2011/02/02

Jacques Labouchere: "Gbg is where I found my lover"

30 kommentarer:

  1. En snuskig gajsarbrud i bakgrunden ju. Förstör hela låten..

    SvaraRadera
  2. Ja varför inte lägga upp en länk till en film där en tjockis som inte kan sjunga gör just det och en Gaisare promenerar gatan fram...

    SvaraRadera
  3. Som förövrigt va rätt kass endå.. :)

    SvaraRadera
  4. Gaismusik, varför?

    SvaraRadera
  5. Haha sjukt att Jonas 16:43 och Jonas 16:44 inte är samma Jonas ;)

    SvaraRadera
  6. Alla heter Jonas i Göteborg. :)

    SvaraRadera
  7. Fan va trångsynta vissa är. "öh nån brud bla bla bla". Det är en rätt skön låt som är en hyllning till vår stad, det är musik, förstå dess kulturella tjusning och dra huvudet ur Kålleredsarslet.

    SvaraRadera
  8. Jonas number 32011-02-02 16:52

    riktgit jävla kasst!

    SvaraRadera
  9. Jonas 16:44/ ÖöÖöh han e tjock, ööööh hon e gaisaree öööööh.

    Jävla tant är DU.

    SvaraRadera
  10. Liknar han inte Frankie lite grann, något pluffsigare och något mer orakad...

    SvaraRadera
  11. Glenn och vad skulle det vara för fel på tanter? Du blir du (som Gaisare) ledsen när jag säger att en broders (annan Gaisare) musik inte är bra? Jag är ledsen för det, men du vet väl vad mamma brukar säga? Sanningen gör ondast...

    (väldigt gulligt att du döper dig till Glenn för att försöka smälta in som en Blåvitsupporter, du måste tillhöra topp 10% på intelligensskalan i Gaiskretsar)

    SvaraRadera
  12. Alla som inte är som mig är Gaisare.

    (Känt ordspråk i Lindome).

    /Glenn of Gamlestan

    SvaraRadera
  13. Jonas Olsson är Gaisare.

    SvaraRadera
  14. 2/2/11 17:16

    Ja det märks ju ganska tydligt att du är Gaisare också trots att du skriver att du är Glenn från Gamlestan.. Att ni Gaisare inte har mer intelligens än att ha ca 2 "skämt" i huvudet samtidigt blir ju bevisat varje dag. Prata om att vi är bönder från Lindome är ju uppenbarligen en av dem...

    SvaraRadera
  15. frankie vill verkligen försöka göra ifk till ett göteborgslag men möts av skepsis bland de egna leden. Håll er till arvingarna och sven ingvars istället bönder och ge er inte på sådant ni inte förstår.

    SvaraRadera
  16. vilken jävla smörja

    SvaraRadera
  17. Bara för att det är en hyllningssång till Götet betyder det ju inte med automatik att det är bra, jag gillar det inte.

    SvaraRadera
  18. Den var väl tråkig

    SvaraRadera
  19. Okej, nu snackas det mycket Kållered och Lindome här inne. DET -om något- är väldigt Gais.

    Rätt tydligt att det är små gaisare här inne och försöker skapa splittring bland oss.

    SvaraRadera
  20. Svenne "Lindome" Blåvitbana2011-02-03 08:51

    Att gaisarna som vill vara så enormt götteboschka inte kan tänka klart är inget nytt. Men att fatta att område för område i hela göteborgsregionen (inkl. Lindome, Haga och Majorna) har större andel blåvita än gaisare borde till och med de klara av. Finns viljan att ta till sig sanningar som svider?

    Det som gaisarna är bra på däremot, är att skapa stämning per åskådare. Det ska de ha beröm för. Se på lag med liknande publiksiffror (TFF, Gefle) och jämför "trycket". Synd att de inte är lite fler bara, då hade vi kunna ta ert snack på lite mer allvar.

    SvaraRadera
  21. "Svenne Lindome...", nu kommer gaisarna genast kontra med att Lindome inte är Göteborg (vilket det heller inte är) och att de därför inte vill ha åskådare därifrån. De vill tydligen hellre vara lite färre på läktarn´, bara det är "riktiga" göteborgare. Sedan spelar det ingen roll om det är inflyttade värmlänningar. Bara de bor innanför kommungränsen så är de mer Göteborg än t.ex. en göteborgare som lämnat kommunen. Detta är den berömda gais-logiken. Eller så är det bara ren jävla avundsjuka på att vi är fler och att Lindome/Kållered säkert spöat skiten ur ett antal gaisare genom åren.

    SvaraRadera
  22. Gais är Credd!
    Ni blowittare kommer aldrig inse vad det är. Underground!
    Syns på gatorna!

    SvaraRadera
  23. Gais består ju till 90% av inflyttade bönder från hålor som Dingle och Färjelanda som "hittat" sina nya och äkta identitet när dom flyttat in till stan. Påminner lite om fenomenet svenska backpackers, efter sommarjobbat ger dom sig ut på sin livs resa genom Thailand osv i syftet att "hitta sig själva"

    Backpackern kommer hem från sin resa mycket visare än innan och berättar om alla nya kulturer h*n upplevt och känner sig så mycket speciellare än alla andra (helst ska man vid hemkomst ha dreds och sarong) man kryddar gärna reseberättelserna och vägrar inse att 80% av Sveriges befolkning redan gjort samma resa i exakt samma spår, upplevt exakt samma "kultur" osv osv

    Det här är gaisaren, enligt han själv i innersta kretsen, men egentligen bara utskrattad av resten

    SvaraRadera
  24. JogaBonito, tack! Du är helt rätt på det.

    SvaraRadera
  25. GAIS ÄR GÖTET! ÄKTA!

    SvaraRadera
  26. Gillar bloggen men saknar koppling tikl oss läsare. Själv kör jag lite omröstningar ibland, då vet jag vet läsarna tycker och gillar. Själv använder jag http://www.valresultatet.se , men det finns ju andra med.
    Samtidigt visas (om man vill) länk till skaparen av omröstningen, och vid bra frågor intresseras folk från www.valresultatet.se till källan (DIN blogg). Jag har fått många nya läsare :) Tänkte vara snäll och ge lite tillbaka till dig, eftersom du ger mig när du skriver.

    /Jonas

    SvaraRadera
  27. Öh öh Gais är Götet öh öh Blowitt.....öhhh vi ses på gatan. Äkta äkta äkta, ja fan va äkta vi e.

    SvaraRadera
  28. Gais är en image, Blåvitt är DNA. Sluta ljuga för dig själv, älska Kamraterna!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.