2010/03/26

AIK visar prov på äkta idioti

ANALYS. På en och samma vecka lyckades, stolta, mäCktiga, stora AIK att:
- Misshandla folk i båset, när det kom till hockey.
- Misshandla folk på läktaren, när det kom till innebandy.

Kalas. Sköna fans. Mysiga killar. Tjejernas favoriter. Idiotjävlar.

Kan någon inom Riksidrottsförbundet komma till sina sinnens fulla bruk och stänga av den så här kallade klubben - och deras odjur till fans - från all idrottsutövning de närmaste åren? Ska det krävas att någon av deras spelare eller fans mördar en motståndare innan ni agerar? Vakna och gör det nu, tack!

– Han slog ett yxslag med klubban rakt mot mitt huvud, säger åskådaren till Aftonbladet.


Välj AIK. Fy fan vad illa. Ert jävla patrask.

73 kommentarer:

  1. Fast innebandyn hände ju för nåra dagar sen...

    Men det var ganska obehagligt att vara på hovet när det plötsligt flög en bänk från gången ut på läktarn å ner från trappan. Där hade det kunnat gå illa om nån eller några blivit träffad/e

    SvaraRadera
  2. ännu vackrare bild på mongot pavey

    http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1908122!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

    SvaraRadera
  3. Bilden är ju redan en klassiker! Fick den av en Bajrare förra veckan. Någon som vet ursprunget?

    Men för att hålla sig till ämnet, finna det något som AIK-"fansen" gör som förvånar längre? Nä, detta avskum lever i sthlm's kloaker och väntar på tillfällen där de kan dyka upp och förpesta vardagen för andra människor i deras närhet.

    Jag är både stolt och glad för att få växa upp med kärleken. Kärleken till en klubb som inte bara är Sveriges bästa klubb genom tiderna, utan även till en klubb som inte skämmer ut sig på daglig basis.

    Framåt Blåvitt, 2sill10!!

    SvaraRadera
  4. Verkar handla om nått slags mantra de inbillat sig själva, nämligen att de är förmer en andra och skall behandlas med ensidig respekt. Det mantrat genomsyrar stora delar av ajkkollektivet och det verkar som inga större insatser läggs på att förändra den attityden.

    SvaraRadera
  5. Ett gäng pissluffare... Är det bara vi som ser den röda tråden i hur sjuk alla delar av "klubben" aik är?

    SvaraRadera
  6. Det finns allt blåvita mongon också, efter slutsignalen i sista seriemathcen i fjol gick det fram två stycken IFK "supportrar" och oprovocerat spottade en AIK-supporter som satt bredvid mig, i ansiktet, och därefter måttade flera slag. Det kallar jag mongobeteende.
    Vill påpeka att de AIK-supportrar som hade biljett till M3 där jag satt, uppträdde exemplariskt hela matchen (till skillnad från drägget på ståplats).

    SvaraRadera
  7. Snyggt inrakat i bakhuvudet. Eller inte.

    aik känns faktiskt väldigt Ed Hardy. Tror att det är tufft men egentligen jävligt töntigt och fult. Åker truckerkepsen också på direkt efter fotot?

    SvaraRadera
  8. Videovixen försöker provocera igen. Blir rätt patetiskt om du frågar mig. Skrattar liksom åt det. Och då håller jag på IFK. Skäms lite.

    SvaraRadera
  9. Men hallå! Bromsa hetsandet. Visst fan finns det ufon hos gnagarna, men kolla på våra egna boys. Där finns det också embryon till heltidsidioter som inget annat vill än att ställa till med jävelskap. Rensa bort dessa först på G.U. så ska jag stämma in i klagosången mot AIK. Se till att hitta vettiga inlägg som tillför något konstruktivt för Blåvitt istället.

    SvaraRadera
  10. Ärligt talat sluta nu skriv om råttorna!

    Det svider tillräckligt med att vi förlorat fyra raka matcher och har bevisat att vi är sämst när det gäller.

    SvaraRadera
  11. Mongon finns överallt. Hammarby har ju bajsa-på-sätet-mongon och slå-sönder-tåg-mongon, Jurgårn har slå-fotbollsspelare-mongon och ajk har mongon i största allmänhet.
    Att de tycks mer koncentrerade till Stockholm beror väl till största delen på det bräckta vattnet i deras skärgård tror jag.

