På gång


fredag 17 september 2010

Marcus Birros sympatiåtgärder

I början av veckan: Plockade alla medier (här TT) upp GT:s avslöjande om att Öis varslar hela sin personal efter att det blivit klart att de missar Allsvenskan 2011.


I slutet av veckan: Plockade alla medier (här G-P) upp Norrköpings Tidningars avslöjande om att Öisaren Birro varslar sin blogg efter att det blivit klart att ännu en av hans böcker blivit totalsågad av recensenterna.

Är det bara jag som ser sambandet?

9 kommentarer:

 1. Birro fick tydligen en Glenn x 4 t-shirt av SÄ efter att ha kunnat namnge alla Glenn i 82-laget när han var med i På spåret. Han uttryckte tacksamhet för detta i media, vilket är rätt coolt gjort av en öisare.

  SvaraRadera
 2. Han är så jävla kul den killen, han kan såga alla men när han själv får kritik då börjar han lipa. Heeel otroligt

  SvaraRadera
 3. Birro. Pajas. Som ovan nämner så är han inte sen med att snacka strunt om andra, men så fort ngn kritiserar Italien eller honom så lipar han utan dess like. Maken till osympiskt "offer" får man fan leta efter.

  SvaraRadera
 4. Birro är patetisk i ordets rätta bemärkelse, men en härlig kille med bra åsikt

  Jag såg förresten inte sambandet som det talas om.

  SvaraRadera
 5. /&%¤#17/9/10 18:50

  Han är duktig med "pennan" men blir ibland lätt löjlig i sitt försvarande/proklamerande för Serie A och allt som har med Italien att göra.

  SvaraRadera
 6. Ja birro + öis i ett härligt samarbete

  http://www.youtube.com/watch?v=Zbbtujd6D3I

  SvaraRadera
 7. Birro är en svikare som tror han är nåt. alla skrattar.

  SvaraRadera
 8. Han gick på silly i gymnasiet,hihi

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.