2009/10/28

Highlights: IFK Göteborg - Halmstad 2-2 (0-2)

38 kommentarer:

  1. Finns inte många bättre sätt att starta dagen på än med en snus, en kopp chaite och matchsammandrag. Nu återståd bara en uppgift, årets viktigaste match.

    SvaraRadera
  2. Läktarsång klipp?

    Är ett mentalt vrak idag, tack för det blåvitt è_é

    Trycket igår var bäst på GU hittills, främst "framåt blåvitt gör ett mål". Hade varit grymt uppskattat att se ett klipp från olika blåvittmatcher i år där man hör publiken. Bra sätt att komma igång inför AIK.

    Grymt uppskattat med alla sammandrag, verkligen tack!

    SvaraRadera
  3. anonym 07:37/ Scrolla ner lite på BaraBens förstasida så ser du att Kanal Glenn redan har ett klipp uppe med det från i går...

    SvaraRadera
  4. Även Karlsro04 på Youtube brukar lägga upp jävligt schyssta bilder från klacken

    SvaraRadera
  5. Var visst han som hade lagt upp det du snackade om :P Men hursomhelst

    SvaraRadera
  6. Älskar både Crumbs och Hysén.

    Tack.

    SvaraRadera
  7. Fan, vad gött att man slipper de djävla Kvast-målen i sammandraget.

    Sjukt usel 1a.

    SvaraRadera
  8. Tobbe är riktigt, riktigt charmig. En grym fotbolsspelare, trevlig kille med stort klubbhjärta. FAN VA GÖTT! Nu trycker VI dit gnaget på söndag. På ALLA håll och kanter!!!!!

    SvaraRadera
  9. Underbart att se Tobbes beslutsamhet vid 1-2, inget speciellt firande utan bara "komigen nu gubbar 1 till". Så som klacken höll igång igår med "framåt Blåvitt gör ett mål" i hela andra, riktigt mäktigt.

    //LB

    SvaraRadera
  10. Synd att ni inte har med situationen där Bärkroth räddar möjligheten till guldet i första halvleks som bara antyds i början på klippet...

    SvaraRadera
  11. Rätta mig om jag har fel, men skulle inte Bärken ha haft en straff i första innan HBK gjorde sina mål?

    SvaraRadera
  12. Hur var trycket från publiken igår? Svårt att avgöra när man står mitt i. Finns det någon som kan göra en objektiv bedömning? Det kändes som om början på 2:a halvlek var bland det bästa i år. Någon som har annan åsikt?

    SvaraRadera
  13. Inget ont om klackledarna men att avbryta "framåt blåvitt gör ett mål" när vi har fått ett grymt tryck bara för att kunna starta växelsång med levande var dåligt.

    Det fanns flera sekvenser då vi på H-sektionen försökte hålla låda bara för att hyschas ner av ledarna.

    Tro mig, ni gör oftast ett bra jobb, men framåt blåvitt gör ett mål var perfekt att köra hela tiden. Fanns ingen anledning att avbryta.

    SvaraRadera
  14. 28/10/09 09:58

    Med tanke på att vi alltid kör växelsång med levande vid 60min så det var helt rätt att hyscha ner de som ville starta något eget o leka coola framför kompisarna.

    fast igår hängde ju inte LS med nånstans, för mycket Öl från baren i halvtid kanske? ;P

    SvaraRadera
  15. " NU är vi där så jag skiter hur det går ! "

    Yihaaaaaaa

    SvaraRadera
  16. Nästa års viktigaste värvning:
    Tobias Eriksson, Kalmar.

    http://svenskfotboll.se/allsvenskan/person/?playerid=3616

    Han kommer tillföra mycket teknik och tyngd på Blåvitts mittfält. Sån vi saknat sedan Werner stack. Känns även som en kille som skulle passa bra in i gänget.

    Hoppas Mild håller ögonen på Herr Eriksson.

    SvaraRadera
  17. Det är ju helt otroligt hur tidigt Lund reagerar vid 2-2-målet. Han inleder brytningen innan HBK:aren ens uppfattar att en passning är på gång.

    SvaraRadera
  18. 28/10/09 09:58
    Jag håller med dig fullständigt. Vad fan tänkte klackledarna på?! Allt som oftast gör dom ett suveränt jobb. Men det var fruktansvärt korkat och amatörmässigt att avbryta "Framåt Blåvitt gör ett mål" när hela jävla arenan gungade. Jag har årskort på långsidan, och även där var alla med och bidrog till trycket. Varför väljer man då att sluta? Lär er av detta misstag och gör INTE samma jävla tabbe i nästa match!

