På gång


måndag 17 maj 2010

Vakna upp Blåvitt!

SÄSONGSTANKAR.

Jag skiter FULLSTÄNDIGT i:
- vem/vilka som får träna laget
- vilka spelare som får spela
- vem som blir såld
- vem som blir köpt
- vem som slår straffarna
- vem som spelar på vilken position
- vilket spelsystem vi spelar
- hur mycket klacken sjunger
- hur mycket folk som går på matcherna
- om folk buar, applåderar eller svär åt spelarna
- hur många mål vi släpper in
- hur mycket boll vi äger
- hur mycket Kim flyttar stolparna
- hur mycket folk gnäller
- hur många tjongbollar konan slår
- hur planen ser ut på arenan
- hur mycket TUR vi har
- hur mycket OFLYT vi har
- hur dåliga beslut domaren tar
- hur dåligt vi spelar

Jag skiter fullständigt i allt det där.…
Sålänge laget ser till att börja vinna matcher!

Helt seriöst. "Nästa mästarna" har efter fjorton omgångar tagit 15 poäng. Bara sju poäng efter storlaget Örebro. Helt ärligt, vad är det som är fel på Kamratgården?
Jag hörde någon säga att "det är bra att uppehållet kommer, då får spelarna tid att vila".

HUR I HELVETE kan man vara värd att vila när man inte har gjort sitt jobb?

Vila är något man gör när man är trött, något man gör när man gjort sitt jobb, något man helt enkelt gör sig förtjänt av! Under uppehållet ska det här så kallade storlaget fokusera på en enda sak, att träna, träna och sen träna lite mer. Att påstå att IFK varit en besvikelse den här våren är nog tidernas understatement!

Nu kommer sommaren, och ett VM i fotboll. Då är det väldigt enkelt att glömma den här våren. Gör inte det! Händer det ingenting efter sommaren, och jag får se samma bedrövliga spel när säsongen drar igång igen så kommer jag, om möjligt, bli än mer vansinnig!

Vakna upp nu Blåvitt, efter sommaren är det upp till bevis!

9 kommentarer:

 1. Jag är inte med i någon falang eller dylikt. Men kan vi inte göra något åt detta tillsammans? Mitt, vårt kära IFK misshandlas för fan. Det här är verkligen inte OK. Det måste till förändringar. Mild kan fortfarande rädda lite av sitt rykte genom att agera i tränarfrågan. Men man ska inte glömma att han har minst lika stor delaktighet i denna fullständiga katastrof som Stereo. Hur fan går tankarna när man värvar Faltsetas?

  Så här?: Här har vi en kille som vi behöver, som blir tungan på vågen. Precis den spelare vi behöver och har saknat. Jag skiter i om han kostade 25 oookr. Bara det beslutet visar fanimej stor brist på fotbollskunskap. Vafan jag är frustrerad. Vi måste kunna skriva någon jävla protestlista eller något? jag ser tystheten som en stor jävla förolämpning mot alla supportrar. AGERA!!!

  SvaraRadera
 2. Årsmötet, kanske försent men bättre än inget..

  Ingen är större än blåvitt....

  SvaraRadera
 3. Ja saken är ju kort och gott att vårt anfall suger så grymt hårt.
  Ärligt talat, Pär Eriksson och JJ håller inte. Man försöker som supporter intala sig att de är bra eller är på gång och har talang men de har de inte.

  Om man sitter och hoppas på sånt så har man fallit riktigt lågt. De är inga framtidsspelare, fy fan va besviken man är allså.

  Varför värvades Pär Eriksson för så många miljoner? Vad var det han hade gjort som fick Mild att vara beredd på att lägga ut en så hög ( med allsvenska mått mätt )summa på honom? 6 mål för GAIS ? Skulle det vara något speciellt att en spelare gör 6 mål under en säsong?

  Blåvitt och dess ambitioner är ute på jävligt djupt vatten. FAN

  Denna våren kan inte sammanfattas som någon annat än totalt jävla fiasko.

  SvaraRadera
 4. Riktigt risigt inlägg detta.

  SvaraRadera
 5. Jonas Olsson borde ta ur luren ur örat och rannsaka sig själv. Rehn bör inte få en enda mazarin förrän IFK spelar med 2 anfallare och Elmar i mitten. Hur ska vi ens kunna hoppas på nästa säsong så länge de är kvar?

  SvaraRadera
 6. Den ända trösten som finns är att aik spelar sämre än oss. Men va fan hjälper det när vi inte spelar bra. 1:an och 2:an förra året slås om att hålla sig kvar i allsvenskan. Va fan var det som hände sprang dom in i "väggen"?

  KOM IGEN NU BLÅVITT! DET ÄR NU DET GÄLLER, JAG ÄR FAN GLAD ATT JAG INTE KÖPTE ETT SESONGSKORT SOM JAG HADE TÄNKT. Fast om jag hade gjort det kanske vi hade haft råd att byta tränare. Även om jag tror att allt mer eller mindre sitter mentalt.

  SvaraRadera
 7. jag undrar om alla spelarnas fruar/flickvänner har lämnat dom, dom ser inte ut att må bra! Kanske ska man hämta hem Pontus? Han ska ju ändå gifta sig!

  SvaraRadera
 8. Rehn/Olsson/Mild har gjort IFK till ett topplag i allsvenskan(i år är hittills ett undantag) med stark ekonomisk grund, därav våra krav på framgång, innan de tog över hade vi en trupp i gungning (läs ekonomisk & psykiskt) där inte en spelare var värd över 5miljoner för tillfället. Det är Rehn/Olsson som gjort oss till ett topplag, de har gjort våra ungdomar och äldre spelare som inte blommade ut till landlagsspelare. Förstår att alla har höga krav, likaså jag, men vi får inte glömma att kraven kommer från vad Rehn/Olsson/Mild har åstadkommit under de tre senaste åren. Ge dem tid, ge dem stöd så lovar jag att det kommer vända. Det blir inget guld i år, men det blir en höst med EL-kval och förhoppningsvis ett slutspel att se fram emot. Samt en klättring mot 4:e platsen och ett nytt år i Europa i sikte. Med en trupp där en rutinerad spelare är 22år gammal klarar inte spelarna all negativism, de behöver stöd, ja de är proffs men de flesta är också ungdomar. Måste berömma de som står i klacken på bortamatcherna. Att fortsätta stå och sjunga och applådera efter matcherna trots 0-0 och inte ett avslut på mål. Det är hjärta och det är ni som gör så det vänder. Keep up the good work!

  //En som fortfarande tror på ledningen/tränarna/spelarna

  SvaraRadera
 9. Det står inget i det citatet om att spelarna är värda vila. Bara att de behöver det. Get your facts straight.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.