På gång


måndag 8 november 2010

IFK Göteborg - Gefle IF, Inmarsch & klacken

17 kommentarer:

 1. Vart hittar man den omtalade intervjun med JO innan matchen?

  SvaraRadera
 2. Du råkade inte filma;
  Ååh Änglarna (sittsittsittsitt) shalalalalalala (sittsittsittsitt)
  shalalalalalala (sittsittsittsitt)
  shalalalalalalaaaa Ååh änglarna (ståståståstå)....? ;)

  Var ju helt underbar, så fick man något att skratta åt under matchen

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jo, den finns nog någonstans ... ska jag fixa fram den tycker du? :)

  SvaraRadera
 4. Ja och när vi sjunger Förbundet har startat en häxjakt :)

  SvaraRadera
 5. den andra har ja nog inte, ska kolla efter det första du sa...lovar inget hehe

  SvaraRadera
 6. Fan, jag tycker det är jättejobbigt med anonyma kommentarer när man ska svara på dem, ändå var jag lat nog att inte besvära mig logga in för min kommentar förut, jag är anonym9.57, var det min ramsa eller JO-intervjun du kunde lösa?

  SvaraRadera
 7. Det var isf ev. ramsan, får kolla i kameran om jag har den ..jag TROR det...

  SvaraRadera
 8. Hade varit väldigt kul om du (sirlindqvist) hade kunnat ladda upp ramsan som Auburger nämnde. Helt underbar var den!

  SvaraRadera
 9. sirlindqvist, Från alla oss i klacken ett grymt stort TACK för det hästjobb du lägger ner på att kartlägga stämningen på Gamla!

  PS: Din son verkan vara en grym liten kille

  SvaraRadera
 10. sirlindqvist, Från alla oss i klacken ett grymt stort TACK för det hästjobb du lägger ner på att kartlägga stämningen på Gamla!

  PS: Din son verkan vara en grym liten kille

  SvaraRadera
 11. Robziolio8/11/10 17:51

  sirlindqvist, skulle verkligen uppskattas om du hade "Förbundet har startat en häxjakt.."

  Mvh Robin

  SvaraRadera
 12. Robziolio8/11/10 17:54

  Glömde säga, tack för klippen det uppskattas verkligen av många! Behövs någon som du som filmar klacken på matcherna med en bra kamera! CRED!

  SvaraRadera
 13. Ängel i klacken8/11/10 18:51

  PA systemet har tyvärr fått konsekvenser som inte enbart är lyckosamma för utvecklingen i klacken. I sista matchen visade Ultras tydligt att genom konstant gapa i mikrofonen visa att dom styr alla ramsor och all aktivitet med järnhand. Systemet är till för att användas när man drar igång ramsor för att synka klacken, men igår tjoades det mer än lovligt i micken. Vid flertalet gånger har ramsor som "här är änglarna" tystats ner till förmån för protestlåtar som "Förbundet har startat en häxtjakt" Jag kan tänka mig att det är en viktig låt för Ultras men mig veterligen handlar den inte om blåvitt och när man drar igång med snack som "nu skall vi visa hur man röjer" och sen drar igång en protestlåt mot SVFF så är det fan inte vad jag förväntar mig. Jag menar att supporterklubben Änglarna måste vara en röst som även finns på läktaren eftersom man är den officiella supporterklubben. Det fanns en tid då klubbens ordförande stod på räcket och han behövde fan inga megafoner eller PA-system för att folk skulle lyssna. Andreas Toll var en person som hade känsla för supporterkultur och åtnjöt en respekt i klacken som ultras och supras bara kan drömma om. Jag är rädd att Ultras vid PA:t kommer att göra att bara dom finns kvar i klacken så småningom vilket vore väldigt trist.

  SvaraRadera
 14. Tackar för alla fina kommentarer, roligt att ni uppskattar det arbete man lägger ner!

  Kan nämnas (och har nämnts vid tidigare tillfällen hehe) att den som brukar låta i bakgrunden i mina klipp är min DOTTER. Jag har en son, men han är för liten för att följa med, så jag vet inte vad det var för tjomme som sjöng med igår vid inmarschen. Pojken däremot ska med nästa säsong, då gör han debut som 2 1/2 åring...

  Ska även tilläggas att min dotter är ca 5 1/2 och hon kan faktiskt de flesta ramsorna ni sjunger mer eller mindre bra och jag får OFTA frågan "Åhh pappa kan vi inte stå i klacken". Tänkte till nästa säsong ..kan man ta med henne upp där? Hon fyller 6 snart, tänker mer så hon ser nått av matchen med, inte blir klämd eller nått sånt, va tror ni?

  Har lagt upp Ååh Änglarna... på: http://www.youtube.com/watch?v=9uvR9VZtgVs om det är den flera av er efterfrågar?

  Nåja ..nog tjatat, nu JÄVLAR knyter vi näven och siktar på något stort nästa säsong! Håll även utkik i dagarna här på bloggen efter ett projekt jag jobbat på en längre tid...

  SvaraRadera
 15. EDIT: Hade tyvärr INTE häxjakten..

  SvaraRadera
 16. kan inte bara alla Ultras skrota sina gajsgröna jackor o kläder...ser för taskigt ut......

  Dessutom håller jag fullständigt med om Ultras sånger som till stor del är så jävla pinsamma.... Alltför mycket shalalalala.....och mummel sånger... det var fan så mkt bättre tidigare.

  SvaraRadera
 17. 22.32, När var "tidigare" då, ultrasgrupperna har väl stått för större delen av vår sångrepetoar sen 2000? Dessutom var vår arsenal av ramsor väldigt svag innan dess.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.