    SvaraRadera
  12. Bilden ä ju inte så PK kan jag tycka, men jag håller med om att AIK är hela idrottens skamfläck. Men ondska måste finnas för att det goda ska kunna segra.

    Fokus på IFK nu BB! Låt AIK göra bort sig bäst dom vill. Jag vill bli glad av att läsa BB.

    SvaraRadera
  13. Det inrakade kan ju för övrigt läsas "wank".

    SvaraRadera
  14. "Fokus på IFK nu BB! Låt AIK göra bort sig bäst dom vill. Jag vill bli glad av att läsa BB"

    Både ja och nej känner jag till det uttalandet...

    Det kan inte finnas blåvita nyheter varenda timme, så varför inte fylla i med lite text om vad som händer i övriga fotbollsverige...

    MEN, jag hoppas verkligen inte att BB heller utvecklas till att bli någon fotbollsblogg, med lite mer inriktning på blåvitt. All in på blåvitt! Och finns det lite space över så kan man ju fylla ut för att det ska bli lite nytt att läsa =)

    SvaraRadera
  15. Finns liksom ingen heder i den klubben. Det ger tydligen pluspoäng internt att bete sig som ett svin och bryta mot alla oskrivna (och skrivna) regler. Alla andra däremot tycker bara att de är ett gäng kuklösa som försöker hävda sig genom att bli omskrivna i media och skrämma Svensson. Sånt tyckte man själv var roligt när man var 14.

    SvaraRadera
  16. Tack för inspirationen!

    http://www.facebook.com/pages/Thanks-to-AIK-I-recognize-white-trash-right-away/107118489318055?ref=ts

    SvaraRadera
  17. För blåvitt har ju rumsrena fans. Pajas!!

    SvaraRadera
  18. Tack för inspirationen:

    http://www.facebook.com/pages/Thanks-to-AIK-I-recognize-white-trash-right-away/107118489318055?ref=ts

    SvaraRadera
  19. Väldigt politiskt korrekt artikel. Tror antalet läsare från Grunden Bois och den positiva synen på funktionshindrade har stigit avsevärt nu.

    SvaraRadera
  20. Den som är oskyldig kastar första stenen. Summa summarum; KNIP!

    SvaraRadera
  21. Vad är det för fel att vara ett mongo?

    SvaraRadera
  22. Tycker också AIK är idioter, men att jämföra dom med idrottare i paralympics är riktigt lågt. Snälla BB ta bort bilden, den är inte schysst.

    SvaraRadera
  23. Fan vad lågt. Paralympier är inga "mongon" utan idrottare med rörelsehinder. AIK'are däremot är människor som är mindre värda än andra. Det är en jävla skillnad.

    SvaraRadera
  24. Som föredetta paralympiker är jag varken AIK:are eller mongo, utan en hängiven IFK supporter. Gör om, gör rätt.

    SvaraRadera
  25. SOLNATATTARE!

    SvaraRadera
  26. En God AIK'are är en ...2010-03-26 12:34

    Stänga av ???

    När det finns Zyklon B

    SvaraRadera
  27. Dubbelmästare2010-03-26 12:36

    Haha, 1 november med tillbehör svider fortfarande nere i gruppboendet!

    Ni kan ta er i Häcken.

    SvaraRadera
  28. Kasta inte sten i glashus, vi har mycket skit i de egna leden också. Skärpning BaraBen!

    SvaraRadera
  29. Är det inte så att ifks fans är ansedda som de värsta i Sverige? Har för mig att gp gjorde någon undersökning om det förra säsongen. Ska man lägga ner ifk goleborg då också?

    SvaraRadera
  30. AIK 2Hysch10

    SvaraRadera
  31. Ängel från Sthlm:

    Ju större stad, desto större "spraed" mellan botten och toppen. Stockholm har de allra rikaste, mest väluppfostrade och gentlemannamässiga, men ochså de allra värsta, slummigaste och mest utflippade personerna. Ta N.Y eller London och "spreaden" ökar allt mer. Håller med om att det finns fler "puckon" här uppe än i Göteborg, men jag har ochså träffat på många hyvens AIK;are och Djurgårdare och känner personligen "osynliga handen" killen som är ett stort bajenhjärta. Underbara människor hittar man överallt, liksom motsatsen!!!

