På gång


fredag 4 mars 2011

Ellos vs IFK Göteborg intervjuer efter matchen 2011-03-04

34 kommentarer:

 1. Fint! känns lite stelt stundtals.

  SvaraRadera
 2. Ovan reporter? ;)
  Men goa frågor ändå! Keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. kicka JO nu

  SvaraRadera
 4. Helt OK första intervju från MrG. :)
  Kul med lite nya ansikten och att ni vågar ställa lite andra frågor än de som spelarna alltid får höra.

  SvaraRadera
 5. Jo vart ju debut för mig som Kanal Glenn reporter så det blev bara några väldigt spontana frågor men det var sköj.

  Kunde gått sämre och kan bli bättre framöver givetvis haha!

  Inte lätt tjöta med besvikna spelare och ledare heller...

  SvaraRadera
 6. Snyggt jobb. Tack!

  SvaraRadera
 7. snälla, byt jingel till videoklippen. det låter som introt till "eye on springfield" i simpsons. det låter uråldrigt. och hemskt.
  tack.

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat gubbar! Riktigt kul att se sådant här!

  SvaraRadera
 9. Bra insats my ass. Hysén kunde lika gärna hoppat stav i ryahallen så få bollar som han fick. Avgå Jonas.

  SvaraRadera
 10. Kul med supportern som såg en massa blåvita chanser. Jag var också där och antingen har jag tappat minnet eller så såg han nån förmatch eller nåt. Jag såg då fan inga blåvita målchanser. Kul med Söders inhopp, kändes pigg, mer trist att Tobbe ser så ofarlig ut. Och du JO, Hjalmar och Bärken ska vara på bänken hela säsongen i VARJE MATCH. Jävligt tråkig match var det i alla fall.

  SvaraRadera
 11. Visst fan, glömde Blåvitts enda målchans i matchen. Tobbe sköt en frispark 10 mter över mot Knalleland i slutskedet, dock hade domaren inte pondus nog att flytta tillbaks muren, så det var inte lätt att skjuta. Var det den goe gubben menade? Nåt mer läge fanns väl som Sanas, men nån som minns nån vass chans som man borde gjort mål på eller? Nähä!

  SvaraRadera
 12. Tack så hjärtligt för live-sändningen och intervjuerna, Kanal Glenn! Extra bra jobbat, MrG. Måste kännas duktigt nervöst att intervjua spelare och ledare som man normalt sett har på ett behörigt avstånd. :-)

  SvaraRadera
 13. Fan va go' Tobias Sana e :D Sana nana naana nananananaana

  SvaraRadera
 14. Bra match? Många målchanser!? Ibland blir man mörkrädd. Vem vet inte vilka Bate Borisov är?

  SvaraRadera
 15. Tycker inte man ska måla fan på vägen pga av dåliga resultat i tränings matcher. Andra år har vi spelar mycket bra i träningsmatcherna för att sen starta allsvenskan dåligt. Men detär klart förbättras inte spelet så är det ju oroande.

  SvaraRadera
 16. Den tomten som blev intervjuad i slutet verkar inte ha stora krav på Blåvitt, hehe.

  SvaraRadera
 17. MrG:
  Mycket bra jobbat.

  Förjävla bra jobbat av övriga också så klart.

  /Fnyq

  SvaraRadera
 18. sana är för skön ändå

  SvaraRadera
 19. Klackhets finns det att ta del av kära Baraben?

  SvaraRadera
 20. Klaga inte på sista snubben. Han ville väl vara lite positiv som många andra har svårt för, bra att de finns alla sorter.

  SvaraRadera
 21. Hellre MrG sim intervjuare än den efterblivna Janelind på svenskafans med sitt "Hur är känslan i kroppen"

  SvaraRadera
 22. Bra reporter, men borde valt en supporter med lite kunnande som hade gett en bra analys av matchen från supportrarnas håll sett.

