2009/06/28

Werner skyddar Söder från pressuppbådet

28 kommentarer:

  1. Helt underbart, vilken lagmoral. BARA Blåvitt som har sådant, kan garantera det. Werna, du är helt enkelt nummer 1! Kan knappt vänta tills du kommer tillbaka till den blåvita tröjan.

    SvaraRadera
  2. PW har hjärtat på rätt ställe så enkelt e de. Lite surt att alla andra i sverige börjar gilla honom nu :P. Han e bara våran hehehe...

    //D-Day

    SvaraRadera
  3. e du kär i mig ennu, klas-göran ?

    SvaraRadera
  4. Kommer sakna Wernbloom enormt mycket både som spelare och som människa. Han är sannerligen en stor, blåvit, profil som jag önskar all lycka i AZ. Krya på dig Söder!

    SvaraRadera
  5. Robin Söder Glöööööder!

    10år!

    SvaraRadera
  6. fan,
    vår egen Inzaghi borta.
    skitU-21

    SvaraRadera
  7. Så jävla fint att se, jag blir rörd...

    SvaraRadera
  8. Wernbloom är en stor människa.

    Det kan man tyvärr inte säga om Jörgen Lennartsson. Att låta Söder vara kvar på plan var oförvarligt och fullständigt omdömeslöst. Att inte ta ansvar för misstaget utan bara skylla på läkaren är fegt. U-21 förtjänar att ledas av en bättre människa än Lennartsson.

    SvaraRadera
  9. Vårt kära blåvitt kommer att återstarta allsvenskan som smulor av den fina vårsäsongen.

    Tappar i kvalitet, lyskraft och jävlaranama.

    Jag är mycket rädd för att tom Dulee och AIK skall gå om oss ...

    Sätter mitt hopp till Håkan, Stefan och Thomas.

    Finns det ingen tokrik sosse i göteborg som kan köpa kvar Werner till laget och garantera honom och övriga ungdomar att ni kommer att få chansen att infria alla era sportsliga utmaningar här i de vackraste av färger. Ni behöver inte dra till Danmark, Holland eller Belgien. Göteborg skall snart spela CL igen.

    SvaraRadera
  10. lennartsson är ingen läkare !!!!robin tog beslutet med läkaren och det borde vara läkaren till idiot att säga till robin att bryta matchen ...sedan kan man ju se det så att robin är en krigare och vem hade inte spelat matchen klart om det stod 3-3 och du spelat fram till målet ..söder hade varit hjälte i tidningar o´ch media om sverige hade vunnit och det kände nog söder med ...Söder kommer tillbax det vet vi för den talang som denna kille har, har inte funnits i sverige sen G.green

    SvaraRadera
  11. Jag hade heller inte gått av i en sån match i ett sådant skede. Vafan, pain is temporary, glory is forever. väldigt synd dock att det sket sig så brutalt med knäet till slut. Lycka till med rehaben, Robin. Jag saknar dig redan.

    SvaraRadera
  12. Någon som är sugen på att åka ner till ALKMAR?

    SvaraRadera
  13. Ska bli intressant att se om Wernbloom e lika skön på engelska som på svenska :p

    SvaraRadera
  14. wernbloom e ju född till o va kapten! varför får han inte bindeln??

    SvaraRadera
  15. Varför måste det vara just tokrik sosse som skall slanta upp?

    Trodde i min enfald att mitt älskade Blåvitt var ett gött fotbollslag och inte politiskt parti.

    Idiot.

    SvaraRadera
  16. Ölmes fot/ Vad snackar du om? Alla kan väl ha en åsikt utan att alla andra som inte håller med får hjärnblödning och krupp? Slappna av lite.

    SvaraRadera
  17. Ölmes fot/ fjant lägg ner

    SvaraRadera
  18. För att blåvitt bara skulle kunna ta mot pengar som kommer från det hållet. Föreningen och de värderingar som råder där skulle förmodligen hitta något skäl till varför det inte skulle vara lämpligt med pengarna annars.

    Fast RKB kanske är ett tecken på något annat. Men i så fall har de nog brännt sig nu när de inser att de har gjort årtusendets dummaste affär.

    Själv är jag inte sosse men håller hårt på blåvitt. Gillar dock den typen av tanke och värdegrund i en idrottsföreningen.

    SvaraRadera
  19. klart blåvitt är sosselaget i sverige. det är allsvenskans mellanmjölk, den lagoma elvan, hela sveriges sommaren är kort-lag.

    SvaraRadera
  20. Bara i blåvitt.

    SvaraRadera
  21. anonym 18:47/ Hela Sveriges mellanmjölk kallar du sosse-Blåvitt för. Lite information om denna mellanmjölk till dig:

    2 UEFA-CUP GULD.
    18 SM-GULD.
    ALLSVENSKA SERIELEDARE.

    Dränk dig och din katt.

    SvaraRadera
  22. Go Wernbloom! Så skall det se ut, en riktig lagkamrat! :)

    SvaraRadera
  23. Känns väl ganska givet att Bärkroth ersätter Robin i anfallet. Då oroar Wernbloom-luckan mer. Händer det inget på värvningsfronten eller är det bara att inget läcker ut?

    SvaraRadera
  24. Fan vad grym han är. Välkommen tillbaka när du vill!

    SvaraRadera
  25. hoho. fråga någon som aldrig sett fotboll live: vilket lag håller du på? "blåvitt". heeeela sveriges mellanmjölkslag.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.