På gång


måndag 12 juli 2010

Dags för sommarens stora succé: Parkfest på lördag!

MATCHTRÖJANS DAG. För nästan två år sedan, 29 juli 2008, spelade IFK Göteborg Champions League-kval mot FC Basel och uppladdningen skedde med en underbar och succéartad "Parkfest" i Kungsparken.
Nu är det dags igen - dessutom utnämns dagen till "Matchtröjans dag"!

Nu i juli månad rullar den riktiga sommarvärman in över ett soltörstande Göteborg och vad är bättre i det läget än att arrangera utomhusaktiviteter? IFK Göteborg startar om sin allsvenska kamp i ett tufft läge, spelet har inte stämt och det har varit mycket uppgivenhet bland de blåvita supportrarna den senaste tiden. Men i motgång sållas agnarna från vetet och de riktiga vännerna visar sina färger.

Precis detta gör vi den 17 juli 2010 - på matchtröjans dag.

TANKE 1: MATCHTRÖJANS DAG
Vi färgar hela Göteborg i allmänhet, men Gamla Ullevi och centrala staden i synnerhet i de blåvita färgerna genom att ta på oss matchtröjor. Du som inte har en matchtröja knallar ner till BLÅVITTshopen och köper en (ja, nu har Adidas äntligen fixat fram fler tröjor!) och du som äger matchtröja tar på dig den. Det kvittar om det är årets tröja, en Reebok-tröja från 1998 eller en klassisk Adidas från 1982, se bara till att ha matchtröja på dig den här dagen! Både Supporterklubben Änglarna och IFK Göteborg kommer marknadsföra den här matchen som matchtröjans dag, så ladda upp för att ha din blåvitrandiga stolthet redo, redan nu!

TANKE 2: BLÅVIT PARKFEST I KUNGSPARKEN!
Detta är en lördag och det är mitt i högsommarvärmen, så det blir förhoppningsvis en solig drag för att träffa vänner och okända blåvita över en bira eller lite skumpa i parken. 2008 dök drygt 400 personer upp och stekte i solen tillsammans, drack öl, sjöng, umgicks och tjôtade. Den här gången ska vi bräcka den siffran och dra minst 500 personer till Kungsparken på Parkfesten på matchtröjans dag! Systembolagen stänger vid 14.00 på lördagar och matchen IFK Göteborg-Halmstads BK börjar vid 16.00 på Gamla Ullevi så Parkfesten lär rulla igång redan från 12.00. Förra gången hade BaraBens crew med sig en uppblåsbar pool, fylld med is från Fiskehamnen - vem bräcker den galna parkidén i år? Det ryktas att klubben kommer blåsta på stora trumman kring parkfesten inom kort - så kom ner, ta med dig din polare, flickvän, bror och jobbarkompis och njut av sommaren!


GÅ MED I FACEBOOKEVENTET -

11 kommentarer:

 1. Bara att hoppas det blir fint väder. Prognosen just nu ser trist ut men det ändras ju tio gånger innan det är dags.

  SvaraRadera
 2. stolpskott!!!! de står ju BLÄVIT som gajs kallar oss !!! gör om gör RÄTT baraben.com

  SvaraRadera
 3. ska ner till bolaget imorn o köpa ett lock o ta med, hoppas de e gött väder på lördan bara

  SvaraRadera
 4. Sandsäter/ 5-6 dagar före kan man ju inte veta det!

  SvaraRadera
 5. Får inte vi gaisare komma också? Vi gillar gratis öl, speciellt när bläävitt pröjsar!

  Götets topplag!

  SvaraRadera
 6. Senaste anonym:
  Ni har era bänkar. Håll er till dessa.

  SvaraRadera
 7. det är la ingen som pröjsar? folk tar med egen bira

  SvaraRadera
 8. stil klass tradition sedan 1894 GAIS

  Blåvitt fjortisar, folköl,fylla och ståplatspublik där alla är under 14 år

  SvaraRadera
 9. Kommer de vara någon slags organiserad marsch från parkfesten till arenan??

  SvaraRadera
 10. nej ingen pinsam 14is march. När det kommer närma sig matchstart kommer alla dra bortåt ändå.

  SvaraRadera
 11. Okeej stora häftiga anonym 22:16. tönt svara ordentligt eller håll käft.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.