På gång


lördag 8 maj 2010

Du kan börja gråta nu, Bojan, Bojan...

MATCHTANKAR. Ja vänner, vilken magisk vårkväll vi fick vara med om på torsdagen, mycket tack vare Olle-ångvält och sur-Sebban. Vilket spel det bjöds på, vilka närkamper, vilka mål och vilken stämning!

Jag har fyra konstateranden:
1. Sebastian Eriksson – Vilken fotbollsspelare, och se så jävla bra han gör det när han ensam får ta ansvar och styra spelet utan att krocka eller kroka ihop med Gustav Svensson. Rehn/Olsson gör rätt i att spela Seb som kärnan i Blåvitt, roten till allt gott. Jag njöt när jag såg Bojan springa som en hundvalp efter dominanta Seb, hans enastående tempoändringar och den iskalla nickskarven i första halvlek, såg någon den? Han kan gå på vatten, den där Sebastian.

2. Elmar Bajranos – Tillbaka på planen, där han hör hemma. Har läst mig till att Elmar har av tränarna blivit utpekad som en bromskloss i anfallet. OBJECTION! Säger jag, Elmar är en genialisk spelare men som han själv berättar i intervjun på Fan TV så går det mycket bättre och effektivare när alla visar att de vill ha boll och det är bra rörelse. Att Elmar skulle vara bromsklossen är bullshit, hela Blåvitt har, om vi ska vara ärliga mot varandra varit en bromskloss i en del av de inledande matcherna. Och skottet, som smeker fotboojas spets på målvaktshandskarna för att sedan få ribban på målet att nästan kapitulera, herreminjävla gud vilket skott. Rykten säger att askmolnet från vulkanen ändrade riktning på grund av trycket från Elmars kanon.

3. Thomas Olsson – Jag hittar inte ens ord för att beskriva, han har alla kvalitéer som många av mina favoritspelare genom tiderna också har haft. Viljan Olle visar, hur han går in på gränsen till ett vårdslöst sätt i varje närkamp och om han tappar boll ger 400% för att ta tillbaka den. Och vem visste att Olle även hade den kvalitén på inlägg? Passa dig Sella, det enda Elmar behövde göra igår var att stå på rätt ställe och låta bollen träffa pannbenet. Om Sebastian kan gå på vatten så kan Olle göra baklängesvolter på samma vatten.

4. Bevegelse! Bevegelse! – Rörelsen igår, alla ville ha boll – det blev inte många (om ens några) tjongbollar i brist på alternativ, alla ville ha bollen så mycket att jag för en sekund tyckte mig se Sebban och Olle köra kluns om vem som skulle få den.

Sen har jag två stycken men..
MEN 1.
Det var inte serieledarna vi piskade dit med 4-0, det var ett bottenlag, det var Allsvenskans sämsta lag, vi gjorde fyra mål på Allsvenskans sämsta målvakt – hurra!

MEN 2. Vi sänkte AIK med 4 jävla 0! En match mot Gnhiet är alltid en prestigematch. Och vi vann, VI vann! Det var bara ett lag på planen igår, det var VI. Du kan börja gråta nu, Bojan, Bojan…

En hyllning:
LS – Vilket psykkrig! MrG postade tidigare idag ett klipp från matchen, har ni inte sett det, titta på det! Och har ni redan sett det – titta igen! Gamla klassiker som på ett sådant härligt sätt igår kunde användas som totalförnedringar av Allsvenskans största ego och hans väninnor i gulsvart.

Men den största frågan från torsdagens match är – Kan Nils-Eric Johansson ha sina shorts högre upp? Inte okej! Hade du varit en kvinna hade du förmodligen stått för årets ”kameltoe” i BaraBens årskrönika i slutet av året.Ett tips till Nisse: Dra upp byxorna lite till, eller be om att få spela i hotpants.
Ett tips till AIK: Lägg ner verksamheten.

Observera! Olles köttning och Ragges honnör.

Nu njuter vi av det här, sen på måndag är det dags igen, lillebror grön ska få smaka på krig. Vi ses på Biljardpalatset för uppladdning innan matchen (jisses, att man ska behöva vara så övertydlig).

