2009/10/31

I morgon: GULDFRUKOST på Biljardpalatset!

1 NOVEMBER. BaraBen erbjuder i samarbete med Biljardpalatset ett inför guldet event imorgon söndag som inte går av för hackor: GULDFRUKOST.

Plats: Biljardpalatset
Starttid: 11:00
Åldersgräns: 18
Mat: Biljardpalatset serveras en "bakisbuffé" bestående av bacon, stekt ägg, stekt potatis och prinskorvar som serveras inklusive en öl (!) för det löjligt billiga priset 98 kronor!

På plats hålls en Blåvittquiz, Kanal Glenn visar highligts från Allsvenskan 2009 och sedan blir det diverse överraskningar (läs spelarbesök) under de kommande timmarna fram till efter 14-tiden. De änglar som av olika anledningar inte fått biljett till matchen kommer naturligtvis kunna stanna kvar och se den på Biljardpalatsets storbildsskärmar. Biljardpalatset meddelar att alla bord är bokade men att det finns gott om pubytor, barhäng och andra vrån att hänga i!

GULDFRUKOST, Dyk upp när du vill, gå när du vill!

Vid eventuell seger: Serverar Biljardpalatset GULDPYTT efter matchen! De änglar som vill får chansen att ladda upp med den traditionella rätten samtidigt som IFK Göteborg gör samma sak på Kamratgården. Pytten kan komma väl till pass inför en eventuell guldfest (@Trädgårn) med blåvita spelare och ledare senare framåt kvällen.

Vid guldfirande erbjuder BaraBen i samarbete med Biljardpalatset GULDPYTT + en öl för det fenomenala priset 98 kronor!

Och vart ligger Biljardpalatset då, för er som aldrig varit där? Jo, innanför vallgraven på Ekelundsgatan, en sidogata till Kungsgatan. Karta på bilden här under, klicka för större bild.

4 kommentarer:

  1. Vad kul om alla hade samlats både före och efter matchen på palatset!!! Vilken stämning det kommer bli!!! Nu kör vi!

    SvaraRadera
  2. De som inte har biljetter sitter de kvar på BP då eller?

    SvaraRadera
  3. hörde att det är fullbokat på bp (detta var ett par dagar sen), men stämmer det???

    SvaraRadera
  4. ligger inte Biljardpalatset rätt taskigt till med tanke på hur dem har delat upp krogarna mellan fansen-?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.