På gång


fredag 8 oktober 2010

Här berättar Ragnar att han vill lämna Blåvitt!

SILLY SEASON. Den vindsnabbe mittbacken Ragnar Sigurdsson vill lämna IFK Göteborg, men stoppas av föreningen. Orsakerna bakom den uppkomna situationen framkommer i en intervju i det nya numret av fotbollsmagasinet Offside.
– Jag vill ta nästa steg i karriären. Men Blåvitt vill ha väldigt mycket pengar för mig.

Vidare framkommer att Ragnar Sigurdssson är allt annat än nöjd med sin nuvarande situation i IFK Göteborg. Den islänningen upprepar om och om igen att hans mål är att vinna titlar, att ingenting annat räknas.
– Vi kommer inte åka ur, men vi spelar inte för någonting heller. Inte guldet, ingen cupplacering, ingenting. Jag älskar Blåvitt och kan inte tänka mig att spela i en annan allsvensk klubb, men det har verkligen varit ett pissår. Guld är allt som räknas för mig. Blir det inte här så får jag hoppas att det blir i en annan klubb, säger Ragnar till Offside.

Men i nuläget verkar han inte se hoppfullt på en flytt, med tanke på den "höga" prislapp som IFK Göteborg och sportchef Håkan Mild satt på sin guldklimp. Något som lär glädja fansen, men som uppenbart är ett frustrationsmoment för Ragnar.

Vidare berättar Ragnar att han chockades av tränarnas retorik inför 2007 års guldmatch mot Trelleborg, om hur han spydde på sin första träning med Blåvitt och om gången då det svartnade för ögonen så att han sparkade en boll allt vad han orkade på Stefan Selakovic. Dessutom kommer en chockerande besvikelse för singeltjejer i Göteborg, detta med hans teori om att tjejer är dåliga för killar som "har mål":
– Att vinna är mitt enda fokus i några år och då får andra saker stå tillbaka, som tjejer till exempel. Det är skönt att slippa ta ansvar för någon annan. Jag pallar inte att fråga om tjejen är hungrig varje gång jag tar en macka, säger Ragnar Sigurdsson.

Fotnot: Offside #6 för 2010 finns i butik
i veckan och lösnummer kostar 69 SEK.

31 kommentarer:

 1. Jag förstår honom, han är för bra, syns i mellan åt också hur motiverad han är. :/

  SvaraRadera
 2. Haha kung är han!
  "Jag orkar inte fråga om dom är hungriga när jag tar en macka."

  SvaraRadera
 3. Han lär ju lira ihop en macka och silvermedalj-döna den på bruden om hon skulle ge honom läpp.

  SvaraRadera
 4. Sälj, men vem vill köpa? Englands bästa rugbyklubb kanske?

  SvaraRadera
 5. Ragnar är så bra att han borde spela i en bättre liga, i allsvenskan utvecklas han inte längre. Han är precis den typ man vill ha till blåvitt. En ung och hungrig individ som hatar att förlora och som vill något med sin karriär. Han har gett så mycket till blåvitt så jag skulle verkligen unna honom spel i en bättre liga med högre lön. Här kommer vi alltid minnas honom som en kung oavsett.

  SvaraRadera
 6. Denna kung af Blåvitt var den enda som gick runt och tackade publiken efter deras usla match mot Mjällby senast!. Det är respekt av den högre skolan.
  Jag hoppas att han får pröva sina vingar utomlands snart, det är han värd!.

  /A2 på LS

  SvaraRadera
 7. FCK eller Rosenborg har kanske hört av sig och Håkan vill helst inte sälja dit, vilket är helt rätt. Tror dock att han lätt kunde göra ett lika bra jobb som Jonas Olsson i West Bromwich tex

  SvaraRadera
 8. Men förihelevete, hade han varit tillräckligt bra hade ju någon klubb köpt honom, så enkelt är det. Prestera en hel säsong någon gång om du så gärna vill lämna.

  SvaraRadera
 9. Hade han fortsatt spela så bra som han gjorde 2007 så hade han varit i någon bättre liga nu.

  Men det har han inte gjort, så det är upp till honom själv.

  J-T

  SvaraRadera
 10. Han vill ju vinna titlar och har en jäkla vinnarskalle, han är missnöjd över att blåvitt går uselt. Ser inget fel med det.

  SvaraRadera
 11. Men kan inte något scanna in artikeln eller något, fan detta är internet. Varför göra reklam för pisstidningen offside och skita i att länka artikeln.

  KASST!

  SvaraRadera
 12. vi älskar ragnar!

