På gång


fredag 22 april 2011

Galenskap...

41 kommentarer:

 1. Nu är det fan så att Mild borde få sparken innan JO!

  SvaraRadera
 2. AVGÅ MILD

  SvaraRadera
 3. Utan baraben så hade blåvitt varit en bättre klubb! Ta erat ansvar och avgå hela bunten.

  SvaraRadera
 4. Skriv in Hankins i truppen, han verkar veta hur man skall göra.

  SvaraRadera
 5. AVGÅ MILD!
  AVGÅ MILD!
  AVGÅ MILD!

  SvaraRadera
 6. Avgå Mild!

  /4-4-2 nu

  SvaraRadera
 7. baraben är blåvitts svar på firman boys! Sätt mera press på spelarna. Bra där era idioter

  SvaraRadera
 8. Vadå press? De är ju professionella yrkesmän och ska tåla press eller så har de inte i allsvenskan att göra...
  Visst att bara klanka ner är inte bra men kritik är inte bara destruktivt utan kan leda till utveckling. Och just utveckling är inget vi sett i Blåvitt sedan guldet...
  //Karlsson

  SvaraRadera
 9. IFK är en förening, ingen klubb...

  SvaraRadera
 10. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/ifkgoteborg/article12921331.ab

  AVGÅ MILD

  SvaraRadera
 11. KOM IGEN NU JO,MILD,BLÅVITT

  SvaraRadera
 12. Vilket universum existerar den mannen i???????? Det kan fan inte vara samma universum som jag befinner mig i iallafall... Han verkar faktiskt ha nån form av psykisk störning, den mannen!

  SvaraRadera
 13. drogtesta jonas olsson!

  SvaraRadera
 14. Seriöst, men vem skall blåvitt hinna fixa fram som tränare i stället då? Som dessutom är ledig? Roger kan man inte gärna komma dragandes varje gång det är kris. Vi måste inse det att våra spelare är inte bättre just nu, och värvnigarna inför denna säsongen är under all kritik. Vi har värvar Drugge som är duktig, men vi måste ha minst en mer kreativ spelare till på mittfältet som det är nu. JO kan inte göra under med en trupp som inte håller för en topp tre placering. Så enkelt är det, men likväl tror jag att vi slår Kalmar på måndag och börjar marschen uppåt i tabellen.

  SvaraRadera
 15. Begränsa hetsen, tack. Peeman, du får gärna dryfta kritiska inlägg, men försök att gå ett steg längre än vad du gjort på sistone.

  Personligen ser jag inte JO som roten till de problem vi har idag. Det är symptomatiskt att tränarens insatser konstant övervärderas. JO var inte ensam upphovsman till guldet, lika lite som han är ensamt ansvarig till årets fiasko-start.

  Det främsta argumentet jag kan se för att JO ska sägas upp, är att spelarna verkar ha tappat förtroendet för honom som person och möjligtvis även för det sätt de enligt JO ska spela fotboll på.

  SvaraRadera
 16. Tränarens roll är överskattad det är spelarna som skall få den mesta kritiken enligt min mening. De borde skämmas över placeringen och ta sig i kragen på måndag!

  SvaraRadera
 17. arne_erlandsen22/4/11 16:19

  lugn i båten, det blir värvningar i sommar. dom har startat ett skalbolag.

  SvaraRadera
 18. rosa reservställ, dålig hemsida, hallå !!! vi behöver er !! det är säkert alla stockholmares fel att det går snett just nu.JJ var ( är ) en multitalang som vi på rätt sida landet fruktade förr.
  Forza Spårvägen !!!

  SvaraRadera
 19. Sparkar inte Mild JO snart så får fan vi se till att han avgår på nått jävla sätt!! För helvete mild gör det enda rätta,,sparka JO nu!!

  SvaraRadera
 20. Usch, det värsta är att om/när Blåvitt värvar några nya kvalitetsspelare kommer vilka vi nu inte vill ha i truppen längre gå till Häcken...

  Och vad händer sedan? Jo, våra kvalitetsspelare blir plötsligt inte ens värda en startplats i division 2, samtidigt som de som gick till Häcken plötsligt är bäst i världen och vräker in mål.