    SvaraRadera
  19. Till Petter.

    Håller med till 100 om den potentiella värvningen. Funderar även på en kille som Micke Dahlberg? Stor, bra i luften och löpvillig.
    Tankar?

    /Martin

    SvaraRadera
  20. Hehe bra talat Frankie jag startar dagen på exakt samma sätt.

    Skön avslutning av Tobbe;
    " A det e bra, tack ska du ha"

    Kungen för fan

    SvaraRadera
  21. Bästa trycket än så länge på arenan igår. Satt på långsidan och folk stod upp mest hela tiden och sjöng med och skrek. Det var en grym intensitet och hets bland hela publiken igår, vilket var enormt. Håller med om att klacken måste lära sig att läsa av läget och inte bara köra sitt eget race. Gårdagen visar att det går att få hela arenan att sjunga, men då får man hålla sig till enklare sånger. Framåt kamrater!

    SvaraRadera
  22. Klackledarna - vad sysslar ni med?! HELA arenan gungade till "Framåt blåvitt gör ett mål", men då väljer ni att avbryta för växelsång med levande stå.

    Gnagets klack kommer försöka höras nästa match - då är det bra om ni kör "framåt blåvitt gör ett mål" eftersom ni får med er hela GU när ni kör den. Gör om, gör rätt!

    SvaraRadera
  23. Martin.

    Kul att du tyckte om mitt förslag. Jag antar att jag inte är den enda som upptäckt Tobias Eriksson i år. Men det känns fel att han spelar i Kalmar helt enkelt.

    Dahlberg har aldrig varit någon personlig favorit dock, tycker inte han sticker ut på något sätt, han har ju inte lyckats utvecklats så som man hoppats i sin tid i Djurgårn heller. Då tycker jag en kille som vår egen Stiller väger tyngre.

    Nästa år, när Söder och Adam förhoppningsvis är tillbaka från sina skador, känns det inte som att vi behöver stärka jättemycket. Även Nicklas gjorde ju det bra det lilla han fick visa i år.

    Backlinjen är väl det som har känts mest fragilt under året. Även innan Bjärsa stack. Igår var det ju nära total kollaps bara för att man tvingades sätta in Turunen. Dyrestam skötte sig ändå helt ok för att bli inflyttad som mittback på det sättet.

    SvaraRadera
  24. Tobias Hysén är förmodligen världens bästa människa!

    SvaraRadera
  25. jag har aldrig varit med om att det varit så tyst... och igår va det ju nästan fullsatt!

    missade dock Häcken hemma.. kanske var värre på den?

    SvaraRadera
  26. Goteborg19042009-10-28 13:10

    Tack för det här klippet!! Ryser bara jag ser det. Satt med huvudet i händerna i paus och undrade vad faan som höll på att hända. Så otroligt skönt! Tack Tobbe!

    SvaraRadera
  27. 2 pass kvar på jobbet här i London innan man sätter sig på flyget på Fredag morgong med destination GÖTET.
    Har vart sinnesjukt jobbigt att inte kunnat vara på plats dom senaste matcherna, har sett dom på den Svenska puben här i London med ca 10-15 andra lika nervösa grabbar. Har endast sett DIF, MFF,BKH,Bajen och matchen mot Happoel live hemma iår, Varje hemresa har haft sitt "syfte" om ni förstår vad jag menar. Köpte min biljett till AIK matchen i slutet på Juli, Hade aldrig accepterat att missa den matchen.

    Nu har jag gått in i den mest nervösa fasen i mitt liv, sån här "match" man ändå har väntat på sen man börja gå och se IFK med farsan och brorsan när man va sisädår runt 7-8 år 1994.
    Finns inget som heter spela oavgjort eller förlora just nu, tvåa är inte acceptabelt, ok vi har gjort en mega säsong trots alla skador men att torska en match om guldet mot äckliga Gnaget på Gamla Ullevi finns inte i min värld, vill ju bara skratta åt Bojan!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  28. Ang. Ev värvning av M. Dahlberg, tycker jag att det är bättre att förlänga med Stiller i ett år och låta Jakob växa in i den rollen, samtidigt som vi har Elmar.

