2009/06/23

En smutsig afrikansk-engelsk allsång

FILMKLIPP. Bisarr och rå, ibland till och med utnyttjande eller vulgär humor kan vara rolig. Men den kan även kännas smutsig, utnyttjande och vulgär. Som i det här klippet som får mig, bara av att titta på den, att känna olust och se mig själv som en svullen och flåsande slavägare...



Vad de sjunger? "We all hate Leeds scum".

14 kommentarer:

  1. Skulle du känna dig lika smutsig och utnyttjande om det var en grupp fattiga vita barn från någon by någonstans i världen?

    Fan, om jag fick chansen att lära några ungar en hatramsa om valfritt Allsvenskt lag skulle jag ta den, oavsett hudfärg. (Ja, jag skulle antagligen lära dem vi älskar Blåvitt också. Och jag skulle lära dem vad det betydde. Men inget säger att kameramannen inte gjort det)

    SvaraRadera
  2. Jag som var helt säker på att de körde "Alla som inte hoppar är Gaisare" i början. Såg så ut :D

    SvaraRadera
  3. Sjukt!!
    En skam....

    SvaraRadera
  4. Negerbarnen har ju skön humor:)

    SvaraRadera
  5. Är det Arsehole Wengers juniorer ??

    SvaraRadera
  6. Johan i Bergsjön2009-06-23 13:33

    Videovovven måste bara vara med i Vänsterpartiet. Barnen har ju för fan roligt. Ta in allt så jävla hårt. Det är ju mer skrämmande att du tror att alla afrikanska barn blir utnyttjade. Fin människosyn du har.

    SvaraRadera
  7. Men ALLA hatar väl Leeds Scum, så vad är problemet? :P

    SvaraRadera
  8. Förstår heller inte problemet. De har kul och Sjunger en rolig ramsa som en vuxen lärt de. Hur många gånger per dag händer inte det över hela världen? Men allt kanske bara var ironi som en gammal man som jag inte förstod.

    /Anders Jonsson

    SvaraRadera
  9. påminner om den turkiska bögen som säger " Jag heter Glenn , Åh jag hatar gais" (sök på Youtube) ... Humor !

    SvaraRadera
  10. Så du håller på Leeds Feldgrau?

    /Lundquist

    SvaraRadera
  11. Lundquist 16:52/ Nej, jag håller inte på Leeds. Det är det sista jag skulle hålla på.

    SvaraRadera
  12. Fy fan.. Du var riktigt pretiensös och PK. Skäms på dig! Du är en person som inte reagerar på en jordbävning i Iran men skriver under snyftlistan i Aftonbladet för Tsunamioffer. All respekt för Tsunamins offer. Du är en politisk korrekt jävla bluff som jag innerligt hoppas inte är Blåvit. När jag läser ditt självgoda dravel och förstår hur drabbad och uppfostrad du är av överfödssamhället så skäms jag ta mig fan för I-Världen. Än en gång,hoppas fan inte du är Ängel. Idiot.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.