På gång


torsdag 23 september 2010

Klackklipp från Borås

15 kommentarer:

 1. sveriges bästa bortastöd

  SvaraRadera
 2. vi låter ju som ett gäng grabbar i målbrottet.

  SvaraRadera
 3. Anonym 21:48: Tänkt på att många kanske är det också?

  SvaraRadera
 4. Vad gjorde ragge när han sprang ner till hörnet? Stod i mitten så såg det aldrig. Någon som vet?

  SvaraRadera
 5. Fattar inte varför vi börjar sjunga FRAMÅT BLÅVITT GÖR ETT MÅL när vi precis tagit ledningen!? Den ska vi sjunga när vi ligger under eller verkligen behöver göra ett mål likt AIK-matchen förra året..

  En sak till hörde att GOA GUBBAR körde Framåt VF gör ett mål, mot AIK hemma.. Efter det så tappa den sången allt i min värld..

  SvaraRadera
 6. Nån som filmade SSP? Hördes den utanför klacken?

  SvaraRadera
 7. angående söndagens match i malmö. Blir det uppvärmning på någon krog innan match?

  SvaraRadera
 8. Anonym 22:29

  Vi gjorde helt rätt till att sjunga den, så att inte grabbarna börjar backa hem och inse att det är bara och köra på för ett till mål!

  "Det bästa försvaret är anfalls spelet!"

  Sen angående VF.. Dom har tagit dom flesta ramsorna från oss, så då kan vi nästan sluta sjunga alla våra ramsor! Farför tar vi inte deras? exp när dommaren har gjort en felbedömning kan väl vi också sjunga: Synsam *klapp* *klapp* *klapp* synsam ;)

  SvaraRadera
 9. Jag misstänker att det är massa gubbar från LS som också går på VF. Alikisar?? Jo dessa personer gömmer sin alkolism iinom idrotten

  SKÅL!

  SvaraRadera
 10. Anonym 00.09

  Det blir nog nere på Harrys

  SvaraRadera
 11. fattar inte varför det är fel att heja på två lag i olika sportetr vf supportrarna hejar kanske också på blåvitt dom kanske också går på fotboll dom kanske är med på denna video från borås!

  SvaraRadera
 12. Tycker det är kul hur baraben skribenterna lyfter fram detta fenomen från "bangers kidsen" när dom hatar resten. Känns lite som demokraitn Sverige där du får rösta fritt så länge som du röstar poå rätt parti

  SvaraRadera
 13. Varför bestod halva klacken av rökande, sms:ande fjortisbrudar? Såg detta när folk satte sig ner i halvlek. Tyckte först det var konstigt att vi inte hade bättre tryck trotts full läktare. Sen förstod jag varför.

  SvaraRadera
 14. satt på långsidan och det VAR gött tryck från klacken. Ellosklacken hörde man knappt på hela matchen, lite efter deras mål kanske..

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.