  För övrigt, hur kan man inte veta vilka Bate Borisov är. De har vunnit vitryska ligan 4 gånger senaste 8 åren och mig veterligen har de varit i Champions League slutspel minst en gång under 2000-talet då de bland annat tog en skalp mot Chelsea om jag inte minns fel.

  SvaraRadera
 23. Vilken jävla julgran den där gubben i slutet var. Festa? Har han sett en öl på bild?

  SvaraRadera
 24. Haha. Det finns vissa gubbar som lever ett bekymmerslöst liv utan några som helst krav på omgivningen. De är bara jävligt glada jämt! Länge leve den glade supportern, de är en utrotningshotad art. Idag är det inte häftigt att ha matchtröja, sitt egna lagsfärger eller gå på fotboll för att det är skoj. Nu skall det föras någon jävla pseudodebatt om fotbollsförbundet och allting är så jävla allvarligt. Till och med när man står på en läktaren en kall jävla dag i Mars, skall en 19 åring skrika sig hes över fotbollsförbundet och att älvsbörjs internethuliganer inte är så tuffa i verkligheten. Att dessa elitsupportrar hänger sig till att mucka på internet är inget annat än komik.

  Så long live den glade supportern!

  SvaraRadera
 25. Nice post! Ser fram emot mer sånt här.

  SvaraRadera
 26. 17:06: I hear to that!

  SvaraRadera
 27. Tycker det var en väldigt bra debut framför kameran av MrG, det är antagligen inte det lättaste att intervjua sådär.

  Sedan undrar jag varför man skall kritisera folk och skriva typ "hellre X som intervjuare än Y, han är värdelös", de gör det på sin fritid och ideellt. Det kan inte vara världsklass på det då och det gör det hela mycket mer sevärt, extra roligt när man ställer lite annorlunda frågor. Frågorna från Alltid Blåvitt har dessutom också blivit mer varierande.

  Bra jobbat i Borås, Baraben-teamet.

  / En som lyssnade på webbradiosändningen.

  SvaraRadera
 28. lite replies:

  Nja jag är helt oimponerad av "kändisar" så var mest lärorikt och kul att göra intervjuer.

  Fick nog lite blodad tand så kan nog tänkas jag dyker upp i rutan igen. Har redan dragit många lärdomar och kommit på massa saker att tänka på för att få till det bättre framöver om läge ges. Jag har dock inga planer på sitta på pressläktarn på blåvittmatcher utan hör hemma på läktarna...

  Credd åt supporten Andras som vi lurade att sidekicka mig och bli intervjuad i slutet. Han gick ju även matchen i matchtröja och halsduk när det vart minusgrader och frös typ så han skakade. Länge leva glada supportrar!

  SvaraRadera
 29. Gillar helt klart grabben som blev intervjuad sist, han är mångt bättre än alla bittra lökar som sitter här på barabens kommentarsfält och kräver JO:s avgång. Det är killar som står och fryser i matchtröja i mars som gör Blåvitt till en stor svensk klubb!

  SvaraRadera
 30. Fullständigt meningslösa intervjuer.
  Ni klagar på AB?? Det här är ju inte ens i närheten.

  SvaraRadera
 31. Kul med den glada killen i slutet, men vilken match såg han egentligen? Vi hade typ inga chanser, och vi gjorde en kass match.

  SvaraRadera
 32. 03:21

  så du menar att alla ska sitta o vara glada o nöjda med att förlora 3raka matcher och ett spel som tom är sämre än förra årets 7e plats??? något måste ju göras om vi ska hamna i övre halvan av tabellen o lyckas inte JO att få några vinster i början så får han kliva åt sidan.

  SvaraRadera
 33. nån som vet hur det är med killen som låg med helt igensvullet ansikte pga pepparspray, på läktarn innan matchen?

  SvaraRadera
 34. Hatten av BaraBen. Roligt att det dyker nya reportrar!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.