2010/01/26

Bildbeviset: TV-magbältet fungerar!



BILDCHOCK.
BaraBen kan ikväll chockavslöja att Abtronic, träningsplågan vi alla sett på tv i snart ett decennium - faktiskt fungerar. Superbältet som tränar dina magmuskler med hjälp av elektroniska impulser helt utan ansträngning har ofta ifrågasatts av medicinsk expertis. Nu kan BaraBen motbevisa skeptikerna.

Alla som har sett den mångåriga reklamplågan för Abtronic-bältet vet ju att det ska gå att använda den i alla möjliga vardagssituationer. Och för en fotbollsspelare är ju vardag - att spela fotboll. Därför är det fullt logiskt att de flesta fotbollsspelare använder sig av denna typ av magiskt bälte, för att på så vis se bra ut för de reklamjobb spelarna har uppradade på kvällarna.

Här har vi de exklusiva bildbevisen från Zinezine Zidanes välgörenhetsmatch mot Benfica, en match som spelades för att samla in medel till offren på det jordbävningsdrabbade Haiti. Bildbevis som en gång för alla bevisar att Abtronic faktiskt fungerar. BaraBen kandärmed i kväll chockavslöja vad som i historieböckerna lär beskrivas som ett vetenskapligt genombrott och underverk:



Som vi ser det är bevisbördan nu uppfylld. Magbältet är den enda rimliga förklaringen till bilden här ovanför. Tack Abtronic. Tack för att ni oss miljoner av soffpotatisar till fotbollsfans världen över ett hopp om att åter få se våra könsorgan nedanför våra ölmagar. Nu sätter träningen i gång inför beach 2019.

Fotnot: BaraBen kommer som resultat av detta unika bildavslöjande att fakturera TV-shop en summa om 10 miljoner SEK - motsvarande prissumman för ett Nobelpris i biologi.

14 kommentarer:

  1. hahahahaha dåre!

    SvaraRadera
  2. Det kanske är värt att poängtera: Det är faktiskt samma spelare på bägge bilderna. Kanske några års skillnad, men ändå...

    SvaraRadera
  3. Videon från matchen är ju klockren. Mats Magnusson, som han heter, har bollen vid sidlinjen, helt oattackerad, och ska slå en lätt bredside passning till en medspelare 10-20 meter längre bort. Han pendlar upp benet, träffar bollen men av den fruktansvärda kraften så gör han en halv piruett och faller ner på gräset som en säck med köttbullar. Mycket komiskt.

    Man kan ju undra varför så många "föredettingar" lägger på sig 20-40 kilo efter avslutad karriär. Såååå jävla svårt ska det väl inte vara att hålla kroppen i någorlunda trim om man tränat på elitnivå hela sitt liv?

    SvaraRadera
  4. Haha, Baraben i sitt esse! Längtar tills ni ska ner och bevaka lägret!!!

    SvaraRadera
  5. Frågan är varför detta lågvattenmärke får vara kvar, men den riktigt känslofyllda youtube-videon "this is futbal" eller liknande togs bort. Den hade iaf med fotboll att göra. Ibland är Sveriges överlägset bästa blogg bara knappt bäst.

    SvaraRadera
  6. anonym 22:43/ Med tanke på att det är samma skribent som ligger bakom bägge så var det knappast något som inte "fick" ligga kvar...

    SvaraRadera
  7. henke, det är nog betydligt mer än 20-40 kilo ;)

    Tror helt enkelt att det är så att många fotbollsspelare äter som hästar under sin karriär och sen när de slutar blir inte matsäcken mindre, bara antalet träningstimmar =)

    SvaraRadera
  8. Jag som exilängel i SKåne kan meddela att Mats Magnusson fortfarande är med i ett a-lag. Tyvärr av den mindre smickrande sorten, tragiskt faktiskt.

    Glöm inte att det var han som gjorde mål och gjorde Guds passning odödlig i 2-2matchen mot Tyskland en gång i tiden..

    SvaraRadera
  9. haha klöckrent... då vet man att en person som har testat och motbevisat den "magiska teorin iaf ;)

    SvaraRadera
  10. Anonym 22.432010-01-26 23:42

    Anonym 22.52: Semantik? Denna posten ligger kvar, och den andra är borta trots att den i min åsikt var bättre.

    SvaraRadera
  11. anonym 22:43/ Jaha? Och?

    SvaraRadera
  12. e han inte sjukt lik Lars-Gunnar Björklund när han står i profil?

    SvaraRadera
  13. Minibussmaffia2010-01-27 11:03

    Gött att höra!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.