2010/04/30

Lika som Bullshit...

"I triple guarantee you, there are no American soldiers in Baghdad."


28 kommentarer:

  1. Så nice*
    Likt med....uufff*

    SvaraRadera
  2. Haha tänk på vad en tjej säger i bakgrunden när sparven verbalt attackerar bajentony? "MEEHHH det är ju inte hans fel!"

    SvaraRadera
  3. lägger ner det här med blåvitt nu. inge kul längre. va fan.

    till och med västarna skrattar åt oss. stora stolta blåvitt.

    orkar inte längre. känns tomt liksom.

    SvaraRadera
  4. Tänk att det kan gå så fort att bli en spillra av sitt forna jag. Kan undra vem som ska plocka upp bitarna och börja montera ihop det till den maskin som vaann matcher förra året. Även om inte spelet alltid var bra.

    SvaraRadera
  5. Jag föredrar att Blåvitt förlorar kvarvarande matcher under våren till förmån att det i alla fall försöker spela fotboll. Nu får ju tränarna för fan sluta. Det är snack om att Blåvitt misslyckas med sin spelidé. Jag får känslan att någon sådan inte ens existerar. Om så är fallet verkar den bygga på "passa kort om någon är fri, annars sparka bollen åt helvete". Det här är ju för fan sämre än under Arne Erlandsens tid.

    SvaraRadera
  6. BÄSTA PÅ LÄNGE!


    AVGÅ DIN KLÅPARE (J.OLSSON)

    SvaraRadera
  7. Tragiskt att ska behöva gå så långt som det har gjort. Jonas Olsson är faktiskt en blåvit hjälte som gett ossSN-guld, både som tränare och spelare. SJag tycker det är så synd att han (och Rehn givetvis) in te är kapabla att vända det här. Dom förtjänar respekt för det de gjort för blåvitt men nu måste de gå. Synd att att det inte kommre att ske under värdiga former.

    SvaraRadera
  8. Superettan här kommer blåvitt!

    SvaraRadera
  9. Som tränare lämnar man sällan under värdiga former. Det är la bara Roger och Bojo som gjort det i blåvitt under de senaste åren.

    Där har vi tränare av högsta kvalité!

    SvaraRadera
  10. " Haha tänk på vad en tjej säger i bakgrunden när sparven verbalt attackerar bajentony? "MEEHHH det är ju inte hans fel!" "

    HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHA

    SvaraRadera
  11. Undrar varför det Olsson som får ta den hårdaste kritiken?

    Förmodligen för att Stefan Rehn är mer go och glad kexchoklad plus att fd trollhättan-spelare ständigt favoriseras.

    SvaraRadera
  12. Klockrent!! jag är på sånt dåligt humör pga denna skit! Risk att någon oskyldig råkar illa ut så därför FUCK OFF Olsson/Rehn!

    SvaraRadera
  13. Så jävla uselt!!
    Bra Stereo!!
    AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!! AVGÅ!!!
    Lätt och vinna över Kalmar och Elfsborg era jävla sopor!! Smekmånaden är över, PRESTERA!! PRESTERA!!

    SvaraRadera
  14. Olsson lär ha ropat "slå långt!" till någon spelare för någon match sedan. Detta, samt misstänkta kompisuttagningar, ligger nog bakom att han med sina konstiga bortförklaringar får bära hundhuvudet. Rehn verkar också säga en sak, Olsson en annan, när det kommer till spelidé. Idén med vår högerkant blir en parodi på fotboll. Det går otroligt långsamt och alla vet vad som ska hända.

    SvaraRadera
  15. Att tränarna tar ut Ragnar och Gustav fast de är totalt håglösa och inte kämpar säger det mesta. Istället får Kalle Svensson och Elmar sitta på läktaren! Två spelare som alltid jobbat stenhårt och som vi vet håller på en högre nivå än allsvenskan. Jag är ledsen Jonas Olsson men du kan packa väskan och dra!

    SvaraRadera
  16. Konstigt att ingen nämner det faktum att över 11 000 åskådare tog sig tid för att bevittna ett bottenlag. Jävla medgångssupportrar!

    Tacka vet jag Gais. 3 000 på en match med ett lag på övre halvan. Det är fett äkta. Det är Gais.

    SvaraRadera
  17. Anonym sa...

    Konstigt att ingen nämner det faktum att över 11 000 åskådare tog sig tid för att bevittna ett bottenlag. Jävla medgångssupportrar!

    30/4/10 11:08

    Här framstår den iq befrielse som gaisare besitter klart och tydligt, hur fan kan 11000 som går och tittar på ett ytterst formsvagt blåvitt gå och kolla på deras matcher, vi har haft cirka 10k på varje match och dem spelar sämst så hur i helvete ska vi kunan vara medgångare, jävla pajas.

    SvaraRadera
  18. varför pekas just olsson ut som syndabocken? varför inte rehn?

    SvaraRadera
  19. 11:25

    Det kallas ironi! Du bor ju för fan i ironins hemstad! Är du inflyttad eller??

    SvaraRadera
  20. bara jag som lagt märket till att JAKOB inte kan spela en full match, han tänder till ibland men det är allt för sällan detta händer

    SvaraRadera
  21. 12:43
    Nu sparkar du in öppna dörrar. Gå in på Svenskafans och vårt forum där, och börja läsa direkt efter gårdagens match. Där ser du vad folk anser om en del spelare ;)

    SvaraRadera
  22. Och svenska fans har alltid rätt eller
    Håller med om att favoriserande av trolltättingarna inte gör en människa glad...

    Om man uttrycker sig väldigt snällt kan man säga så här
    Trollhättans spelare ska inte ingå i truppen ens

    Sen att det finns dårar som sätter poäng för några mål , det är ju mesta trist att dom inte är mer kunniga
    Fotbolls sverige ser mer .....

    SvaraRadera
  23. Likt Bagdad-Bob lär väl Olsson fortsätta att försäkra alla om att allt är under kontroll, ända tills det är dags att kliva på helikopern och fly.

    Är det nån mer som får känslan av att vi fans är som grodan i kastrullen? Så länge vattnet långsamt värms upp ligger vi still tills vi kokar ihjäl.

    SvaraRadera
  24. Lägg ner skitsnacket nu och visa att ni är äkta änglasupportrar som stöttar laget istället för att kasta en massa skit på dem. De är ju nu vi är som viktigast för dem när de har motgång och då ska vi inte trycka ner dem ännu mer. Var är kärleken?

    SvaraRadera
  25. Ge oss Torbjörn Nilsson som tränare!

    SvaraRadera
  26. Anonym sa...

    Lägg ner skitsnacket nu och visa att ni är äkta änglasupportrar som stöttar laget istället för att kasta en massa skit på dem. De är ju nu vi är som viktigast för dem när de har motgång och då ska vi inte trycka ner dem ännu mer. Var är kärleken?

    30/4/10 13:28
    Gå på hockey med dig istället om du ska gulla så

    SvaraRadera
  27. Jacob var topp tre mot mff. Och till Idioten som tycker att Elmar ska peta Gurra, har du sett på fotboll förut? Gurra spelar ju mer eller mindre som en tredje mittback mot mff, och det är han som räddar oss från TOTAL genomklappning... Seb var nog sämst på plan och att inte byta ut honom i halvtid var bedrövligt, vore bättre att bärkroth fått spela kvar och byta seb rakt av. Det var inte snällt att låta han vara kvar på banan, varken mot honom eller blåvitt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.