På gång


onsdag 26 maj 2010

Här är Tysklands mest hatade man

VM & GÔTT. Jag vet inte om polletten har trillar ner i allas medvetenhet ännu, men Tottenham Hotspur ska faktiskt spela i Champions League. Spurs i Europacupen! Harrejafflar. Londonfansen själva verkar hyfsat nöjda med klubbens bedrift och driver nu med sig själva - genom att bjuda ut sig till fotbollens multimiljadär-ägare...För visst förtjänar väl även gamla Spurs att få oljemiljarder östa över sig, eller?

@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@

Mourinho kallar Ronaldo den yngre för världens bästa fotbollspelare, enligt ett nytt citat i en engelsk tidning. Alla vet att det djupt inne i varje ung pojke finns en dröm om att bli Ronaldo.

Men det har nada med att spela fotboll att göra.
Här är de många orsakerna till att varje man - innerst inne - vill vara C-Ron.@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@

Säkerheten kring Sydafrika-VM får snart ett första test. Enligt ihärdiga rykten planerar Nigerias fotbollslandslag att smuggla in Lars Lagerbäck i landet - i sitt handbagage. Som alla känner till vid det här laget misslyckades Lagerbäck med att leda sitt land till mästerskapet men det stoppar inte Lagerbäck från att försöka ta sig in på mästerskapet ändå.

En talesman för Sydafrikanska tullen säger nu till BaraBen att: "De kan ju faktiskt välja att åka jeep över Savannen och lura våra säkerhetsteam på flygplatserna. Vi har nämligen gjort en analys om möjligheten för Lagerbäck att flyga in till Sydafrika och kommit fram till att om någon kan sänka en Boeing 747 så är det han."

Nu lovar Sydafrikas president Jacob Zuma att tillsätta en fullskalig utredning kring säkerheten runt landets gränser under den kommande månaden. Presidentens säkerhetschef H-A Koll fruktar att "Lagerbäck kan bära lösmustasch och blir svår att hitta i så fall". Sydafrikanernas fruktan för att Lagerbäck ska ta sig in i landet består främst av en oro för att hela mästerskapet skall präglas av en så tråkig fotboll att ingen vill se eländet.

Lagerbäck kan ju som bekant sänka ett hangarfartyg.
På land. I en öken. Enbart med hjälp av en 4-4-2 med diamant.

@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@

En undersökning av engelska Mintel visar att 63 procent av de engelsmän som tillfrågats kommer äta mer, dricka mer alkohol och svära mer åt folkslag och länder de avskyr, under fotbolls-VM.

Dessutom kommer 77 procent att satsa pengar på att England vinner VM med Steven Gerrard som skyttekung. Enligt BaraBens egna undersökningar kommer övriga 23 procent att skratta gott åt idioterna som tror att Fabio Capello kan fixa Englands eviga serie av misslyckanden.

4 procent av dessa kommer sedan att åka till London för att ta hånfulla bilder på sig själva och Gerrards mer framgångsrika kopia, den som står på Madame Tussauds.

@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@

För att vi i Sverige ska underhålla oss i ett VM där det svenska landslaget inte kvalificerat sig föreslår BaraBen.com lite olika sköna lekar. När ni tittar på VM, hemma, hos vännerna eller på krogen kan vi förvänta oss en och annan klyscha och floskel från SVT:s kommentatorer.

VM:s GIFTERMÅLSLEK:
Om ni hör Chris Härenstam, Rit-Ola, Glenn Strömberg eller någon av de andra av SVT:s experter yttra ett av följande statements:
## "Det ska bli intressant att se om Lagerbäck kan ge Nigeria disciplin."
## "Svennis är högaktuell för XXX efter det här." (Sätt in valfritt Serie A-lag)
## "Kan någon få ordning på England så är det nog Capello."
## "Italien var uträknade inför VM 2006 och se hur det gick!"
## "Frankrike är underdogs i det här mästerskapet, det passar dem."

Så ska du:
- Gå ner på knä till närmaste kvinna eller man (beroende på vad du gillar) och be dem att gifta sig med dig. Vem det än är!

3 poäng för ett "Ja!"
1 poäng för ett "Kanske."
0 poäng för en örfil.
-3 poäng om det är Puma Swede/motsvarande plastdocka du frågar.

