2009/06/26

Mailtips...

ARENAKAOSET.

En enkel lösning...

26 kommentarer:

  1. ännu lättare:
    berndt.svensson@higabgruppen.se

    SvaraRadera
  2. självklart dragit iväg ett mail!
    Gör om - Gör rätt!

    SvaraRadera
  3. Det verkar som att det är något fel på arenan ni har byggt (som gick på ca 150miljoner för mycket kanske man ska tillägga) . Det verkar som att det skakar i husen som ligger i närheten pga att folk hoppar där inne, vilket verkar vara lite off, inte är det väl någon som hoppar när dom går på fotboll? verkar som att folk hoppar när dom sjunger en ramsa som går lite som "HOPPA BLÅVITT HOPP ALLEZ ALLEZ" tror jag har hört den både på gamla gamla ullevi och på nya ullevi, men inte trodde jag att någon faktiskt hoppade när dom hörde den ramsa! Verkar som att dom där inne hoppar när dom hör "ALLA SOM INTE HOPPAR ÄR GAISARE" också. Ni kanske borde ha pålat ner bygget till berget med tanke på att det var ett liknande problem med Nya Ullevi när det byggdes.... men lära sig utav andras misstag är väl för mycket begärt antar jag... Att begära att klacken inte ska få hoppa är ju helt absurt, det har hoppats länge och det är en tradition och att sedan vilja att IFK Göteborg och FC Gothia skall stå för kostnaderna utav pålningen som ni (obiously) borde ha gjort från början?! (ändå lyckades ni få priset till 300 mille, det är fan inte dåligt jobbat där gubbar!). Tack för mig

    SvaraRadera
  4. Tack BaraBen!! Klockrent!! Fy fan så bra!!

    :-D

    SvaraRadera
  5. Mail done!, Gör om gör rätt!

    Kan vi få deras mailserver att krascha?

    SvaraRadera
  6. Goteborg19042009-06-26 08:57

    Skickat:
    Stora gungningar när fans blir glada och hoppar. Felet bedöms som allvarligt då det föreligger risk för sprickbildningar i kringliggande fastigheter. Förstärkningsarbete föreslås.

    SvaraRadera
  7. Berndt har visat en uppenbar brist på respekt för fotbollssupporters. Ja han rentav ser ner på oss. Jag menar uttalanden som "Lekledare med trumma som leder ett frisikspass..." talar sitt tydliga språk.

    Tyvärr tror jag att mailbombning förstärker hans åsikter om oss.

    SvaraRadera
  8. Kanske att man skulle ta sig hem till Berndt och hoppas utanför hans hus?
    Lämpligt tillfälle för detta är förslagsvis när han har en stor sammankomst för att fira sin feta löneökning eller liknande...

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Skulle vilja rapportera ett stort antal fel på den nu färdigställda, och enligt budget, på tok för dyra fotbollsarenan.
    Det största och främsta felet är att er låga kompetens och dåliga research (förhoppningsvis främst det senare) har gjort att ni konstruerat en fotbollsarena som en tål fotbollspublik.
    Hade ni innan bygget lärt er ett uns om hur en fotbollspublik rör sig under match hade problemet varit otroligt förutsägbart. Inte minst när problemet uppstått tidigare under enormt mediauppbåd (då Nya Ullevi). Skamligt att ett företag som jobbar för Göteborgs Stad inte klarar av att utröna förutsättningarna innan man börjar bygga en fotbollsarena.

    SvaraRadera
  10. Det hade känts så klockrent med en hoppträff. Inte någon demonstratione eller hot eller nått. Bara ställa sig utanför hans hus och hoppa jätte många.

    SvaraRadera
  11. Anonym 09:42: Har inte ni Öisare ett eget forum..?

    Jag undrar fortfarande när någon som kan något skall säga något om fastigheterna som skakar. Ryktet säger att de nästan välter när mer än tre personer, eller ännu värre en spårvagn, åker förbi utanför. Kanske ligger felet inte hos Higab, utan i bostadshusen?

    SvaraRadera
  12. Utrrycket "Gör om - gör rätt" som flera använder känns ju lite puckat.

    Hur tänkte ni där egentligen?





    Avd. Lite för sent nu va?

    SvaraRadera
  13. Bygg klart - gör rätt! Detta kanske är mer passande.

    Avd. påla marken

    SvaraRadera
  14. Att bygga om Nya när en respekterad stjärna som Springsteen rockar sönder den är tydligen nåt helt annat än att göra rätt från början, vi är ju bara hulíganer..

    SvaraRadera
  15. Berndt Svensson beter sig lika ignorant som Johan Gunnebo gjorde. Låtsas som om supportrarna inte finns och inte har någon makt att påverka, stoppar huvudet i sanden helt enkelt....vi minns ju hur det gick senast...

    SvaraRadera
  16. Revolution Kamrater!

    SvaraRadera
  17. Berra kan hoppa åt helvete

    SvaraRadera
  18. På något sätt måste man ju få framföra sin åsikt. Det är knappast vi som på något sätt har gjort fel i denna frågan utan vi framför bara kritik, befogad sådan.

    SvaraRadera
  19. berndt.svensson@higabgruppen.se2009-06-26 12:54

    Hoppa vart?

    Ni puckon kan hoppa åt helvete själva.

    Vi inom HIGAB representerar Öfverklassen.

    Inom Öfverklassen hoppar vi inte, vi sitter och njuter av Sällskapets vackra spel.

    SvaraRadera
  20. Öis supporterklackar meddelade igår att
    de"temporärt" beslutat att avstå från "synkroniserade hopprörelser på läktaren"



    PUUUH!!!

    SvaraRadera
  21. -> berndt.svensson@higabgruppen.se

    Öfverklass?
    Med den hamnsjåargöteborgska du talar låter du som rejäl underklass. Kortedala? Gammal barndomsvän med GoeGöran förmodligen.

    SvaraRadera
  22. HOPPTRÄFF SNÄLLA! AGERA BARABEN!

    SvaraRadera
  23. mailat..hahaa..klockrent..hopp hopp hopp

    SvaraRadera
  24. Det är nog bra om man mejlar fredrik.beckman@metro.se och förklarar ett och annat för honom efter hans lilla artikel om fotbollens kostnader i dagens Metro.

    Undrar om nutidens tidningar medvetet tävlar om vem som kan smutskasta fotbollen mest?
    Återigen får även fotbollsfientlige Jan Hallberg (banderoll?) yttra sig meningslöst.

    SvaraRadera
  25. den som inte hoppar är öisare!2009-06-29 18:05

    lite roligt att öis går ut med att de på obestämd tid avstår från hoppande. som om 8 st öfverklasslynglar skulle få ullevi att röra sig en millimeter. så jävla fjäskäckligt uttalande att jag spyr!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.