På gång


onsdag 2 juni 2010

Här är sommarens blåvita spelschema!

SMÅTT & GÔTT. Cupmatchen mot Kalmar är flyttad till 27 juni (midsommarhelgen) och mötet med Ålborg spelas 21 juni istället för 23 juni. Så det blåvita spelschemat under VM-uppehållet ser just nu ut som följer - så skriv in datumen i din kalender! Enda plumpen i protokollet är väl att cupmatchen mot Kalmar går under midsommarhelgen då väldigt många Göteborgare brukar befinna sig i Bohuslän...

4-6 juni, miniträningsläger i Tanumstrand.
6 juni, Lokal Bohus-kombination, 14.00 på Siljevi i Tanum.
21 juni, Ålborg i Danmark.
27 juni, Kalmar FF på Gamla Ullevi (Svenska Cupens 1/8-del).
30 juni, Spartak Moskva spelplan ännu inte bestämd.
13 juli, Bristol City på Tingbergsvallen i Kungsbacka.
17 juli, Halmstad på Gamla Ullevi (Allsvenskans omstart)

Havets läckerheter i Tanumstrand.
BaraBens reporter besökte i dag Tanumstrand för att rekognosera lite inför helgens miniträningsläger som Blåvitt ska på och kan meddela att den strålande sommarsolen, havsdoften, stillheten och en underbara fiskbuffén på TanumStrands hamn- och brygghotell verkligen ger en harmoni och kraft.

Det här kan bli den perfekta omstarten, nystarten och batteriladdningen för Blåvitt efter den turbulenta vårsäsongen motgångar...

@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@

Just nu leder England omröstningen om vilket som är BaraBen-läsarnas favoritlag i VM, stort dessutom. Kika i högerkolumnen här på BaraBen.com om du vill rösta. Här är Englands två VM-hopp i ljud och bild:Bild: Fabio Capello.
Ljud: Wayne Rooney. 

"Fearsome manager"? Ja, det kan man ju lungt säga. Han lär inte bjuda på te när man klantar till det. Fråga bara Paul Robinson. Han petades efter att ha varit Englands förstemålvakt sedan 2006.

@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@BaraBen.com@@

Ni som följer engelsk fotboll och speciellt du som håller på Liverpool eller Everton bör kika in följande You Tube-klipp på min privata blogg. Reaktionen är stor humor. Ljudet är i och för sig lite sådär då det är mobilfilmat på en pub en sen kväll - men det som sägs när Glenn rycker sig loss är "Nej, fy fasen!"

7 kommentarer:

 1. Skall inte blåvitt spela någon match mellan den 6 juni och 21 juni?

  (varför inte det? det är väl inte så smart att inte göra det)

  SvaraRadera
 2. En annan nackdel med att spela cupmatch mot Kalmar 27 juni kl. 17.00 är ju att det spelas en åttondelsfinal i VM på exakt samma tid..

  SvaraRadera
 3. www.fcstpauli.se

  SvaraRadera
 4. Han e för go Glenn HYsén alltså haha

  SvaraRadera
 5. http://www.totalfotboll.nu/?p=276

  SvaraRadera
 6. match mot grebbestad 6jun. kl 14 på siljevi i grebbestad

  SvaraRadera
 7. Marchello4/6/10 21:42

  Det blir en höjdare mot Spartak Moskva. Inte ofta man får möta CL-lag numer. Matchen spelas i Varberg (alltså inte Stenungsund vilket det tidigare pratats om)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.