2009/06/23

Uppehåll i fotbollsallsvenskan

Vem avgör egentligen om man är sinnessjuk?
Jag går runt i lägenheten och tänker på Ragnar Sigurdsson.
Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Fram. Och. Tillbaks.

Jag går ner på gräsplanen där ungarna brukar lira. Sparkar på en pinne och låtsas göra mål. Rusa fram till klacken och höra deras sång "Ääääänglarna, änglarna är bäst. Vi är det bästa...". Sedan faller jag ner på knä. Jag skakar i hela kroppen.

Varje gång jag kör ner för Nya Allén stirrar jag så maniskt på reklamskylten som täcker över Blåvittshoppen att jag nästan brakar in i bilarna framför mig. Det är tydligen ett jävla rödljus i hörnet mot katolska kyrkan. Det är svårt att andas.

Pontus Wernbloom står och babblar om något U21-lag på tv. Han gör det på webben. På Youtube. I tidningarna. På text-tv. Pontus Wernbloom har förvandlats till spöket som förföljer mig från morgon till kväll. Han är inte kvar i Blåvitt, så vad fan ska hända nu? Det är svårt att samla tankarna.

Ärligt talat, mem avgör egentligen om man är sinnessjuk?
Jag tror jag är på god väg.

Uppehåll i Allsvenskan är som att vänja av sig från heroin. Det är rätt svårt. För att ta till tidernas understatement. Det är som att dra ut sina egna tänder med en häcksax, som att gå till frisören genom att stoppa huvudet i en luftvärnskanon, som att ha sex genom sätta sig i en avfallskvarn. Det här är livsfarligt för samhället. Jag tror min kropp är på väg att explodera.

Jag måste få reda på vem som egentligen avgör om man är sinnessjuk?

19 kommentarer:

  1. Bara jag som tror VideoVixen mytar, nu när han får chansen på baraben!?

    SvaraRadera
  2. Vad gör hon? "Mytar"? Vad fan är det?

    Det ryktas att VV dessutom är en hon. Henrik Leman på GT skrev det när han berömde nån krönika av videovixen för några månader sedan...

    SvaraRadera
  3. Hans Ramoret2009-06-23 19:53

    Så det är en hon? Det ante mig, nu när man läst alla meningslösa inlägg. Snälla snälla, starta en egen blogg där du kan lägga ut bilder på ditt smink och dina kläder. Vad som helst, men blogga in om meningslösa saker här.
    Dessutom, vad vet du om att vänja dig av heroin? Överdriv inte och skriv inte om saker du inte vet något om.

    SvaraRadera
  4. Vixen, jag tycker att det är en bra text. Jag känner likadant. Enda räddningen är att det är ett gäng blåvita och fd blåvita i U21.

    SvaraRadera
  5. Hans Ramoret/ Din dumme fan, skäm inte ut det manliga släktet med dina idiotsexistiska kommentarer. Man skäms ju för att det finns män som dig. Dra huvudet ur arslet!

    SvaraRadera
  6. Helt klockrent ju. Exakt så jag känner

    SvaraRadera
  7. Så man är inte ensam, min längtan är densamma...

    SvaraRadera
  8. Själv börjar folk klaga på mig när jag gång efter annan vill diskutera nyförvärv, eller inte. Ersättare till PW. Kalles status. Framtiden efter U21? Stannar Gurra? Kommer Tobbe vara lika het efter uppehållet. etc. etc. etc.

    Galenskap på ett gött sätt.

    SvaraRadera
  9. M A N, det heter "män som du". Skärpning. Skärpning du med, Hans. Du med, Vixen. Heja Sverige!

    SvaraRadera
  10. du plockar mina ord vixen! känner exakt samma kan någon hjälpa mej? förresten ja behöver ingen hjälp, ja vill känna såhär!!!

    SvaraRadera
  11. Jag är ganska säker på att det är en psykolog/psykiatrist som avgör det. Besök och få ett utlåtande vetja.

    SvaraRadera
  12. Det är omgivningen som avgör detta naturligt vis. Hade du skrivit detta på en blogg som inte härör till fotboll så hade du nog fått en ganska allvarligt diagnos :)

    SvaraRadera
  13. känner igen det, abstinens som faan

    SvaraRadera
  14. Vad jag undrar är vad händer om Groningen säljer berg för 100mkr?

    Har vi vidareförsäljningsklausul? Hur fet, går alla pengar isåfall till stackarna i RKB som gjorde världens genom tidernas minst riskfyllda riskkapitalbolagsaffär?

    SvaraRadera
  15. Berg blev borttagen från RKB. Och klausulen är på 15% enligt wikipedia.

    SvaraRadera
  16. hah...Enligt Wikipedia, då kan vi understryka det som fakta då ;)

    SvaraRadera
  17. Vad gör du på vintern? Är det inte kallt att falla ned på knäna i snön då?
    "Avvänja sig från heroin"? Du verkar ha ett tufft liv, men förmodar att du lyckades? Isåfall så kan du väl applicera samma recept på detta?
    För att svara på din fråga, läser mand et du skriver, så ja- du är sinnesjuk, eller så har du inte avvänjt dig från heroinet ännu.

    Lycka till

    SvaraRadera
  18. Ta det lugnt Vixen. Det är bara en av dina andra personligheter; den som kallas "Frankie", som är på väg fram för att ta över din kropp. Det är lungt, "Frankie" är lite uppe i sig själv men rätt ok. Men se upp när det är "Dennis Jonsson" som dyker upp. Då får du söka läkarhjälp.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.