På gång


måndag 26 juli 2010

BaraBen presenterar: 2010 - den bittra verkligheten

21 kommentarer:

 1. Kommer vi på den plats vi ligger på idag, när allsvenskan är slutspelad - blir jag både lättad och glad, men fan tro´t.

  SvaraRadera
 2. sköjjarn26/7/10 15:06

  12:e placering är ju som att ta guld!

  SvaraRadera
 3. Gör Rehn till sportchef och tränare. Låt Mild ta hand om den individuella träningen (då jävlar). Jonas Olsson får ta hand om Jakob Johansson och någon måste ge Martin Crossa chansen...
  Bara så vinner vi guld!

  SvaraRadera
 4. Men fan. Samtidigt kan jag inte hjälpa att känna att vore DETTA den exakta sluttabellen i höst, så skulle jag kunna ta ett skitår där vi med nöd och näppe klarat oss från kvalplats för att se Mäcktiga AIK göra en vurpa ner i Superetttan igen =D

  SvaraRadera
 5. Var är passnings-spelet och rörligheten ?
  Var är fantasin och kreativiteten ?
  Bygg ett laboratorium jämte Kamratgården och starta ett nytt bolag aom heter Gen & Klon AB.
  Skicka ut 6 agenter som har uppdraget att sno lite hår från Xavi, Iniesta, Ronaldo, Messi, Zlatan och Robben. Blanda ihop generna och starta en produktion som ger frukt om c:a 18 år.
  .....eller flytta upp hela U-laget till A-truppen, inkl. Eijlert.

  SvaraRadera
 6. Anonym 26/7/10 15:32
  Sluta röka på :)
  Det värsta är väl att vara "sämst" i Götet, förra veckan morskade man ju till sig lite för att denna vecka åter vara tysta musen blääää.
  Att det skulle vara risk för kval/nedflyttning är jag dock inte det minsta nervös för.

  SvaraRadera
 7. Olsson till landslaget tjalalalallaaaa.... Avgå för fan... Crossa fick aldrig chansen..

  SvaraRadera
 8. Två skott på mål senast,,,, satan vad offensiva vi är.

  SvaraRadera
 9. Nu när Bundesliga 1 och 2 är hetast nästa år så glöm inte att signa upp på www.eurosportplayer.com för endast 390 kr för 12 månader. Där kan man se ALLA matcher live eller i ARKIV och annan sport via 3 kanaler.

  SvaraRadera
 10. Det är bara dom 5 första lagen i tabellen som har plus i målstatistiken.. och sedan är det blåvitt.


  snart vänder det.

  SvaraRadera
 11. ja snart vänder det jaja, ge jonas olsson nåra år till bara så han kan infiltrera hela blåvitt med trollhättan-träben. Ja e intä bitter

  SvaraRadera
 12. Ett allsvenskt fotbollslag, där spelare som Jakob Johansson och Alexander Faltsetas platsar, ligger precis där det bör ligga.

  SvaraRadera
 13. Säg att det bara är en ond dröm.

  SvaraRadera
 14. Snälla Jonas Olsson, avgå innan du blir tvingad

  SvaraRadera
 15. Kenth Glenn26/7/10 19:51

  Det viktigaste just nu är att hänga kvar i allsvenskan,Göra en omorganisation till nästa år inom föreningen.Kan vara nyttigt att vissa får gå och andra kommer,skadar inte att prova ,det kan inte bli sämre

  SvaraRadera
 16. Jonas olssons komentarer till gp är ju fan skratt retande! Bort med idioten

  SvaraRadera
 17. ah hur fan kan han tycka att dom spelar bra. Efter varje match säger idioten jag tycker vi gör en bra match eller något i den stilen. ändå så ligger vi på 12 plats hur fan går de ihop.

  SvaraRadera
 18. Ja vi släppte ju Bara in ett mål mot mäktiga Halmstad!
  Inför gårdagens match kändes det ändå som chansen fanns till en 4:e plats nånting den här säsongen.

  Men tittar man hur många poäng det är uppåt nu så känns det mer som vi kanske kan nå en 6:e, 7:e plats i bästa fall.

  Vi är för fan IFK Göteborg inte Örebro, Trelleborg eller GAIS.
  En mittenplacering (om det ens blir det) är inte okej!

  Nej jag vill fan ha nya tränare till nästa säsong, tränare som vill bygga upp ett Blåvitt spel som går ut på att ha ett eget spel med variation och en Plan-B och Plan-C om det önskade spelsättet inte fungerar.

  SvaraRadera
 19. Vi kommer inte få se en förändring fören Håkan avgår. Så länge Håkan sitter kvar, kommer Olsson att träna laget, och då får vi räkna med att de ser ut som det gör. Just nu är vi inget annat än ett hån mot sporten fotboll. Jag tror att Stefan fick kliva åt sidan för att han har en lite annan fotbollsfilosofi, men det är ju bara en gissning. Sparka Olsson och låt Rehn ta över, sedan kan man ju kicka halva laget, för mycket kvantitét och för lite kvalitét. För mycket långsamma obegåvade spelförstörare, in med folk med fotbollshjärna och kreativt tänk. Finns riktigt begåvade gubbar i u-laget. Matcha in dem succesivt och blanda med rutinerade spelare. Hade vart fint att få hem Källström den dagen han återvänder, kanske Wendt och nån mer. Heja Blåvitt!

  SvaraRadera
 20. Bara att erkänna, J Olsson har kört fast. Han satsar på sina egna värvningar, tröge JJ, otekniske Faltsetas och har inga ideér när vi ligger under. Nåt måste hända!
  Ge Rhen en huvudroll och skicka Olsson till Trollhättan där han kan ta med sig Jakob Johansson.

  SvaraRadera
 21. Är så jävla gött att aik ligger bakom oss! =D

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.