2009/09/20

Highlights: IFK Göteborg - Bajen 2-0 (2-0)



LADDA NER HELA MATCHEN HÄR VIA TORRENT >>

28 kommentarer:

  1. Tack. Fan vilken skön dag det var idag.

    Bajen kross och 3 viktiga poäng.

    SvaraRadera
  2. Sjukt skönt med 3 poäng!
    Däremot kan nog Tobbes skada vara desto mer ödesdiger i guldstriden.

    SvaraRadera
  3. Tack Crumbs. Du är kung.

    SvaraRadera
  4. Fan vad fint förspelet till tvåan är. Hela vägen från när Bjarna springer mellan två hammarbyare och vinner boll!

    SvaraRadera
  5. så jävla rätt är de röda kortet... fattar inte varför dalh ska göra det på sebban, så onödigt för ett lag som redan har så mkt motgång, men men ....

    superettan här kommer bajen !!

    SvaraRadera
  6. tror de e lugnt me glenns pöjk

    SvaraRadera
  7. Tack som fan Crumbs!

    Alltid lika uppskattat!

    SvaraRadera
  8. Så go stämning det verkar vara i laget. Syns speciellt när Dahl åker på kort, Hjalle och Bjarna direkt framme o försvarar Seb. Älskar sånt.

    En för alla, alla för Blåvitt!

    SvaraRadera
  9. Tack, grymt bra jobbat, så jäkla snabbt! Baraben rules!

    SvaraRadera
  10. Seb eriksson var fan som en återuppstånden håkan mild i första halvlek. helt underbart att se. han kommer bli riktigt riktigt bra.

    SvaraRadera
  11. Sista anonym, den har väl aldrig varit så inkörd att man kan säga "varför kör vi inte denna längre". Jag har aldrig hört den innan t.ex.

    SvaraRadera
  12. Sebastian Eriksson var fan helt enorm idag. Han tog ju allt på mittfältet, planens dominant i mina ögon.

    SvaraRadera
  13. vafan sjöng inte klacken nåt för Hysén när han satt där nere på bänken????

    SvaraRadera
  14. Så underbart att se Bärkroth leka upp bajenfösvararen! synd att han inte fick sätta bollen som gick i ribban bara.

    SvaraRadera
  15. Tack baraben för att ni lägger upp de här klippen! De är extremt värdefullt för en student i Karlstad som inte har tillgång till Canal Plus. Älskar att se highlights efter varje match! Ett stort tack, o oooooh så skönt med tre nya friska! Seb är bäst!

    SvaraRadera
  16. På vilket sätt försvarade egentligen Bjarnason den liggande Sebastian Eriksson? Att springa på och markera mot en spelare som är utvisad är ett jävligt lätt sätt att starta tråkigheter, vilket mycket väl kan leda till varningar. Alltså är det något som absolut inte bör uppmuntras.

    SvaraRadera
  17. @ Marika - csports.se?

    SvaraRadera
  18. Såg inte Dahl-incidenten live utan först nu, men vad fan håller snubben på med?!! Fan bland det mest omogna, osportsliga och framförallt korkade jag sett på mycket länge. Inte minst med tanke på att domaren stod 2 meter ifrån. Skottpeng på den.

    SvaraRadera
  19. Dahl-incidenten??? Man måste mena Hammarby-incidenten... Sådant lag sådana supportrar! Dom gör ju inget annat än och skämmer ut sig! Vet inte om alla såg? Men när Änglarna gick ärevarv så började Hammarby "fansen" kasta flaggpinnar och annat bröte mot gubbarna! Kan dom fan inget annat än att just skämma ut sig?? det är ju fan inte första gången! Nä det bästa vore inte att hammarby åker ur Allsvenskan, dom borde starta ett korplag som spelar på landets fängelser... Där kan dom spela fult bäst fan dom vill och få stöd utav hammarbys mest inbitna supportrar!

    SvaraRadera
  20. Tobbe är klar!

    SvaraRadera
  21. I ärlighetens namn så är det ju horribelt att Dahl får en utvisning för att ha lagt krokben på sebastian Eriksson. Hade Blåvitt fått en sådan hade jag blivit rosenrasande! Är ju jävligt mycket fulare saker på planen som knappt resulterar i gult.

    SvaraRadera
  22. håller inte med ovanstående... så du menar alltså att om ngt är så solklart för dommarn som är 5 meter ifrån, o han ser att de är helt avsiktligt, ska de inte va en utvisning på det då? pajas

    SvaraRadera
  23. Han under mössan2009-09-21 08:01

    Tack Crumbs!

    Fällningen är ju idiotisk. Spelare med den attityden borde straffas av sin egen klubb. Och jag har ändå svårt att tro att deras supportrar uppskattar sådant. Dahl hade nog behövts bättre på plan än på bänken.

    SvaraRadera
  24. Var det inte Dahl som var "på väg till Blåvitt" i somras? Föll affären på IQ-testet tro?

    SvaraRadera
  25. Fan va bärkan gör de snyggt!

    SvaraRadera
  26. angående utvisningen, det ser inte så farligt ut det är sant, men det är inte det som är grejen. det är helt oprovocerat och en bit bort från spelarna som har bollen. Dahl ville väl markera mot Seb som antagligen varit jobbig hela matchen. hade det varit kamp om bollen så hade det kanske bara blivit varning, men nu är det ett fult tjuvtag som han trodde han skulle kunna göra i skymundan och komma undan med. ett väldigt klumpigt tilltag och mitt framför domaren. solklart rött.

    SvaraRadera
  27. Det vore önskvärt med en högre bildkvalitet på sammandragsklippen. Annars oerhört tacksam över jobbet ni lägger ned!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.