@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@BaraBen.com@@@

Kevin-Prince Boateng, även känd som Tysklands just nu mest hatade man (Hitler medräknad) tycker att "det får vara nog nu". Han tokidiotkapade Deutschlands landslagskapten i FA-cupfinalen så att denne, Michael Ballack, missar hela VM. Och vad förväntar Boeteng sig, hyllningar?

Jag tycker han ska vara glad att Deutschland inte inlett ett blitzkrieg mot London som svar på hans så kallade fotbollsspelande. Det hade troligtvis varit ett svar klart inom folkrätten.

16 kommentarer:

 1. Kevin-Prince Boateng är en hjälte! HATA TYSKLAND!

  SvaraRadera
 2. yiddo george26/5/10 16:06

  Spurs har till skillnad från de flesta andra engelska toppklubbar skött sin ekonomi och är skuldfria...bra där...

  SvaraRadera
 3. Med tanke på att Ballack är den mest osportsliga spelaren som någonsin funnits så är ju Boateng kung i alla länder utom Tyskland.

  SvaraRadera
 4. yiddo george//
  Chelsea likaså...

  SvaraRadera
 5. yiddo george26/5/10 16:22

  Chelsea ??...hahahahaha...dom hade skulder på 900 miljoner när tjuven från Sibirien tog över...förtjänar ingen respekt alls !!!

  SvaraRadera
 6. HATA ENGLAND!

  Ni svenskar älskar England över allt annat. Men laget har inte vunnit något sedan englands VM 1966(då en rysk linjedomare(som hatade Tyskland )o gav er segern.Så 44 år utan ens komma i semifibal i EM och WM. Kul att svenskarna/egnland inte vinner i år igen. Same procedure as every year James .

  SvaraRadera
 7. Håller med ovanstående. Detta jävla hyllande av Engelska landslaget e absurt. England will never ever win anything again

  SvaraRadera
 8. Wellington26/5/10 17:37

  anonym 17:23/ Ni svenskar? Haha, ja för alla svenskar tänker ju precis likadant i alla frågor. Köttskalle.

  SvaraRadera
 9. Han menar väl att majoriteten älskar allt Engelskt pga av Tipsextratiden.

  Sanningen e ju att alla bra spelare/tränare i PL är utlänningar/legionärer. PL e bra för att de har bra tv avtal o rika ägare som skiter i publiken(där inga normalinkomsttagare har råd att gå på matcherna längre !)

  Kostar 10 euro (100 kr) för ståplats !

  Så vi hatar den moderna fotbollen och vill ha det som i Bundesliga. Där är det billigare att gå på fotboll än på Blåvitt !!!!


  Hur fan kan vi acceptera att det e dyrare att se vårt lag på Ullevi än i den tredje bästa ligan i världen Bundesliga.


  Där har de publiksnitt på 44 000 i Bundesliga 1 (bäst i världen) och billigast priser och i Bundesliga 2 har de mer åsådare( än texi Holländska ligan) 17 000 ! i snitt ?

  SvaraRadera
 10. Vafan driver du om England för? Jävla pajas! Detta året har England för en gångs skull en trupp som kan svara upp till förväntningarna, de har den klart starkaste elvan.

  SvaraRadera
 11. E du på riktigt ? Så England har de bästa laget ? Det säger ju ni anglofiler sedan 1966. Så Brasilien, Argentina, Spanien, Tyskland är sämre än England ? Hur många gånger har England varit i semifinal i VM ?

  SvaraRadera
 12. Anonym 17:54/ Driver om England? Driver MED England heter det. "Jävla Pajas!", haha, vem är pajas nu?

  SvaraRadera
 13. England har väl visst varit i semi sedan 1966.

  EM 1996
  VM 1990

  SvaraRadera
 14. Invadera London?
  De bör väl invadera Ghana i så fall, för det är med deras landslag Boateng spelar. Och de möter i VM... Tyskland! Därav tyskarnas frustration.

  SvaraRadera
 15. anonym 08:20/ England och Tyskland är ärkerivaler till både politik och fotboll, Boateng spelar i England och blitzkrieg var mot England. Sätt ihop 1 och 1...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.