På gång


torsdag 2 september 2010

BK Häcken till våldsam attack mot Blåvitt

VÅLDSCHOCK. Här går getingarna till våldsam attack mot IFK Göteborgs tränare Jonas Olsson. Den erkänt allergiske tränaren fick under en intervju med fan-tv utstå ett allvarligt attentat från Hisingsfansen. Med skräcken i sin röst konstaterar Jonas Olsson "nu har jag en geting på mig här också" - innan han tappert slår iväg den ut den galna inkräktaren ur bild.

1:01 in i följande filmsekvens kan ni se de skakande skräckbilderna med egna ögon.

Ja, förresten ja, Tobias Sana och Nicklas Carlsson
hamnade även de i slagsmål på dagens träning.

15 kommentarer:

 1. what? vad fan har sana och carlsson gjort nu??

  SvaraRadera
 2. Fred på jorden2/9/10 14:58

  Nääää....så kan det väl inte vara? Bråkas det inom laget?

  SvaraRadera
 3. Alexander2/9/10 15:02

  Just va vi behöver, om de nu är sant!?!

  SvaraRadera
 4. Ja det är sant, dock så är det överstökat och dem är vänner igen.

  SvaraRadera
 5. Tydligen tog Nicklas Carlsson strypgrepp på Sana som svarade med att ge honom en smäll på käften, mitt under pågående träning!

  SvaraRadera
 6. Tycker JO borde markera ordentligt och inte låta någon av dem spela i nästa match. Man ska inte kunna slåss med en medspelare under träning och komma undan med det! Vem har respekt för en sån push over till tränare? Ännu värre blir det om han låter en av dem spela medan den andra blir bänkad. Då blir signalerna att han har tagit ställning för den ena och han måste fan kunna vara objektiv. Ska bli intressant att se hur JO agerar i den här frågan.

  SvaraRadera
 7. Konfiko din jävla tönt. Varför skall dem bestraffas? Dem hade en konflikt, som nu är löst. De e la inget mer med det? Heta känslor på träningen, kanske är de vad som behövs? Sana vill verkligen bevisa vad han går för och dem var lite överhettade båda två. Att låta den ena spela är la inget farligt, Sana får ju inte chansen ändå. Gott att det taggas till lite nu inför derbyt. Krossa gais!

  SvaraRadera
 8. Hade jag varit Sana hade jag sänkt råttjäveln!

  SvaraRadera
 9. NC plockar ner vem som helst vilken dag som helst.

  SvaraRadera
 10. @Anonym 17:18

  Kalla mig tönt bäst du vill. Jag är däremot jävligt less på att alla uppe på Kamratgården duckar för alla problem hela tiden. De låtsas som att allt är kanon i truppen trots att en blind jävel kan se att så inte är fallet. Tycker det är jävligt mycket tuffare att våga konfrontera ett problem än att bara lägga ytterligare en sak "bakom sig".

  SvaraRadera
 11. Konfiko:

  Du har ingen aning vad som framkallade bråket eller om hur de redan har hanterat konflikten. Om de har rett ut det ordentligt så ser jag inte någon anledning att bänka dem båda. Fel väg att gå. Kan ha varit något enkelt som en tuff tackling som spårade ur. Det är inget man stänger av spelare för. De har förmodligen suttit i möte halva dagen med tränare, ledningen och fått rätt klart för sig vad som accepteras och inte.
  Händer det igen så är väl det eventuellt så att konsekvenserna blir bra mycket mer drastiska som eventuell avstängning.
  "En gång är ingen gång. Två gånger är två gånger för mycket".

  / Tidigare idrottsman på hyffsat hög nivå

  SvaraRadera
 12. sana verkar ju vara lagom köttad i huvet. han är farlig för gruppen

  SvaraRadera
 13. "Anonym sa...

  sana verkar ju vara lagom köttad i huvet. han är farlig för gruppen

  2/9/10 21:56"


  Och varför ska du lägga skulden enbart på den ena parten? Vad är det för bakvänt sätt att resonera?

  SvaraRadera
 14. Hisingen hatar oss!!!

  SvaraRadera
 15. Sånt som händer. Båda var för heta helt enkelt. Inget att straffa för enligt mig. Om de händer fler gånger, då kanske det är dags däremot.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.