  SvaraRadera
 13. anonym 16:37/ Detta är inte The Pirate Bay, utan BaraBen.com. Vi följer journalistisk kotym, om någon annan har en nyhet som vi citerar så kopierar vi naturligtvis inte hela materialet utan citerar enlig god sed och de som vill läsa hela artikeln får vända sig till ursprungskällan.

  Den enda här som är kass är du som helt befängt och taget ur luften kallar landets mest ansedda fotbollstidning för kass och beter dig som ett litet barn.

  SvaraRadera
 14. Gött rutet, Frankie

  SvaraRadera
 15. Vad vore livet utan Offside?

  SvaraRadera
 16. All respekt till Ragge. Han är värd all framgång och ett proffsliv. Han har en vinnarskalle som ingen annan har i Allsvenskan och hör hemma i en bättre liga.

  Kung Ragnar

  SvaraRadera
 17. Fattar inte varför jag fortfarande inte har tecknat prenumeration av Offside. Nu är det så fruktansvärt mycket läsvärt jag missat de senaste två åren att det bara känns som "skit samma"...
  Fast näe, nu jävlar ska jag springa och köpa lösnumret i butik och teckna prenumeration. Jag vill ha läsgodis!

  SvaraRadera
 18. Älska Ragnar!

  Tycker det framgår av denna intervju att spelarna inte har förtroende för tränarna,Ragge pratar om hur han inte förstår hur tränarna tänker när de väljer att byta straffskyttar hela tiden, tycker dessutom att spelarna ofta har den attityden i intervjuer.

  SvaraRadera
 19. Ragnar har ju själv varit en av orsakerna till att vi var borta från guldet redan i juni. Han har varit direkt dålig ibland. Det bästa vore att släppa honom billigt, alternativt satsa ordentligt och förnya så vi kan slåss om det nästa år.

  Offside är väl förresten inte mycket att ha efter sin ranking av klubblag i vintras?

  SvaraRadera
 20. förstår honom.. men han borde skaffa sig en ny agent som hjälper honom hitta en klubb (någon klubb i the championship eller skottland borde kunna passa)

  SvaraRadera
 21. Det är Ragge värd, så mkt hjärta, sån jävla kämparglöd, han förtjänar proffslivet och ett fyhelvetes välkomnande när han kommer tillbaka till GU om några år!

  SvaraRadera
 22. Hjärta, smärta och ett kämparglöd men studera Ragge närmare och du finner en medioker allsvensk spelare. Och det är inte den obligatoriska felpassen över sidlinjen som retar mest utan oförmågan att spela MED boll. Ragnar är kvar för att INGEN är villig att köpa. Platsar ju inte ens i Isländska landslaget, och det i ett urval av ca 150000 isländska män. //HJ

  SvaraRadera
 23. Jag förstår mig på allt folk som tycker att Ragge eller Wernbloom skall gå till Championship eller Skottland. Där blir de bara en i mängden.

  Om någon av dem skulle gå till Spanien, Italien eller Frankrike blir de legender!

  SvaraRadera
 24. "Förstår mig inte på" ska det självklart stå.

  SvaraRadera
 25. Fick Offside i näven idag, mycket läsgodis att gotta sig med under helgen =)

  SvaraRadera
 26. Anonym 23:41

  Scanna in den och lägg upp på utb då? Skit i kommunisterna på den här sidan

  SvaraRadera
 27. Ni säger att det bara att prestera en hel säsong, hur fan kan man prestera fullt ut när inte hela laget spelar en riktig fotboll?

  Avgudar ragge ända in i märgen, så mycket som har gjort för oss, så unnar jag honom en plats i en bättre liga.

  Kommer alltid vara en kung i mitt hjärta.

  SvaraRadera
 28. Ragge kommer gå som Bosman efter säsongen!
  Tack vare att Håkan har satt en allt för hög prislapp, vilket jag tycker är rätt med tanke på hur bra han är.

  SvaraRadera
 29. Världens bästa Ragnar, han e min favorit spelare i blåvitt, Men jag skulle unna honom att lämna om han verkligen vill de, för han har redan gjort mer för blåvitt än vad han behöver, till å me skitit i kärleken för föreningen och dess supportrar

  SvaraRadera
 30. Frankie, men ni brukar länka till nerladdningar av blåvitts matcher via TPB

  Hur går det ihop? Tingsrätten har ju trots allt slagit fast att leda folk till illegalt material är medhjälp i brott mot upphovsrätten

  SvaraRadera
 31. Ragnar är nog lika bra med bollen som mellberg :)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.