På gång


torsdag 26 augusti 2010

Inför ännu en söndag på Råsunda


Favorit i repris från vårens höjdarmatch

Visst är det tråkigt att Bojan blev ännu en DVD-spelare som såldes på rea och allsvenskan blev en profil fattigare. Det var ju så mycket roligare att få vinna mot AIK AB med Bojan på plan jämfört med nu på söndag då de knappt har en enda skön profil kvar på plan. Men så ser ju tyvärr allsvenskan ut numera för vissa lag tack vare utförsäljningar, utvisningar samt egna avstängningar mot spelare som har kontrakt säsongen ut.

**************************************

Denna veckan har tyvärr startat extremt händelsefattigt och närmast tråkigt från Solna:

Inga nya roliga försök till fler Jinx Göteborgavsnitt med allt trist efterspel resan innebar för inblandade gnagare.

Kvällspressen har även varit lite väl snälla gentemot före detta och nuvarande spelare hos de svarta och inte lyckats gräva fram en enda glädjeflicka som avslöjat några kinky detaljer om Dulee eller Hedmans äventyr.

Men Bulgarien är ju ändå Bulgarien så allt kan fortfarande hända ikväll.

Råttorna fegade dock ur och det verkar enligt deras säkerhetschef som extremt få AIK-"supportrar" vågade åka ner för att stötta sitt lag och därmed riskera bli utsatta för samma medicin som sina egna flanar försökte bjuda sin Bulgariska gäster på häromdagen.

Lästips är förresten den utmärkta Birrokrönikan från häromdagen som, tyvärr, sätter bra ord på hur det ser ut när de mörka krafterna får börja styra. Så med Birros ord i bakhuvudet skall man väl förresten knappast heller vara överraskad över att vissa i AIKs-resesällskap åtminstone inte ser ut att vara några duvungar.

Alla änglafans som troget tar sig till Råsunda på söndag lär som vanligt ha en lugn och skön söndag att vänta däruppe och konstigt vore väl annars då säkerhetschefen i fotbollsaktiebolaget som bekant oftast ger ett oerhört seriöst intryck i sina intervjuer:
****************************************

PS. Någon mer som håller med om att ÖIS en gång för alla borde flytta till Valhalla när de bjuder på fri entré och inte ens 3000 pers dyker upp? All heder åt ÖISarna som dock inte alls gick ut så hårt att de sprack som gais liknande gratisjippo förra året som var "utsålt" men som en tredjedel sket i att gå på. Det ryktas faktiskt att det från rödblått supporterhåll kan komma att börja lobbas för en flytt tillbaka till Valhalla för att slippa "ödsliga" Gamla Ullevi... DS

13 kommentarer:

 1. Vi är blåvitt, bäst i Sverige...yeah right;-)

  SvaraRadera
 2. Skona GU:s gräsmatta - ÖIS till Valhalla!

  Krossa Gnaget!!!

  /08-ängel

  SvaraRadera
 3. Lag: FC Gothia
  Hemmaplan: Rambergsvallen (nyrenoverad)

  SvaraRadera
 4. Har Feldgrau äntligen lagt ner sin femma?

  SvaraRadera
 5. Feldgraus femma är en av höjdpunkterna på Baraben så jag hoppas verkligen inte den är borta. Men så vitt jag kommer ihåg brukar inte han köra femman efter förlust

  SvaraRadera
 6. känns som feldgraus femma blivit sämre och sämre i takt med blåvitts spel i år. fan det är nu vi behöver barabens hets som mest!!!

  SvaraRadera
 7. Femman brukar väl komma upp även efter förluster? Han kanske hamnade i samma tunga, uppgivna koma som jag hamnade i efter söndagen. Meningslösheten.

  Nu är dock söndagen borta ur tanke, nu vänder vi återigen blicken mot Råsunda. Kom igen nu, gubbar, krossa råttorna!

  SvaraRadera
 8. Kollade lite i arkivet och Feldgraus femma även kommer upp efter förlust. My bad...

  KROSSA GNAGET!

  SvaraRadera
 9. Håller med, saknade Femman...

  SvaraRadera
 10. Vad snackar tjommen om? och vilket språk är det han försöker förmedla sitt budskap på?

  SvaraRadera
 11. Kan väl inte finnas någon poäng med att skriva nån feldgraus femma när alla rimligen ändå måste få NOLL poäng efter den klena skit matchen vi gör mot Djurgården

  SvaraRadera
 12. @ Anonym 23:14

  Word.

  SvaraRadera
 13. Koch engelska är ju för jävla härligt. eeeehhh Aik Solna ehhhhh what to say ehhhh

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.