På gång


tisdag 25 maj 2010

Energidryck Djurgårdens nya huvudsponsor?


BARABEN CHOCKAVSLÖJAR. Efter ett tveksamt reklamsamarbete mellan Blåvitt och "Skansen" så breddade ICA och Volvo sitt fotbollssamarbete från Göteborg till den kungliga hufvudstaden och Djurgårdens IF/AB/FF.

Nu tar Djurgådens IF/AB/FF nästa steg.

I ovanstående video går en av Djurgårdens ledande profiler ut och visar upp den produkt som framöver helt uppenbarligen skall ge laget en ekonomisk styrka att konkurrera med, på en hårt ansatt reklam- och annonsmarknad i Stockholmsområdet.

BaraBen kan bara beklaga att ni tvingas se detta elände på bloggen, men vi kände vårt ansvar att visa den graverande filmen som uppmuntrar till djursex och som enbart kan tolkas som en reklamkupp av Blåvitts tidigare samarbetspartner.

Vem profilen i filmen är? Vadå, ser ni inte det själva?

@@@BaraBen@@@BaraBen@@@BaraBen@@@BaraBen@@@

Samtidigt hos AIK AB:

Bild: Jayo och Wille


@@@BaraBen@@@BaraBen@@@BaraBen@@@BaraBen@@@

Och hos Hammarby:

Google berättar att det nu går att besöka "mysiga Södermalm" och uppleva Stieg Larssons värld i Millenium-böckerna i 3D. Det vill säga så kan man uppleva området precis som "på riktigt" via datorn. Nu är världen alltså ett steg ifrån att behöva besöka skethôlan i verkligheten - att Google 3D Earth inför en live-feed. Oj vad skön den dagen ska bli.

13 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHA, äkta humor! "Kom och hjälp oss" var ju klockREHN!!!

  SvaraRadera
 2. Det roligaste var ju helt klart det franska uttalet på bas-ket-böll.

  Humor!

  SvaraRadera
 3. Detta är icke kul. Rasistiskt? Ja. Alla har alltid hävdat att bananer, nä det kastar man in mot DIF för att de kallas "skansen"... Vad är det roliga i att jämföra en DIF-spelare med en apa? Lägre än glocalnet, typ. Inte ett dugg nyskapande, inte ett dugg roligt, bara jävligt onödigt. Ta bort tack?

  AIK-bilden var dock väldigt bra, big ups till ett NYTT skämt. Grattis!

  SvaraRadera
 4. @Daniel
  För dom kallas Djurgårds-apor och har gjort det i många år (långt innan pa dembo)...

  Sheet, uttala dig inte om du inte vet vad du snackar om!

  SvaraRadera
 5. Det står "en av Djurgårdens ledande profiler" i texten - jag måste ha tappat all min humor, men jag förstår faktiskt inte vem du syftar på...

  SvaraRadera
 6. Jan Tauer såklart!!!

  SvaraRadera
 7. Optimus Prime25/5/10 20:28

  anonym 19:25/ Det är ju bara att välja själv. Djurgården kallas för Skansen, på Skansen finns apor och därför kastar bajare och AIK:are apor på djurgårdarna. Det är inte rasistiskt eftersom det skedde långt innan det fanns några svarta spelare i Allsvenskan, det är en drift med att "Skansen" är en djurgård, som Djurgården. Hur är det rasistiskt?

  Sedan att en del puckade Sverigedemokrater och andra kommit senare och tror att det är rasistiskt och "ugh ugh" (apljud åt mörkhyade spelare) det har inget att göra med det faktum att Djurgården hånfullt kallats Skansen i många decennier innan dessa naziärthjärnor ens fötts.

  SvaraRadera
 8. Till de flesta: Jag tror alla vet verför Dif kallas Skansen av övriga sthlms-lag och även andra lag runt om i Sverige. Däremot reagerar nog flera än jag på skrivelsen: "Vem profilen i filmen är? Vadå, ser ni inte det själva?". När man sedan läser Jacobs kommentar, som för övrigt är det enda förslaget på en nu aktiv spelare i Dif, lämnar det en lätt solkig eftersmak åt ett annars småroligt "skämt"

  SvaraRadera
 9. Rasistiskt eller ej, inte så kul.

  SvaraRadera
 10. Rasistiskt eller ej.

  Jävligt kul!

  SvaraRadera
 11. Optimus Prime, det är jag som är Anonym 19:25...

  Två frågor:
  1. Kan du peka på var i mitt inlägg som jag säger att VideoVixen's inlägg är rasistiskt?
  Jag lägger med det här för säkerhets skull:
  "Det står "en av Djurgårdens ledande profiler" i texten - jag måste ha tappat all min humor, men jag förstår faktiskt inte vem du syftar på..."
  2. Rasistfjantar, ni lägger krokben på er själva när ni hävdar att alla Gårdare har hånats med bananer i alla tider och samtidigt direkt börjar prata om Tourray...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.