På gång


söndag 10 april 2011

Man börjar förståVisst börjar växa en sparv inom oss allihopa?

34 kommentarer:

 1. Sympati för sparven!

  SvaraRadera
 2. Tack för allt Jonas men nu får du börja packa väskan!

  SvaraRadera
 3. Tack Jonas för allt!
  Men jag håller med. Ifk måste gå vidare..

  SvaraRadera
 4. hejdå Jonas

  SvaraRadera
 5. asså man kan ju inte annat än förstå honom + att allt redan känns mycket bättre när man hör en hes jävla 08a säga "ta ditt ansvar för bajens skull" som om de någon gång funnits något visst ansvar inom den klubben. men de är klart idioterna tror ju att dom uppfunnit fotbollen själva, så de kanske inte är så konsigt totts allt... :D

  SvaraRadera
 6. bye bye JONAS bye bye10/4/11 23:24

  2 matcher till, sen ryker du!!!

  SvaraRadera
 7. Katastrof de är fullständig katastrof, de går att vinna över bottengäng! men när man möter nån med lite högre klass tex Häcken/Örebro då funkar ingenting längre! DE ÄR FULLSTÄNDIG KATASTROF, men de är igentligen inte JO's fel!

  SvaraRadera
 8. Sparven är en äkta supporter till skillnad från alla plastsupportrar i IFK. OK att han inte är den vassaste kniven i lådan men han har i alla fall hjärta och engagemang och det är värt all heder! Mer sånt i IFK istället för allt jävla medgångeri!

  SvaraRadera
 9. I Blåvitts fall är det inte ens tal om att vinna mot bottengäng. Vi spelar just nu fult, oinspirerat och resultatlöst. När spelarna - i ALLSVENSKAN - ser fysiskt trötta och omotiverade ut, då är det verkligen tränaren som ska väck.

  SvaraRadera
 10. http://www.facebook.com/AvgaJonasOlsson

  SvaraRadera
 11. Det är klart att man inte kan vinna när man spelar damfotboll i rosa fjolltröjor! Hallå, det är i HERRallsvenskan vi spelar!

  Jävla mög!

  SvaraRadera
 12. Förstår dig nu sparven- Jag är också ett litet vrak. Bybye Jonas!

  SvaraRadera
 13. För tankarna till en hjälte som tappa det fullständigt när det kuka ur vid insläppet. Skrek till en publikvärd något i stil med:
  "STÅ INTE OCH GÖM DIG BAKOM EN JÄVLA PARASOLL!!! GE OSS SVAR!!!"

  Vill inte ens veta hans reaktioner efter matchen.
  Kan även tilläggas att han hade en typ 4-årig dotter på sina axlar.

  SvaraRadera
 14. "Smekmånaden är över" hela Blåvitt.

  SvaraRadera
 15. Asså en fråga nu bara? vad kan man göra som supporter för att visa sitt missnöje mot tränaren och få styrelsen att reagera? Är det bojkott som gäller då för att det räcker tydligen inte genom att bus-vissla efter matcherna??
  // Per

  SvaraRadera
 16. Förslag: Samla ihop hela klacken och gå ner till IFK-shoppen med årskort och kräv pengar tillbaka. Inte för att vi kommer få det, men det lär ju bli en jävla uppståndelse om vi får ihop 300-400 pers i butiken!

  SvaraRadera
 17. HÅKAN MILD OCH JONAS OLSSON MÅSTE BORT SNARAST!

  FY FAN!

  SvaraRadera
 18. Bojkott så det svider ekonomiskt.Så kanske styrelsen vaknar till liv .Dom måste bort både Mild och JO..Min bojkott börjar nu..

  SvaraRadera
 19. Ja avgå nu Jonas innan vi är i superettan !

  SvaraRadera
 20. pssst.. ifk, lyssna inte på oss..
  vi är bara till besvär för er..
  kör som vanlgt vet ja.
  sorry.

  SvaraRadera
 21. Bojkott nu då!!

