2009/10/31

Räkna med köer innan matchen

VÅR OINTAGLIGA HEMMAPLAN. Strax för skymning hade det mesta av staketet runt arenan kommit på plats. Staketet är av typen krash/konsertkravallstaket och ett mycket bra sådant där publiken inte skall kunna klämmas. Smarta lösningar fanns även för att öppna upp staketet efter matchen. Som tidigare bekant för er som hängt med i turerna är det fyra insläpp i staketet runt arenen plus motståndarsupportrarnas egna entré. På bilden nedan syns insläppet på långsidan mot allén som bara har två raders insläpp så det lär ta tid slussa in all publik



På GT.se finns en pdf-karta som är någon dag gammal och som inte riktigt stämmer. Det blir en stor staketentré med i alla fall minst fem raders insläpp på hörnet mot övergångsstället på Gunnar Grens plats men den entrén var inte klar när fotografen cyklade förbi.
IFKs officiella hemsida har ytterligare utmärkt info här.

Räkna med köer och kom i god tid till matchen imorgon är ett litet tips.
Matchstart kl 1500 om någon missat det.

5 kommentarer:

  1. När börjar matchen imorgon?

    SvaraRadera
  2. När det börjades snackas om staket runt GU trodde idioten att det åtminstone skulle var ett 2m högt staket. Men detta *haha*, kan ju vem som helst över en meter hoppa över. Är det till för att stoppa rusningar ifrån AIKs alla dvärgar?

    SvaraRadera
  3. räcker det o komma en timme innan tro..?

    SvaraRadera
  4. Så är vi då framme vid dagen före dagen.

    Det handlar inte om en vanling match.

    För egen del handlar det om en 30-årig återblick.

    Från 80-talets stapplande springande tonårsben med dubbelt så gamla råttor i hälarna, till motsatta förhållanden på 90-talet. De billiga poäng de plockade fick de tillbaka när vi växte till oss.

    Man har tagit och givit , blivit arresterad och kommit undan. Oavsett utgång så har alltid matcherna mot gnaget betytt något extra.

    Imorgon känns det som cirkeln sluts. Numer som "family supporter" , men känslor som kärlek och hat måste ut.

    Att vi 40+ lämnar barnen hemma imorgon känns en smula tragiskt men samtidigt inte. För imorgon handlar det inte om en vanlig fotbollsmatch. Imorgon handlar det inte om en vanlig dag. Imorgon handlar ingenting om det som de flesta kallar vanligt.

    Imorgon gäller det oavsett om du är gammal eller ung, VIS MAN eller dum.

    Detta är IFK Göteborg - Solna AIK den 1 november 2009.

    This is it! THIS IS FUCKING IT!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.