ju inte över att men ville få till ett förbud för blåvita, Rosens ägare är det som agerar helt oresonligt. Enda anledningen till att folk ens går dit längre är för att krogen hållt en viss tyngd på avenyn som blåvit krog sen över 10 år men i och med detta har jag svårt att tänka mig att någon skulle vilja gå dit.

  SvaraRadera
 34. Kommer aldrig att sätta min fot på Rose&Crown igen.
  Inte bara det att bartendern är Aik:are, men den attityd man har visat upp mot sina gäster den senaste tiden är fanimej katastrof!

  Finns många andra ställen i stan som man kan ladda upp på innan match.

  INGA ÄNGLAR TILL ROSEN!!

  SvaraRadera
 35. Gäller denna bojkott även på måndags-quizen? :)

  SvaraRadera
 36. Dom har en vakt som jag tror heter Ken, drygare , otrevligare och mer rövslickande "person" får man fan leta efter . Jag har bojkottat Rosen länge pga honom. // Mathias

  SvaraRadera
 37. Anonym 21:27/ De enda som tycker att Avenyn är hjärtat är turister. Vilken göteborgare hänger på Avenyn? Come on...

  SvaraRadera
 38. Det är skönt att Wiseman finns och "skyddar oss" så att vi inte kan hänga på Rosen längre.

  SvaraRadera
 39. Det finns säkert nåt sunkigt ställe i Lindome eller så där ni kan trivas. Lämna Götet åt oss svart/gröna och håll er till era kranskommuner. Det är i alla fall där ni trivs bäst och har era efterblivna blää/skitpolare!

  SvaraRadera
 40. Jag ställer upp på bojkotten!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.