    SvaraRadera
  32. Ängel från Sthlm:

    Ju större stad, desto större "spread" mellan botten och toppen. Stockholm har de allra rikaste, mest väluppfostrade och gentlemannamässiga, men ochså de allra värsta, slummigaste och mest utflippade personerna. Ta N.Y eller London och "spreaden" ökar än mer. Håller med om att det nog finns fler "puckon" här uppe än i Göteborg, men jag har ochså träffat på många hyvens AIK;are och Djurgårdare och känner personligen "osynliga handen" killen som är ett stort bajenhjärta. Underbara människor hittar man överallt, liksom motsatsen!!!

    SvaraRadera
  33. Förfan killar. En av era bästa skribenter här på BB är rejält funktionshindrad. Vafan är det här för något? Humor i all ära, men det går att göra med stil. Avgå!

    SvaraRadera
  34. Vad har ni för krav för att artiklar ska publiseras på Baraben egentligen. Pajasjämförelse...

    SvaraRadera
  35. Känns patetiskt detta inlägg, lika patetiskt som det om Häckens reporter. Förstår bara inte varför denna prisbelönta blogg skall göra sådana skitinlägg?

    SvaraRadera
  36. Vem är den videovixen egentligen? Träd fram och skäms. Idiotjävel.

    SvaraRadera
  37. Så sjukt onödigt att hetsa ännu mer! Visst, de beter sig långt ifrån bra men jag har varit på alltför många blåvittmatcher (har årskort) där våra s k supportrar är pinsamma helidioter. Mantrat borde vara "få bort packet från fotbollen" istället för "få bort packet från AIK"... Min idé är att som i England prisa ut de jävlarna samtidigt som man tillämpar avstängning från arenan samt att inställa sig på polisstation efter man har gjort något korkat.

    Jag vet visas svar på detta, "att supporterkulturen dör" och att "de engelska arenorna är helt döda". Har aldrig hört talas om mer skitsnack. Åk till Anfield Road eller Old Trafford, det är lite bättre ljudvolym på de arenorna än på GU kan jag säga...

    SvaraRadera
  38. "Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede."

    Detta borde gälla vid ni själva skriver också.

    Att lägga upp den bilden är så oerhört smaklöst. Det känns som det börjar bli tid att rensa upp lite i leden på baraben. Många gör ett fantastisk jobb och lägger ner själ och hjärta i intressanta artiklar och krönikor, men det förtar hela glädjen med bloggen då sån här skit publiceras.

    Vi har bland de mest hängivna supportrarna, liksom AIK, vilket tyvärr medför en klick idioter. Vi sitter i samma båt som AIK. Jag efterlyser någon form av tankeverksamhet.

    SvaraRadera
  39. Om nu saxen kan gå här bland kommentarerna så borde även hela detta inlägget saxas bort. Lågt och långt under en ängels värdighet...

    SvaraRadera
  40. Pinsamt lågvattenmärke.
    Skäms och ta bort! Nu!

    SvaraRadera
  41. Ja stäng ner den klubben
    Renodlade helidioter
    Hur i helvete kan man avsky ett lag med dess retarded supporters så mycket?

    Dom är inte rumsrena hela enkelt

    SvaraRadera
  42. Och nu uttalar sig tävlingsnämndens ordförande - säkerligen under tryck från 08:or - i förmildrande ordalag att AIK:arna blev provocerade.
    Har nu inte hela bilden, men är det som jag tror blir jag redigt förbannad. Såg matchbilderna kort och där hyssjar Röglespelaren som hastigast innan han blir omkramad av övriga lagkamrater. Varför hyssjar han? Kan skadedjuren ha häcklat Rögle under matchen och inte tål en sportslig prestation som svar?
    En hyssjning måste väl för sjutton vara en accepterad gest som ryms inom civiliserad rivalitet och ingen aggressiv provokation.

    Börjar nästan vara inne på att man särbehandlar AIK och lägger ner föreningen under några år för att få bukt med eländet.

    Låt det ALDRIG bli en del av Blåvitt och Göteborg!!