  SvaraRadera
 22. Men vad fan. Att ni ens tänker på bojkott.. Era satans förlorare. Även jag tycker att JO ska avgå, men inte fan sjunker jag så lågt att jag bojkottar. Var fan är era kulor?

  SvaraRadera
 23. Tyvärr finns inga enkla lösningar eller svar! I dag spelade fansens favoriter, Sana, Elmar på innermitt: Båda visade att de är duktiga fotbollspelare, ändå förlorade vi: I dag fick vi beviset: Vi kan förlora även när Jakob inte är med. Tyvärr kommer inte en ny tränare vara någon självklart bättre lösning! Det är inte Jonas fel när spelarna passar fel eller när inlägget går rakt i händerna på målvakten för tionde gången. Detta är en kombination av, mindre bra laguttagning, inte tillräckligt bra spelare, mindre bra värvningar, för låga intäkter, för många skador, etc:
  /Thurk

  SvaraRadera
 24. Thurk, du har definitivt en poäng. De alla ropat efter spelade igår. Ändå funkar det inte. Truppen håller helt enkelt inte. Det är så här bra materialet är-i alla fall just nu. Kanske kan bli en ändring med en ny tränare, men det är inte hela svaret. Det handlar om talang och inställning hos spelarna också.

  SvaraRadera
 25. Mmm, Elmar på mitten. Nu har han tappat och slagit bort tillräckligt med boll för att alla ska inse att han är en säkerhetsrisk va? Men han satte iofs sina 5-meters passningar till Seb, det var duktigt!

  SvaraRadera
 26. gå med i min facebookgrupp "Jag går inte på blåvitt förrän Jonas Olsson är borta!" =)

  SvaraRadera
 27. Jävla töntar....drakar lyfter i motvind!

  SvaraRadera
 28. När skall folk fatta att det inte enbart har med tränan att göra utan att truppen helt enkelt är för dålig för att slåss i toppen. Vi har ett innemittfält som håller div 1 nivå!!

  SvaraRadera
 29. IFK spelade rolig fotboll hela första halvlek, tyvärr vänder självförtroende snabbt när man får emot sig vid första anfallet från häckens sida. Såg extremt mycket bra saker igår. Sen dom som tycker att vi skall byta in JJ igen verkar inte kunna ett dyft om fotboll. Man såg ju att det fanns en viss glädje i spelet. För det gick att passa alla spelare utan att känna oro. Elmar tappade någon boll men var riktigt bra igår. Långa perfekta passningar, skott från långt håll som faktistk träffade målet. Sen sägs det väl att JJ har bättre positions spel.... ren bullshit. Om man har en position men ändå inte gör något hjälper det fan inget. Nej bojkott om Elmar inte får spela igen. Det var roligt fotboll igår och med lite flyt hade vi vunnit men minst 3-0. Sen anser jag att JO ändå skall sparkas. Han har visat allt för lite kompetens.

  SvaraRadera
 30. Jävla snack om truppen! Vafan! Visst det slogs bort jävligt mycke bollar igår, men då är de la upp till JO att visa det långa fingret och säga till att det är för lojt.. Det är inget fel på truppen! JO klarar inte av att få ut det som finns, när man sätter in torpeder som Sella och Stiller så är de la inte så konstigt att man inte klarar av att vända! Joel hade gjort ett sjukt mycket bättre jobb igår! Man kan dra en liknelse, vi har en bra trupp-man har fina råvaror, men inte fan smakar maten bra om du inte tillagar den på rätt sätt!! Avgå

  SvaraRadera
 31. Han e så jävla underbar Sparven... "Man har druckit några öl" Åhh faan!

  SvaraRadera
 32. dags o avgå då JO! Blir det förlust mot helsingborg så ska du väck!

  SvaraRadera
 33. gå bara tidigare ist11/4/11 20:04

  Den enda "bojkotten" som jag kommer göra, som jag inte gjort på många många år, är att börja gå tidigare från matcherna om vi spelar år helvete. Jag gjorde det mot BKH för att inte behöva trängas på vagnen och jag kommer göra det igen, ingen busvissling eller buande, bara gå tidigare.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.