På gång


torsdag 24 februari 2011

Snart är BaraBen större än G-P!

BARABEN-SFÄREN. Som många av er känner till så är BaraBen.com i dag så mycket mer än Blåvitt-bloggen. Vi verkar sedan länge parallellt på ett flertal sociala medie-plattformar där vi sprider den blåvita hetsen på olika vis. Här har du som inte känner till alla BaraBens olika tentakler möjligheten att bli varse om dessa – och delta själv!

GILLA BARABEN @ FACEBOOK
Gilla BaraBen @ Facebook!
Vår nya gilla-grupp på Facebook fortsätter att växa sakta men säkert. För lite mindre än ett år sedan började vi avveckla vår gamla Facebook-grupp som hade runt 4 000 medlemmar som bäst. I den nya "Gilla" (/Like)-gruppen har vi nu skrapat ihop drygt 2050 medlemmar, vilket gör att vi aktivt jagar Göteborgs-Posten (!) som har runt 2100 medlemmar.

I en del smygkampanjer lottar vi dessutom ut souvenirer från Alternativa Shopen till aktiva kommentatorer i vår grupp, så det kan betala sig att klicka där. Men framför allt tycker vi att det är dags att rycka i från G-P, så bjud in era blåvita vänner till gruppen!

FÖLJ BARABEN @ TWITTER
BaraBens Twitter-konto hittar du på http://twitter.com/barabenpaglenn och där kan du som är twittrare dels följa BaraBen.com:s flöde, men kommer även att få möjlighet att följa en del LIVE-rapporteringar under säsongen 2011. Här kommer snabba rapporter i SMS-längd att levereras från både obskyra Blåvitt-evenemang som uppdateringar kring det som pågår på ".com". BaraBens twitterkonto är i dag den absolut mest aktiva Blåvitt-twittrarn, så det är bara till att följa!


Se Kanal Glenn på YouTube!
SE BARABEN @ KANAL GLENN
BaraBens You Tube-kanal har väl ingen av våra läsare missat vid det här laget? Kanal Glenn heter den i varje fall och har under de senaste åren växt till en av Sveriges absolut mest tittade YT-kanaler de veckor som vi uppdaterar den med material.

Här kan du får se intervjuer, läktarklipp, klacksång, inmarscher, studioprogram, humor och massvis av klassiskt material. 742 personer prenumererar på Kanal Glenn via sina konton, vi har långt över en miljon tittare sedan starten (Vasquez-videon ej medräknad) och kan erbjuda tittarna 100-tals videos av alla möjliga slag. Ett måste för alla blåvita!

SHOPPA @ ALTERNATIVA SHOPEN!
Shoppa hos Glennita! Foto: BARABEN.COM
BaraBens egna souvenirshop heter sedan flera år Alternativa Shopen, för att påpeka att det är ett alternativ till Blåvitts officiella souvenirshop. Här försöker vi leverera lite mer udda, galna, kaxiga och supportermässiga motiv och souvenirer med avsikt att ständigt pressa Blåvittshopen till förbättringar. Här finns populära motiv som "Vadå landslaget – skêcka Blåvitt!" och "Glennones", det populära Ramones-inspirerade motiv som flera andra butiker rippat i spåren av vår grafiska designers genidrag.

Den senaste tiden har shopen fått ett flertal nya motiv som går att trycka i olika färger på ett stort antal souvenirer, allt från t-shirts till trosor! Så har du inte kikat på det alternativa och supporterskapade souvenirutbudet är det hög tid att göra det! Och har då åsikter om vad vi borde skapa för motiv, eller egna förslag, mejla oss på kontakt@baraben.com så ska vi se vad vi kan göra.

6 kommentarer:

 1. Hon den blonda glennitan är så jävla sexig. Jag kräver att ni kör en ny reklamkampanj med henne!

  SvaraRadera
 2. Tyvärr går det inte längre att bjuda in vänner till en fanpage, såvida man inte är admin!

  SvaraRadera
 3. Glenntan, nej men man kan ju lägga in länken i sin profil och bjuda in sina vänner på det sättet!

  SvaraRadera
 4. Jävla snygg tjej, använd henne så kommer ni att öka er sovenirförsäljning...

  SvaraRadera
 5. Anonym 18:49/ Förhoppningsvis köper folk väl blåvita grejer för att sprida Blåvitt som varumärke, för att representera sitt lag i olika sammanhang och för att de tycker det är kul grejer - snarare för att en snygg modell poserar i dem? Men att hon är vacker vår Glennita, det håller jag med om!

  SvaraRadera
 6. Fan vilken ful brud.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.