    Derby här = FOLKFEST!

    SvaraRadera
  43. Jag hör till dem som uppskattar denna sida. Men detta inlägg är verkligen ett riktigt bottennapp måste jag säga, med vilken rätt gör sig "videovixen" löjlig över alla duktiga handikappfriidrtottare?
    Fy fan va dåligt!!!

    SvaraRadera
  44. Frankie. Vart är du? Vi väntar med spänning på dina genomtänkta, sylvassa inlägg om yttrandefrihet. Kan du inte komma hit och bilda oss en aning är du gullig.

    SvaraRadera
  45. anonym 14.15

    seriöst vad babblar du om, old trafford? berätta lite om stämningen där tack... europas tystaste arena..


    Forza italia

    forza ZARATE

    SvaraRadera
  46. Detta taskiga gamla "skämt" funkar inte - ska vara special olympics och inte paralympics.

    SvaraRadera
  47. Hej alla gnällspikar och välkomna till Internet, passar inte det som skrivs så har ni all möjlighet i världen att inte läsa det. Som med allt annat här i livet får man ta det onda med det goda, känner du att det du får se på en viss sajt så besök helt enkelt inte den mer. Detta är inte din blogg och därför har inte du nån rätt att bestämma vad som skall stå i den.

    SvaraRadera
  48. Jaha,,
    Att komma undan väldigt billigt med stolp-fusk, vinna sm-guld på mål som inte är mål, skattefiffla osv räcker inte.

    Nej nu skall de lag som IFK inte kan vinna över inte få vara med.

    Vad fan skulle ni, dif ,hif, malmö hbg, leksand o alla andra jävla luffar gäng då diskutera???

    Allsvenskan utan AIK skulle vara ungefär lika "hett" som la-liga utan Barca o Real.

    Kalla mig gärna hybris gnagare , men efter att ha vunnit dubbeln, samtliga derbyn förra året samt spöat er vidriga IFK:are 4 matcher i rad så....


    F.U.

    SvaraRadera
  49. Ja, jösses, de senaste veckornas degenerering på Baraben bara fortsätter. Efter verkligen apkul porrhets med roliga bilder på nakna bimbos, fortsatt med anmodan att rösta fram rätt bikini är det nu dags att häckla handikappade.

    Man har kort och gott fullständigt tappat konceptet. Att påstå att AIK:are, dessa ärkeas, skulle kunna vara så fantastiska som paralympier är ju så åt helvete så bara det räcker. Men att därmed också då ge sig på handikappade som om det var en lägre stående människor visar ju på en omdömeslöshet som fan inte ens medarbetare på GP besitter.

    För några dagar sedan lämnade jag Facebook-gruppen, nu plockar jag bort bokmärket till den här sidan. Det var kul så länge det varade. Baraben; en gång i tiden Sveriges bästa (supporter)blogg...

    SvaraRadera
  50. Fyfan för den bilden. Inte okej. Inte okej någonstans. Punkt

    SvaraRadera
  51. Fy fan vad bra !!!!

    SvaraRadera
  52. Jag blir jättebesviken och tycker inte att det är ok att skämta på funktionshindrades bekostnad. Och inte ok med tidigare sexistiska inslag. Jag tycker inte att det är mer ok bara för att det är internet! Tillbaka till fotbollen och riktig supporterkultur igen, tack!

    SvaraRadera
  53. Fy fan, detta var lågt. Hur kan ni med att använda detta foto av tre stycken gravt handikappade, oskyldiga personer? Det är en skam att ni visar denna bild med dessa fina "människor", tänk att bli utmålad som mongo i AIK-tröja, oj, vänta, såg inte att det var mongos i AIK-tröja.

    SvaraRadera
  54. Mer fokus på Blåvitt.. Mindre (inget alls) på AIK!

    SvaraRadera
  55. Bästa moralkärringar, man kan skämta om ALLT! Varför skulle funktions- eller förståndshandikappade sakna humor?

    SvaraRadera
  56. Ni skriver om AIK stup i kvarten. AIK berör visst!