  Och det riktigt sorgliga i allt det här är att även om vi vet att det är precis vad som kommer hända så kan vi inte förhindra det. Jävla naturlagar...

  SvaraRadera
 21. Var kommer citatet ifrån Peeman?

  SvaraRadera
 22. LÄGG AV ERA IDIOTER...Trodde att denna blogg var till för RIKTIGA supportrar!!!! Väljer Blåvitt att Olsson ska stanna SÅ STÖDJER RIKTIGA FANS DETTA! BLÅVITT FÖR ALLTID!!! Resten kan fara åt He****e

  SvaraRadera
 23. @16:54 - svt.se, klicka på länken ;)

  @16:50 - så sant. Jag vill se Söder, Bärkroth, Sana och till och med JJ och Sandberg utvecklas i blåvitt. De är fortfarande så unga att de mycket väl kan bli lika bra som Bjärsmyr, Gurra, Wernbloom, Wendt eller Berg om 1-2 år. Kalle Svensson och Risp var ju inte bättre än att de fick fajtas med Dyrestam m.fl. så att jag tycker att Mild och JO kör rätt strategi i princip.

  SvaraRadera
 24. @17.36 - väl rutet! Det är nu vi prövas, HIF har vunnit fyra utan att spela särskilt bra medan vi har förlorat fyra trots att vi spelat ganska bra i de tre första matcherna. Även om allt ser mörkt ut nu så tror jag fortfarande på spelarna och vår strategi att satsa på unga spelare. Däremot är jag skeptisk till taktiken, främst eftersom vi är för dåliga på fasta situationer och inte får ut truppens potential med bara en anfallare trots att vi har så många bra anfallare i truppen men inte fullt så bra mittfält.

  SvaraRadera
 25. Men va fan trodde ni. Att Drugge är en klasspelare. I stort sett samma lag som förra året, då ni kom 10 eller va fan det va. Trodde ni verkligen på allvar att ni skulle blanda er i en ev guldstrid.

  SvaraRadera
 26. Blåvitts ledning pissar på sina fans! Hur fan kan jo gå ut o säga att han har sjukt stöd. Är de helt avskurna från verkligheten?
  Jag väljer att skratta åt milds och rogers gigantiska egon. Maken till egoister har jag aldrig sett.

  SvaraRadera
 27. Är det bara jag som kommer och tänka på Brezjnev, Gadaffi, Bagdadbob etc när man läser och hör blåvitts ledning?
  Tänk att Sveriges finaste förening ska dras i smutsen av ett fåtal gammelkommunister.

  SvaraRadera
 28. Hur fan kan ni skriva att Mild ska avgå!? Jävla idioter! Ni förstår er fan inte på fotboll överhuvudtaget... Ni sitter där och skriker om att det ska värvas till höger och vänster. Tror ni det blir bättre av det. ?!?! Kolla på Djurgården, Elfsborg, med mera med mera.. Långsiktighet och tåla mod.

  Alldeles för många borskämda medgångare i våra led, tyvärr. :(

  SvaraRadera
 29. JO har tydligen bara ja sägare runt sig.

  Tränaren är inte viktig. Vilket trams. Tar ut laget, skall motivera spelarna och bestämmer bytena.

  Alla träningar där jag hoppas JO har full koll på är 90% av all fotbolls spel. Alltså är träningarna otroligt viktiga. Känns som att dom inte tränar det fysiska spelet. Det sägs att dom tränar extremt mycket på passnings spel vilket syns ibland.

  Ta Torbjörn nu. Expert på psykiska biten vilket jag anser vara den stora biten som behövs. Få laget att tro igen. Ingen kan få mig att tro att JO skulle klara detta eller har ni missat allt han sagt.

  Uttagningarna är underliga i min mening. Bytena katastrofala. Spelarnas inställning under all kritik.

  SvaraRadera
 30. 18:40
  Det är du som inte kan ett skit.Du vet inte vad passion är.Mild är en tomte.Han är sportsCHEF vilket innebär att det är han som är ansvarig.Tycker du att det går bra för oss?Tycker du att vi var bra i höstas?Jag bryr mig om klubben och vill inte se oss falla ner i superettan vilket vi kommer

  SvaraRadera
 31. Förstår inte att Mild har fått komma undan som han gjort. Hur länge ska han leva på sina meriter som spelare? Som sportchef har han misslyckats kapitalt.

