På gång


torsdag 8 juli 2010

Kvällens citat från Hjällbovallen

"Ja, det var ju skönt att
vinna en match i alla fall."

-Gustav Svensson, mittback.

14 kommentarer:

 1. Spela mot ett ihop plockat div 2 lag endast för att tysta fansen. På samma sätt man mötte ett ihop plockat Grebbestad.

  Det är bara det att vi kommer förlora med 3-0 mot Bristol City i nästa match på samma sätt som vi fick däng matchen efter Grebbestad.

  SvaraRadera
 2. Fan vi får inte ge upp! Med lite flyt kan vi hänga kvar i superettan nästa år...

  SvaraRadera
 3. Gurra som mittback ... Varför inte prova Elmar som målvakt, eller Hjalle som forward....

  SvaraRadera
 4. Sjukt negativa folk är!! Visst det har la inte gått som vi vill i år men som sagt en träningsmatch är just bara en träningsmatch. Då spelar det la ingen roll om dom vinner eller förlorar å hellre att dom testar Gurra på ny plats där än i allsvenskan. Hade första elvan spelat hela matchen tror jag att det hade slutat på mer mål typ 7-8. nu gjorde dom alla 3 målen och i andra bytes alla ut å då kommer ett inte lika välspelt lag ut. 2brassar en ungdomsspelare å en massa som kanske vill förmycket, typ Sana igår. Själv ser jag fram emot Halmstadsmatchen den 17 å kommer vara där på plats med min matchtröja som alltid å hoppas nästan att alla ni medgångssupportrar stannar hemma!!! Heja Blåvitt i med och motgång!!
  Mvh Tommie Johnsson

  SvaraRadera
 5. de lira mot ett reservbetonat lag från fjärdeligan lol

  SvaraRadera
 6. Bonke hade spännande förslag och inte mycket att tillägga.
  Jag känner en bandymålvakt som är sugen på att spela mittback i blåvitt...

  SvaraRadera
 7. han har ju fan rätt, äntligen en vinst, det går ju ''jättebra'' just nu, eller?

  SvaraRadera
 8. Jaja det går kanske inte så bra just nu.
  Men sådan är fotbollen och det är ju underbart, tråkigt om vi hade vunnit varje år.
  I med och motgång !

  SvaraRadera
 9. Tycker all denna sarkasm är rätt onödig. Gustav vet garanterat lika väl som vi att det går dåligt nu. Man skall väl knappast vara stolt över resultatet på den här träningsmatchen men grabbarna behöver öva. Tyckte det var ganska uppenbart att syftet med matchen var just det. Alla positiva ord från IFK:s sida är ett medvetet drag. De försöker bygga en positiv känsla hos laget och utåt. Om de börjar gå runt och säga 'jäklar vad vi suger, superettan nästa!' så kommer vi att förlora nästa gång vi möter ett div 2 lag (för att inte tala om alla sponsorer som kommer fly från räkmackorna i partnerlogen). Jag tror knappast IFK är blinda för problemen, men det är skillnad mellan hur man tacklar problem internt i en organisation och hur man visar det utåt. Jag är glad att de inte agerat som gnaget i krisen och sparkat på varandra.

  SvaraRadera
 10. Domedags profeternas paradis.
  Baraben.com

  SvaraRadera
 11. Sluta låta dem komma undan så jävla billigt baraben. Vi är tre poäng från slutet och det förekommer knappt någon kritik mot den katastrofsäsong som pågår, SÄTT IGÅNG KRITIKEN!

  VAR ÄR FRANKIE?!?!?!

  SvaraRadera
 12. JA, kan vi inte anlita en mob som går upp och kräver "kvartssamtal" med tränarna och spelarna. Då kan dessa herrar uttrycka exakt vad som är fel med dagens Blåvitt så skulle vi börja vinna på direkten.

  Lösningen tycks ju vara busenkel: spela med två forwards (för det gör ju alla i VM, eller hur?) och flytta Elmar från vänsterkanten (för inget lag i VM har använt "skeva" kanter, eller hur?)

  Kan vi inte också gå och skära sönder däcken på vissa spelares bilar, som vi gjorde med Risps 2002.

  Kom ihåg att vi tog mindre poäng per match med Roger G än Stefan Lundin 2002. Sitt ner i båten.

  SvaraRadera
 13. anonym 20:06/ Sitt du ner i din båt med kurs: superettan. Ha en trevlig tur.

  SvaraRadera
 14. Så jävla klockren!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.