    SvaraRadera
  57. Rensa bort dessa först på G.U. så ska jag stämma in i klagosången mot AIK

    SvaraRadera
  58. Det övergår mitt förstånd hur en gnagare kan invända mot vår vinst på Råsunda -07 (som inte ens var den avgörande matchen) när man för mindre än en månad sen vann supercupen på ett mål som skulle ha underkänts. Borde inte rakryggade aikare kräva att den bucklan återlämnas? Eller är det bara andra lag som ska skämmas för sina "framgångar"?

    SvaraRadera
  59. haha jävla råttjävlar..kom ska ni få era förbannade svin..
    Blåvitt über alles.

    SvaraRadera
  60. Dåligt baraben... Att framställa handikappade som sämre individer och likställa dom med människor som beter sig illa luktar Tyskland på 30-talet.. När kommer det första skämtet om svarta människor? Nä, nu blir det inga fler priser till den här sidan..

    SvaraRadera
  61. Fan, jag gillar ju er. Men nu blev jag rejält besviken. Nog för att man kan tycka att gnagarna är svårt puckade på alla tänkbara sätt, men att formulera det som ni nu gjorde, dra paraleller med Paralympics och mongon, är för jävligt.
    Ett lågvattenmärke av sällan skådat slag, och eftersom jag fortfarande nånstans tror att ni är intelligenta människor så förväntar jag mig en ursäkt till alla dom som kan ta illa upp av detta.

    SvaraRadera
  62. "Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede."

    Jaså?? Lev som ni lär då.

    SvaraRadera
  63. Om det hade funnits någon i BaraBens ledning med civilkurage så hade den här artikeln plockats bort för länge sedan, jag skäms ta mig fan! Finns det någon som är ett mongo så är det författaren till artikeln!

    SvaraRadera
  64. Oj vad ni älskar att hata AIK som är sveriges STÖRSTA och BÄSTA KLUBB, men vilka supportrar var det som betedde sig som svin när Gnaget kom och piska er på eran hemmaplan, jo ifk stolpfusks supportrar och göteborgare måste vara dem absolut äckligaste folket som finns i Sverige!

    SvaraRadera
  65. Jag håller med Benke.

    SvaraRadera
  66. Du din idiot som skrev "forza zarate", varför inte skriva sieg heil?
    Bort med allt pack från Idrotten tack, fascistpack likvä som vanligt lowlife som spottar oskyldigt folk i ansiktet.
    Visa lite värdighet för fan.

    SvaraRadera
  67. STOLT gnagare!2010-03-28 12:48

    AIK har sveriges trognaste flesta fans. Och hur fan hade ni reagerat om en spelare var dryg och hånade er? Vi accepterar inte att någon hånar oss på hemmaplan, dem som gör det får skylla sig själv. Så ni kan suga kuk allihopa och varför lägger ni tid på att skriva om AIK? Har ni inget bättre för er :P Ni är ingenting, ni är 2TORSK9 och 2TORSK10.

    Tycker inte att ni ska glömma bort att ni blev TOTALT rövknullade av oss 2009! Vi är trippelmästare och i alla "final matcher" har vi vunnit mot er. Och inte nog med det så tog vi SM GULD på eran/gais/öis "borg"!

    Förevigt trogen AIK

    SvaraRadera
  68. "stolt gnagare"

    Vi hade inte gått in i båset och skämt ut oss iaf.

    Din dumma jävla idiot.

    SvaraRadera
  69. vilka kastade mynt på Mutumba 1 nov? och slog ner oskyldiga med järnrör på drottningtorget efter match?

    pinsamma blåvitt

    SvaraRadera
  70. Nu är den anstötliga bilden borta – brändes det lite för mycket, Frankie?

    SvaraRadera
  71. "Anonym sa...
    haha jävla råttjävlar..kom ska ni få era förbannade svin..
    Blåvitt über alles.

    27/3/10 09:37"

    Baraben har inga problem med hets inför våran bortamatch mot er märker jag så till anonym 09:37 kan jag säga att vi kommer att komma. Och vi kommer att fortsätta att komma för vi ska såga ner hela era jävla släktträd!

    SvaraRadera
  72. Det var en jävla massa äckliga gnagare här på en blåvit sida.
    Har ni inget bättre för er än att hänga här, råttjävlar? Som att återgå till att dricka bensin och råna pensionärer i Solna Centrum.

    Sorgliga jävla patrask till varelser.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.