2009/12/28

Omröstning: 00-talets lag - målvakt

NOLLNOLL-TALET. Fram till 31 december 2009 kommer ett större antal av BaraBen.com:s bloggare att på olika sätt - från sina egna och unika sätt att se på världen - att tolka och sammanfatta det senaste decenniet i fotbollsvärlden. Vinjetten är som på många andra håll i dessa tider NollNoll-talet, eller 00-talet om man så vill. BaraBen:s NollNoll tal is here.

Inte många dagar kvar på året och decenniet.
Var med och rösta fram Din favorit. Först ut är målvaktspositionen.

Guld-Bengt och Kim är de enda valbara. Att slå sig in som förstemålvakt är inte lätt i Blåvitt. Fråga Last, Richardsson och Alvbåge.

Omröstningen ligger längst upp till höger.

34 kommentarer:

  1. Bengan förstås.

    ?/

    SvaraRadera
  2. Bengan. Kim saknar guldet

    SvaraRadera
  3. Kim! Visst bengan har ett guld.. men sen Kim kom till stan har det blivit roligare fotboll.. innan var man nervös vid varje tillbaka pass. Nu står man och ropar passa hem för fan!! Så Kim får absolut min röst.

    SvaraRadera
  4. Bengan fram till dess att Kim har vunnit ett guld åt Blåvitt, det har han inte gjort under 00-talet - och kommer inte att göra det heller. Bengt.

    SvaraRadera
  5. Inget ont om superdansken, men Bengan stod trots allt betydligt längre, var landslagsaktuell (enda hindret var ju åldern) så visst Bengan är given än! Kim får stanna och bli 10-talets målis.

    SvaraRadera
  6. bengan helt solklart. kim får vara i blåvitt ett par år innan han ens bör nämnas i sammanhanget.

    SvaraRadera
  7. Tycker denna omröstning är jävligt corny. När Kim har vart i laget lika länge som Bengan då är det läge för en omröstning, just nu känns det som sagt var lite corny att börja jämföra.

    SvaraRadera
  8. KIm vinner på dom magiska räddningar han gjorde den här säsongen men jag har nästan aldrig sett bengan spela jag är 96a

    SvaraRadera
  9. De som röstar på Bengan har ju antagligen medgångat år 2007. Åren innan tvålade han in ett par bollar.

    SvaraRadera
  10. den som röstar på kim är antagligen 10 år

    SvaraRadera
  11. ingen är på tårna som Bengan!

    SvaraRadera
  12. All respekt till Bengan men Kim är fan så mycke bättre!
    +1 på SUPERDANSKEN!

    SvaraRadera
  13. Kim representerar för mig det mer spelande blåvitt, det lag som de flesta icke-blåvitare inte verkar ha upptäckt ännu. Alla som klagar på blåvitts sparka-och-spring lever nog kvar i bengans tidsålder. Numera är blåvitt hur kul som helst att se på när de spelar.

    Och därför får Kim min röst.

    SvaraRadera
  14. Fortfarande är Bengan en legend på ett helt annat sätt än Kim någonsin kan bli som fotbollsvärlden ser ut. Kim kommer dessvärre troligen att sticka om något år och då förtjänar man inte att slå en sådan vacker spelare som Bengt. Sen så hoppas jag att jag har fel. Må Kim vinna 10-talets omröstning. Men ingen rör min Andersson i dagsläget!

    SvaraRadera
  15. Bengan vinner på sin långa k*k.

    SvaraRadera
  16. Tycker faktiskt att Kim har en bättre personlighet än vad Bengan hade, som man verkligen gillar. Kim känns mer säker i målet och han kan starta igång spelet fort.

    Min röst går till Kim. Hoppas han stannar nästa år också och får uppleva guldet med blåvitt!

    SvaraRadera
  17. Med all respekt, Kim - "Attraktive Bengan" är strået vassare än så länge...

    SvaraRadera
  18. svin svårt att svara så snabbt på. Bengan var en kung där bak, Kim är en ren mur. Vad Kim lyckats åstadkomma på en säsong är unbelivble. Tävlingen är den som står som förlorare när det gäller att ta fram någon. Kim o bengan är båda nr 1 för mig

    SvaraRadera
  19. Attraktiva Bengan!

    SvaraRadera
  20. Bengan, solklart. Kim är bra men vi kan inte glömma bengans alla räddningar redan nu.

    SvaraRadera
  21. Inget snack, Bengan är solklar! All heder åt Kim men kom tillbaka när 10-talets målvakt utses så kanske du är uppe i Bengans status!

    Älskar Bengt Andersson

    SvaraRadera
  22. Hysén - M.Berg
    M.Ericsson/Wernbloom - Mild - Gurra - Alexandersson
    Hjalmar/Wendt - Erlingmark(Risp) - Ragnar - Adam
    Bengan

    SvaraRadera
  23. Mest episka ögonblicken -> Långås mot Bajen 2002, Bjärsa mot AIK 2007, Söder mot Basel 2008

    SvaraRadera
  24. Det är ett helt omöjligt val att göra. Bengan är (trots iklädd öiströjan) alltid Blåvitt i mina ögon. Jag fäller en tår varje gång jag ser honom minnas guldet i radion, och ler med hela kroppen när jag ser honom "vara på tårna" i fotbollsgalan. Kim å andra sidan har blivit en del av blåvitt och alla dess känslor snabbare än någon kunnat ana. Han har gjort oerhört bra ifrån sig och försvarat blåvitts målbur med både vilja och hjärta.

    Det blir ett kryss, och kommer att förbli så för alltid. Det är helt omöjligt att välja Kim framför våran Bengt. Men samtidigt omöjligt att välja Bengt framför våran Kim.

    SvaraRadera
  25. Vad är det för okunniga nötter som röstat på Wendt, visst var har bra i slutet av sin tid i Blåvitt men det är ju som ngn redan skrivit först i FCK som hans stora genombrott gjordes.
    Gör om gör rätt!!!

    SvaraRadera
  26. Svårt val. Kim är väl bättre om man ska vara helt ärlig men Bengan är men kung hos oss supportrar än så länge. Väljer ändå Kim för han är trots allt en bättre målvakt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.