2010/05/04

Highlights: Mjällby-Blåvitt (0-0)

9 kommentarer:

  1. Selakovic måste sluta tjöta till sig gula kort nu. Han utgör ju ändå stommen i detta bräckliga bygge.

    SvaraRadera
  2. säga vad man vill om resultatet och motståndet, det här får ändå ses som ett litet steg i rätt riktning. hoppas att de kan ta med sig de positiva bitarna och plocka en trea mot gnaget.

    SvaraRadera
  3. Det som va positivt, va första halvlek på högerkanten. Vart är den mot gnagget?

    SvaraRadera
  4. Konstigt att Sella är så kaxig, han borde klivit fram och tagit straffen istället.

    För övrigt diskuterade jag och Bröderna Thal att MrG skulle klippa ihop en highlightsvideo med Benny Hill-themet pumpande, och loopa bilderna när Adam testar långskott, Sella svinar i Sebbans ansikte och ett blåvitt anfall i början av andra som efter tre bakåtpass slutar med att Hjalmar får bollen hårt i nacken utanför eget straffområde.

    Jag håller faktiskt med roljo att det var ett litet fall framåt, jämfört med den optimala kalkonen mot Åtvid. Hoppas att Elmar och Söder startar mot svinen så kanske vi möjligen, kanske, ev, kan få 3 poäng.

    SvaraRadera
  5. Berndt: Temat till Mjällbys tränare, menar du?

    SvaraRadera
  6. Fatta var vi ligger i tabellen och räkna poäng efter det. Inte efter någon "möjlig högsta nivå" eller vad vi trodde inför säsongen.

    Närkamp för närkamp, poäng för poäng kommer vi jobba oss uppåt.

    SvaraRadera
  7. Klart som fan att Sella har rätt att skälla på domaren i det läget vi befinner oss i när det dessutom är mål. Han är väl lika förbannad på domaren som VI är. Han sammanfattar det bra här:

    "Jag var på linjedomaren och sade ”va fan, du måste ju se det”. Men det är så typiskt Sverige. Man får aldrig reagera. Det är väl dumt men jag kan inte hålla käft. Jag är frustrerad och i det läget vi befinner oss så kommer starka känslor fram."

    Gör domaren en så pass avgörande tabbe så måste han kunna höra det utan att vifta med korten.

    SvaraRadera
  8. Bonnjävlar.
    Och Jakob, kom kom ska jag visa hur värdefull en straff och vår klubb är.

    SvaraRadera
  9. "man får la lära sig å hålla käften"... hahahaha, aldrig sella, aldrig!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.