På gång


tisdag 29 mars 2011

"Hysén är vår hjälte"Poster från Storgatan i Luleå.

43 kommentarer:

 1. Hur kan han vara hjälte i blåvitt ? Spelar inte han i Utsikten. Men klart allt är ju relativt. Sella morsa kan i det sammanhanget också vara våran hjälte. Om man tänker efter riktigt noga så är ju alla hjältar på sitt sätt.

  SvaraRadera
 2. Varning! icedaniel.se kan vara världens sämsta blogg. Deras bloggare är dumma i huvudet.

  SvaraRadera
 3. Han är allt utom hjälte !

  SvaraRadera
 4. Han är inte hjälte, han är bög!

  SvaraRadera
 5. 20:27, helt ratt!

  SvaraRadera
 6. "Anonym bloggare på icedaniel.se sa...

  Hur kan han vara hjälte i blåvitt ? Spelar inte han i Utsikten. Men klart allt är ju relativt. Sella morsa kan i det sammanhanget också vara våran hjälte. Om man tänker efter riktigt noga så är ju alla hjältar på sitt sätt.
  29/3/11 19:10"


  Tror nog att du får titta efter på bilden igen. Vart står det att han skulle vara hjälte i Blåvitt? Det står på en poster för en HBTQ-fest i Luleå. Enda anledningen till att det ens blir en notis på denna Blåvittblogg är ju för att han heter Hysén..

  SvaraRadera
 7. Ingen hjälte i mina ögon.... Dock son till en Blåvitt ikon.

  SvaraRadera
 8. Ja, det är ju så med Baraben, man blandar bra och meningslösa inlägg i en salig mening.

  SvaraRadera
 9. ...salig blandning...

  ...ska det naturligtvis vara...

  SvaraRadera
 10. undrar hur länge han får vara i rampljuset. Kanske blir en Hyzen av honom

  SvaraRadera
 11. Thomas Ravellis katt är bög.
  Äntligen, Modigt av honom att äntligen komma ut ur garderoben, säger Thomas.
  Familjens bruna pudel Glenn håller med och tycker det är bra gjort och att han vetat om det sedan en tid tillbaka. Jag har inte brytt mig tidigare och gör det inte nu heller, säger Glenn

  SvaraRadera
 12. Nu kan de la nog med den skiten. okej han är bög och lirar lite boll men hjälte va fan då går de lite långt kan man tycka.
  Fattar inte e ju som att alla gillar bögar helt plötsligt yes fan va kul att du e bög vilken hjälte nu e de fest.
  kommer ju locka varenda bög till att lira fotboll om man blir hyllad som hjältar i div 2. Tona ner de hela så mycket som möjligt istället

  SvaraRadera
 13. Verkar som om det är väldigt få som fattar att det inte är Baraben eller blåvita supportrar som tycker att Hysén är en hjälte, det är en hbt-klubb i Luleå..

  SvaraRadera
 14. a men de skiter la vi i varför lägger Baraben upp de.

  SvaraRadera
 15. För att han heter Hysén och därmed är son till en blåvit legend, dels för att det skapar debatt, inte för att han är hjälte i Blåvitt!

  SvaraRadera
 16. 20:26 och 20:27 och 20:29...
  Förklara exakt hur ni menar för Glenn, om ni vågar era ruttna små skitar. Eller kryp ner i er homofobhåla igen och låt oss andra slippa ert unkna skitsnack. Anton Hysén är en hjälte för att han vågar outa i ett fotbolls-sverige, där det finns alltför många som är som ni.

  SvaraRadera
 17. Skapar debatt??. Möljigtvis på ett HBT forum. Annars känns det som utagerat. Nyhetens behag är över.

  Troligtvis bättre att skapa en avdelning på barabens forum för folk som vill snacka om bögar, flator, transsexuella, nekrofiler mfl. inom sport.

  SvaraRadera
 18. BaraBens läsare är uppenbarligen inte redo för det här. För dem måste en hjälte ha stora muskler och bära trikå. Stäng kommentarsfunktionen.

  SvaraRadera
 19. Johan # Du har ett tankefel i huvudet ! Tobias Hysen kan sägas var hjälte när han vann skytteligan i allsvenskan. Det var en bedrift och han hyllades som en hjälte av blåvittfans. Men en sexuell-läggning han knappast ses som en bedrift, i så fall är alla det som har den sexuella -läggning. Hjälpte blir man för en bedrift, Anton blir såldes din hjälte alla dagar i veckan då han är homosexuell. Jag har inget emot homosexuella, men man måste ibland kunna skilja på äpplen och päron.

  SvaraRadera
 20. 22:28
  Varför ska jag berätta för Glenn att jag inte gillar bögar? haha! det dummaste jag har hört! Gå till Glenn å berätta att du gillar bögar istället!

  SvaraRadera
 21. Haha stäng kommentarsfunktionen. alla får la skriva och tycka va dom vill alla vill inta ha bögar som hjältar.

