På gång


torsdag 11 november 2010

Julshoppa: Gratis frakt i BaraBens Shop!

JULSHOPPING. Många läsare har hört av sig till oss på BaraBen.com och frågat om vår shop fortfarande är i gång - eftersom vi inte har gjort någon reklam för den under 2010. Svaret är, naturligtvis!

Alternativa Shopen, BaraBens souvenir- och supportershop finns självklart kvar och enligt ryktet kommer en rad nya motiv upp inom kort...

För att påminna er om detta och om den annalkande julhysterin kör vi ett specialerbjudande under de 15 sista dagarna i november: fri frakt på all julshopping i BaraBen Shop! Mellan 15-30 november bjuder alltså BaraBen på hela frakten för alla beställningar från vår shop.

Rabattkod: "TIDIGSHOPPING".

Så var ute i god tid och beställ julklapparna till brorsan, syrran, flickvännen, farsan, morsan, jobbarkompisen, frugan, pojkvännen eller polaren! Hos BaraBen Shop finns allt från hood-tröjor till stringtrosor, från väskor till babykläder. Vill du ha en rolig eller skön supporterpryl att ge bort - kolla in Alternativa Shopen!

När du utformat ditt klädesplagg genom att själv välja vilken produkt du ska placera vilket motiv på (se den enkla instruktionen här intill) - knappar du bara in koden "TIDIGSHOPPING" i rabattkodsfältet i kassan - och handlar helt utan frakt under hela 15-dagarsperioden!

BaraBen.com och Alternativa Shopen önskar dig
en riktigt god jul, och glad påsk Djurgården.

10 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja ha ett "Che Guevara"-motiv med Håkan Mild i er shop! Den hade jag köpt (om den var snygg).

  Sedan undrar jag: Kan man köpa den Baraben-tröjan med Baraben.com-loggan mitt på bröstet som en hel del skribenter har på sig på matcherna? Smör brukade stå på räcket i en sådan t-shirt tex...

  SvaraRadera
 2. Ett tips är att inte köpa den vita t-shirten med svarta ärmar/hals. Efter en tvätt på min favorit med loggan "PROUD MEMBER GLENN ARMY" så var halva ärmarna och en bit ned på bröstet röd/rosa...

  Mao, lysande kvalité!

  SvaraRadera
 3. utivårhage11/11/10 12:37

  henke/ Du måste följa tvättinstruktionerna lite mer noggrant. Jag har tvättat min helsvarta tee i 40 grader i över ett år nu och det går knappt att märka att den är begagnad. Sedan får man även lite kvalitet efter vilken t-shirt man väljer, de absolut billigaste är ju inte superbra, men de har ju även Fruit of the loom och liknande kvalitativa märken i shopen. Betalar man 140 spänn för tröjan får man naturligtvis inte samma produkt om man lägger till en hundring, så är det ju överallt...

  SvaraRadera
 4. henke/ Man bör följa tvättinstruktionerna noga, speciellt när det kommer till de lite billigare tröjorna. Sedan ska man även se till att sortera sin tvätt, för sätter man in något röd med tvätten så finns det ju risk att den färgen "smittar" av sig. Själv har jag köpt flera tröjor i shopen, allt från hoodies till t-shirtar och aldrig haft några problem med vare sig färg eller tryck, men då tvättar jag mina grejer i låg temperatur och blandar dem inte med andra färger heller.

  Sedan ligger det lite i vad "utivåghage" säger här med, de billigaste tröjorna håller naturligtvis inte samma klass som märkeströjorna vi har i vår shop, det säger sig självt.

  Nu har vi exempelvis en Dickies-luvjacka och Organic-tshirt som är lite dyrare, men så får man även bättre kvalitet. Däremot kan jag personligen gå i god för att de enfärgade billiga t-shirtarna i både svart, blått och vitt håller mycket god kvalitet, eftersom jag köpt hem en hel rad av dem som jag använder i vardagsbruk!

  Men se till att följa tvättinstruktionen noga så minskar risken för att du får missfärgningar!

  SvaraRadera
 5. uti. och frankie/
  Haha, ja. Ni har nog rätt båda två! Däremot så blandade jag absolut inte tvätten, utan vad jag menade var att det svarta runt ärmarna och halsen färgade av sig på det vita.

  I vilket fall som helst så ska jag passa på nu igen medan frakten är gratis! Kanske satsar på något lite mer classy den här gången då. :)

  SvaraRadera
 6. henke/ Om du följer tvättinstruktionerna och ändå får sådana problem kan det vara något fel på det enstaka plagget, då ska du naturligtvis få kompensation eller ett nytt plagg. Om något liknande sker igen hör av dig till oss på BaraBen på kontakt@baraben.com så ska vi skicka dig till rätt person för reklamation!

  SvaraRadera
 7. ja bor i USA ar det gratis frakt hit ocksa?

  SvaraRadera
 8. När ungefär beräknas de nya motiven komma?
  Någon spioler på hur de kommer se ut? :)

  SvaraRadera
 9. Det blir ett antal textmotiv som kommer härnäst. Lite med glimten i ögat...

  SvaraRadera
 10. Pyttipanna18/11/10 20:56

  Längtar som fan efter de nya motiven! Är det något att ha (vilket jag antar när det är gjort med BB's glimten i ögat) så kan ni räkna med att jag köper ett antal!

  // Pyttipanna

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.