  I detta fall önskade jag att vi hade supportermentalitet som sthlmsklubbarna. Att vi som supportrar vågade visa vad vi tyckte och tog ansvar för klubben. Men inte vi icke.

  Avskeda JO och återinför Rehn som chefstränare medan man letar långsiktig lösning. Det kan inte gå sämre.

  Tack för ordet!

  SvaraRadera
 32. Hur motiverar du dina inlägg peeman? Tror du att detta gagnar Blåvitt på något sätt?
  På samma sätt som busvisslingarna vid 1-1 mot hif så är detta bara kontraproduktivt. Åk upp istället till KG och säg ditt hjärtas mening.

  Du får gärna svara, har du gjort detta, eller har du bara hållit dig till att skriva skit om spelare och tränare på nätet?

  SvaraRadera
 33. Vad laget behöver är några rutinerade spelare med passion för laget. Det finns inte idag! Som det är idag så har Blåvitt en uppsjö av unga utvecklingsbara talanger, men dessa kan inte bära laget. Nu måste Hysén, Sella och Ragge visa lite hjärta! Dessa tre killar ser nästan lite håglösa ut i sitt agerande när serien har börjat så uselt!

  SvaraRadera
 34. Johan A: Du verkar ju helt klart vara en av de efterblivna människorna som tror att Barabens skribenterna är någon hyllningskör som alltid ska dunka blåvitt i ryggen.

  Peeman har skrivit några av de absolut bästa och sämsta inläggen på Baraben. Ska bloggarna åka upp till kamratgården och tacka folket däruppe istället för att skriva hyllningsartiklar också?

  Skärp till dig innan du skriver igen, du gör bara bort dig!

  SvaraRadera
 35. hur kan många av er säga "stötta ifk om de gör si, om de gör så"?
  JO är urusel och kör blåvitt, BLÅVITT sveriger stoltaste lag, i botten och ledningen / Mild visar inga tecken på upprördhet. Ni som fans kör blåvitt i botten precis lika mycket som ovan nända. Reagera nu, gör något bojkotta, bränn upp JO's bil, ring Mild, bua på matchen, vad som men för fan reagera innan det är för sent!

  SvaraRadera
 36. 00:04: men för i helvete - vi är inte AIK och ska inte syssla med några jävla hot mot våra tränare och spelare. Jag kan köpa att man inte vill betala pengar för att gå på matchen men där går gränsen. Stötta i medgång OCH motgång eller ge fan i att gå på matchen men kom inte med hot - det är kriminellt och inget jag vill att IFK Göteborg ska förknippas med!

  SvaraRadera
 37. 10:10 det är allvar nu.

  SvaraRadera
 38. Intressant det där med koplingen till Firman boys. Folk säger alltså att det är fantism att anklaga ledningen för den sämsta starten på 50 år, med den trupp vi har i´dag. Jag ser det precis tvärtom, det är fanatism att i alla lägen försvara en ledning som inte sköter sig. Jonas Olsson har uppenbara brister i det spel som han ställer upp med och han saknar spelarnas förtroende. Det vore korkat att inte visa sitt missnöje mot honom om man håller dessa åsikter.

  SvaraRadera
 39. Hmm... Lite Bagdad Bob över det uttalandet....

  SvaraRadera
 40. Ni som så ihärdigt säger att man inte ska hota (ni verkar tycka kritik är personliga hot), vart går er gräns? Vill ni att IFK ska vara mellanmjölk o man ska säga "kom igen nu gubbar" efter 8 raka torskar oxå?

  JO o Mild har misslyckats. Fast det är legender på plan, är de aldrig större än IFK. Om ni tycker att de ska gå fria från skuld efter fyra raka förluster så är ni antingen avlönade av IFK eller utvecklingsstörda.

  Men gråt ut på nätet, så kommer andra som bryr sig om IFK:s bästa att agera.

  SvaraRadera
 41. jo : Fuck off

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.