  SvaraRadera
 22. Isdanne: Om du nödvändigtvis ska mästra om frukter och tankefel, så se då åtminstone till att du själv tänkt igenom det du skriver. Det är knappast så att Anton, av vissa, anses vara en hjälte på grund av sin sexuella läggning (det är ingen som hyllat honom för att han är bög, där har du gjort ett "tankefel"). Det man hyllat är snarare det mod som krävs för att komma ut inom fotbollssfären. Och mod kan både hyllas likväl som det kan skapa hjältar. Jag har inte heller något emot homosexuella. Jag har däremot svårt för idioter.

  SvaraRadera
 23. Vad är det som är mer mod att komma ut i fotbollssfären än en truckförare på Volvo, en homsexuell pensionär på ett ålderdomshem ? Men fotbollssfären skulle vara mycket mer homsexuell än dessa nämnda sammanhang ? Dom skulle ha svårast att komma ut måste ju vara idioter för dom har ju du svårt för !

  SvaraRadera
 24. Danne. Jag förstår inte allt du skriver, men jag ska försöka tolka dina funderingar. Ditt resonemang gick ju ut på att det var faktumet att Anton är bög som folk beundrade, och så är ju inte fallet. För att förtydliga, så tycker jag att det kan vara precis lika modigt av folk att komma ut även i andra sammanhang. Oavsett vad det är man kommer ut som, eller var det sker. Men just i det här fallet så handlar det ju om det som jag valde att kalla "fotbollsfär". Din sista mening är så svårförstådd att jag lämnar därhän.

  SvaraRadera
 25. Du skrev en del bra grejer innan men där blev de riktigt rörigt

  SvaraRadera
 26. Tack AC ! Kul att du engagerade dig i frågan och tjötade lite ! Nästa gång hoppas jag att det blir fotbollstjöt !

  God natt !

  SvaraRadera
 27. >> bloggare på icedaniel.se

  Kära person,
  dina inlägg håller för låg kvalitet för att kommenteras och din blogg är undermålig.

  Konversation avslutad.

  SvaraRadera
 28. anton har alltid sagt att hans närmaste kring honom visste att han var bög, räcker inte det ????
  Varför måste hela jävla Sverige få reda på att han är bög???
  Jag skiter fullständigt om han är bög eller inte men man behöver inte se han varje dag i media för det.
  "Hej titta på mej, jag är bög"

  SvaraRadera
 29. Visst är det modigt att komma ut som fotbollsspelare. Om inte annat så för att det kan kännas lite knepigt i duschen för alla berörda. Jag kan gissa på att jag själv skulle känna mig lite obekväm om jag visste att det fanns homosexuella i samma omklädningsrum/dusch. Kanske löjligt, för jag ser inte mig själv som direkt oemotståndlig, men å andra sidan skulle jag ha väldigt svårt att inte stirra om jag fick duscha tillsammans med ett tjejlag. Vad jag menar är att det hänger ju mer på min person och mina fördomar hur jag skulle reagera, snarare än på den som kommer ut eftersom den personen inte förändras det minsta bara för att jag får reda på att han är homosexuell. Det är alltså min reaktion som är löjlig, men det är väl som sagt grundat på fördomar eftersom jag inte känner någon som är öppet homosexuell.

  SvaraRadera
 30. Rosa matchställ och bögar som hjältar.vad fan hände i baksidan?

  SvaraRadera
 31. Icedaniel.

  Jag hoppas att du förstår att din blogg är skräp och att din trovärdighet som debattör därmed sjunker drastiskt.

  SvaraRadera
 32. Alla med Hysen DNA i blodet är hjältar..

  SvaraRadera
 33. Rätt trista kommentarer överlag just nu. Givetvis förtjänade Anton Hysén att bli kallad hjälte trots att han till synes gjorde något ganska självklart. Tyvärr är det inte särskilt självklart för resten av alla homosexuella fotbollsspelare som lär finnas. Till stor del orsakat av attityder liknande de som luftats här i kommentarsfältet.

  SvaraRadera
 34. Twisted Sister30/3/11 14:04

  Alla korkade kommentarer om detta är skrivna av en och samma person. Det är en rädd liten stackare i en förort till Hindås.

  SvaraRadera
 35. Som är bög?

  SvaraRadera
 36. Har inte baraben något bättre att komma med än att lägga ut en bild på en bög och skriva att han är hjälte?

  SvaraRadera
 37. Anton Hysén har varit modig som fan och är en av oss.

  Har ni problem med det kan ni suga min kuk.

  SvaraRadera
 38. 23:08
  homo?

  SvaraRadera
 39. 30/3/11 23:21

  Rasist!

  SvaraRadera
 40. Idiotisk jävla argumentation det här. Anton Hysén hyllas som hjälte av andra homo-/bisexuella eftersom han vågat komma ut i en miljö där det inte finns några öppet homosexuella. Det borde inte spela någon roll vilken läggning man har, varken i vardagslivet eller på fotbollsplanet och därför tycker nog de som berörs av detta att det är ett stort steg att ta, och därför hyllas han som hjälte.

  Anton Hysén är inte min hjälte men jag ser upp till honom för att han vågat komma ut, dock kan man efter att ha läst alla idiotiska kommentarar (bland annat här) fundera på om Sverige är redo för en fotbollsspelande bög.

  Ps. Icedaniel.se-bloggare, du är ett pucko.

  SvaraRadera
 41. Är man hjälte i bläävitt för att man är bög? Fy fan, det här laget stinker mer och mer!

  Lindome

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.