    Ok värvning annars ifall vi blir av med en massa spelare på mittmitt.

    SvaraRadera
  29. Jag kan inte fatta varför man sjunger om att SM - guldet ska hem till GBG hela jävla tiden.. Fattar ni inte att ni sätter än jävla onödig press på spelarna. E så jävla trött på ramsan "guldet ska hem till göteborg" att jag spyr..

    En sak till innan jag gnällt färdigt. Igår när vi hade ett gott tryck i klacken så börjar en klick plötsligt köra "Här e änglarna" Kändes som att dom gjorde det lite demostrativt för att man hade kört en o samma sång alldeles för länge. Men när sången som kördes slutade så blev dom tysta igen precis som dom varit hela tiden innan. Efter det var det en lång tystnad på hela klack sektionen. Vilket gör mig så jäkla arg.. Sluta att köra erat egna race i klacken o ska ni göra det så kan ni ju åtminstone fortsätta sjunga när ni väl har tystat oss andra..

    Känns som vi har så jäkla mkt mer att jobba på i klacken.. Speciellt tystnaden som infinner sig ibland mellan sångerna. Om det blir så tyst mot gnaget så kommer vi bli helt utsjungna.. Vi MÅSTE ha bättre över gångmellan sångerna..

    Framåt kamrater ...

    SvaraRadera
  30. Jag tycker Blåvitt borde värva Michel Görliz från Halmstad, han var riktigt bra igår och har tydligen varit bra hela säsongen i HBK.

    SvaraRadera
  31. Guldpytt på söndag2009-10-28 15:34

    Gubbar gubbar gubbar... nu ska vi fan inte prata nyförvärv vi har en 11a som vi ska tro på och stötta i 90 minuter i den viktigaste matchen som många spelare och många i publiken någonsin upplevt

    Jag satt på sittplats för andra gången i år annars står jag i klacken och jag är grymt imponerad när jag ser vilja av ett sm guld av alla så sittplats står upp och skriker gör ett mål i större delen av andra och lyfter fram ifk till sina två mål

    Man hör i klippet vilket jävla tryck vi fick upp stundtals och det måste varit årets bästa men sedan hör man då och då tystnad och det får klacken ta på sig denna match

    Framåt kamrater jag är hungrig på guldpytt ses på söndag

    SvaraRadera
  32. 28/10/09 14:26
    - Såna som dig får mig att må dåligt, hur fan kan du prata om nyförvärv när vi har ett gäng krigare på plan. Som överbvisar sig själv och alla andra med ett blåvitt hjärta som är värt så mkt i dagens fotboll. E så jäkla stolt över våra krigare att jag fan blir tårögd. Så snackar du om nyförvärv. Ska inte säga vad jag tycker om sådana som dig för då blir jag väl avstängd..

    HUr det än kommer gå på sön så har detta laget sprungit rakt in i mitt hjärta, är sjukt stolt att vara blåvittare idag.

    SvaraRadera
  33. Jag kommer att stå min sista match i klacken mot AJK. Därefter blir det LS alternativ sittplats.

    Jag är så jäkla trött på damp-mongo-bar-överkropp-grabbarna. Att stå och skrika åt folk att de skall ta i, när de inte själva sjunger utan bara står och skriker att folk skall skärpa sig. Vad är det för j-vla stil.
    Det finns mongolider i alla klackar, även i vår klack. Tack och Hej dampbarn.

    SvaraRadera
  34. Jeflar så tragiskt röten stämning det är på gråsunda just nu.

    KROSSA GNHIET!

    SvaraRadera
  35. Vill inte ha nan javla gorlizh eller hur det stavas!!!!! vi krigar for ett guld!!! skit i nyforvarv!!! du gor mig riktigt forbannad!!!!

    SvaraRadera
  36. FAN VAD GÖTT!!!!!!

    GLENN-TOBIAS "FORLAN" HYSÉN

    SvaraRadera
  37. 28/10/09 16:15

    Håller helt med mig. Kändes så där att få en massa skit av en skitunge som uppenbarligen hade sin röst kvar till skillnad från mig eftersom han ansåg att jag inte sjöng tillräckligt högt. De har blivit tillsagda så jag förstår inte varför de fortsätter att göra bort sig. Jag kan inte minnas att jag var så jävla borta i den åldern. Men, men om fem år klagar jag väll på 19-20-åringar som går in alldeles för mycket i spelet såsom jag gör idag.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.