Fan va najs.

25 kommentarer:

 1. Otroligt kul klipp! Hahaha
  Tack så mycket!

  SvaraRadera
 2. "alla ville ha bollen så mycket att jag för en sekund tyckte mig se Sebban och Olle köra kluns om vem som skulle få den."

  och dissen om nisses shorts!

  Hahahahaha det här är fan stor humor!!!

  Honnör till dig Ida, vi ses på måndag!

  KROSS GAYS!

  SvaraRadera
 3. På punkt 2; Elmar blev en bromskloss eftersom han tog för många tillslag i offensiv planhalva. Han berättade också att han har tagit åt sig av kritiken och visade att han förtjänade en plats i startelvan.

  Annars bra skrivet! :)

  SvaraRadera
 4. Riktigt härligt inlägg... man mår bra efter ha läst det. : )

  SvaraRadera
 5. Bästa inlägget på länge, harrejävlar va många skratt!

  SvaraRadera
 6. Ida bara skriver när vi vinner lalalal! :)

  men det var rätt sköj! gillar elmars efternarm :)

  SvaraRadera
 7. grymmmmmt bra!
  vilka gör ragge sin honnör mot? LS, WM?=)

  SvaraRadera
 8. Ragge är en sjuk jävel... :)

  SvaraRadera
 9. 14:34 Det är LS-hörnan! :)

  SvaraRadera
 10. Bra skrivit, dock är du inte helt på det med Elmar och varför ska du inte stödja laget på Ullevi på måndag?

  SvaraRadera
 11. Palatset på måndag. Slut upp!

  SvaraRadera
 12. Det står inte att Ida skall bojkotta - bara att vi syns på Biljardpalatset. Det är uppladdning där innan man masar sig till GU. Det är la det Ida menar, antar jag?

  SvaraRadera
 13. blev sugen på red alert.

  SvaraRadera
 14. Kinder garden

  SvaraRadera
 15. ses på BP?! är det den nya spelplatsen?! SLUTA BOJKOTTA OCH Slut upp på Gamla! SES PÅ GAMLA

  SvaraRadera
 16. Bajranos-El Presidente! Men.. han ska spela centralt (eller till höger om vi någon gång börjar spela 4-3-3). Fast just nu måste han i så fall konkurrera ut TO eller Seb centralt och det går inte!

  SvaraRadera
 17. Kul att ni ordnar derbyhets på Biljardpalatset...synd att dom tar såna jävla överpriser för öl och har garderob.

  SvaraRadera
 18. Biljardpalatset är altså ett hang-out för medgångare, bra att veta.

  SvaraRadera
 19. Som vanligt "kul" med alla pajsare som desperat skriver om hur illojala och medgångsmässiga alla änglar är när det inte är total uppslutning för ett överprissatt derby.
  Själv ska jag inte se den på gamla då jag inte tycker det är vettigt att lägga lika mycket på en match som en bortaresa kan kosta med bil när man är några stycken. Och det är inte för att jävlas med gais utan för en större sak som att priserna bara kommer accelera om man stillsamt tar dessa priser.

  SvaraRadera
 20. Tyst bojkott8/5/10 19:25

  Med tanke på att det är 6 000 tomma stolar 48 timmar före ett derby som drog typ 26-27 000 för tre år sedan visar väl rätt tydligt att det pågår en tyst bojkott bland blåvita som inte tolererar biljettprisernas utveckling...

  SvaraRadera
 21. Bojan och Dulee är inte som oss andra, inte som oss andra... Dom bögar med varandra.

  Bra skrivet för övrigt! HATA GAIS!

  SvaraRadera
 22. Ragge for president, så jävla skön han är!

  För övrigt, härligt att se glädje på plan. Så härlig vinst! Tack för matchen, det var så gött. Vad som än händer resten av säsongen, kommer jag minnas detta. Nu laddar vi om för gaisarkross. Framåt kamrater!

  Älska Blåvitt!

  SvaraRadera
 23. Fan vad iskallt av Ragge :) Mot LS men framför AIK-klacken :)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.