2009/03/29

Att ta betalt för produktens värde

SMÅTT & GÔTT Den förre Blåvittbacken Steinar Pedersen lirade ytterback i gårdagens Lilleström. På bilden här nedanför så jagas han av Tobias Hysén, de respektive lagens bättre spelare, faktiskt.

Steinar var dock konstigt nog inte mottaglig för publikens uppmaningar i stil med "ge oss ett självmål för gamla tiders skull". Högst märkligt beteende av honom.

Men Tobias Hysén kom inte mycket billigare undan. Han gjorde en fin rusch längs sin kant och fick kvickt höra "det där får du blogga om sen". Vi får väl se om så blir fallet.


@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@

IFK tog noll kronors inträde till gårdagens träningsmatch mot Lilleström på Backavallen. Det finns i alla fall ett lag i den här staden som vet att man tar betalt i förhållande till produktens faktiska värde...

@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@

BaraBen erfar att den nyblivne styrelseledamoten i IFK Göteborg, Palle "Jeans" Stenberg, blivit tillfrågad att börja blogga. Ännu återstår det att se om han vågar göra det och i så fall om han bloggar under eget namn eller pseodunym. Det skulle kunna bli ett kul initiativ, eller bara väldigt fel. Det återstår att se. Och nej, det är inte BaraBen.com som frågat "Mister Jeans", här på Blåvittbloggen så har styrelsen ingen röst, i dubbel bemärkelse.

@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@

Jag undrar - har Stefan Selakovic deklarerat än?

@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@

Backavallen är en fenomenal multiarena. Amerikansk fotboll, Européisk fotboll och friidrott. En state of the art anläggning med andra ord. Där kan väl Häcken spela sina hemmamatcher framöver, perfekt storlek för deras publik...

@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@
Förbundskaptenerna valde Adam (Johansson) före Erik Edman, som inte har spelat några ligamatcher efter sin knäskada.
– Erik är lite rostig och vi bedömde att han inte var redo för att möta världsspelare av den här klassen, säger assisterande förbundskapten Roland Andersson. (Aftonbladet)
Från det här läser jag endast in en sak - Roland Andersson anser att Adam är redo att möta världsspelare av Ronaldos kaliber. Nu lär det knappast, tyvärr eller hur vi nu vill uttrycka det, dröja allt för länge innan internationella scouter gör samma bedömning. Då kan vi räkna med seriösa bud på Adam som är en spelare med potential att lira i ligor än den holländska eller danska, det är en sak som är säker. Hoppas att Håkan Mild har mage att ta rejält betalt för honom med.

Ni vet, ta betalt i förhållande till produktens värde...

@BaraBen.com@BaraBen.com@BaraBen.com@

Att se William Atashkadehs glädje efter att han klippte dit 1-1 målet är sådant som gör allt värt det. Det är pur och fin glädje direkt från hjärtat och det påminner en om att allvaret börjar först nästa helg. Då börjar vi om på noll och glömmer de senaste skitmatcherna. Det var på "skoj", nu är det allvar.

9 kommentarer:

  1. Byt textstil!!!!

    SvaraRadera
  2. det är väl samma som baraben alltid haft? det är färgen på texten som är lite annorlunda...

    SvaraRadera
  3. tack!!!

    /anonym 1

    SvaraRadera
  4. Hahahahahahah oerhört bra skrivet och bra att du får folk att notera, flera gånger om, att ta betalat för Produktens värde!

    Snackade med en ganska inbiten Gaisare idag förresten, angående just biljettpriserna.
    Han ser absolut inget fel i dem och skulle såklart börja hetsa och säga "Cry me a River" osv.

    Ja tror kort sagt att Gais har pissat på sina supporters, när Gaisarna sedan märkte att vi blev sura och hotade med bojkott över priserna så ville supportersen såklart stå bakom sin klubb ENDAST för att Hetsa oss Blåvita. För det är exakt så en Gaisare funkar.

    Ja hoppas helt seriöst att Gais går i konkurs denna säsongen.

    SvaraRadera
  5. Psycho In Spe2009-03-29 14:56

    Adam har väl ett relativt nypåskrivet (i höstas?) tre- eller fyraårskontrakt om jag inte minns fel, vilket bör underlätta prissättningen på "produkten".

    SvaraRadera
  6. Jag hoppas för egen del att det blir fullsatt. Kanske egoistikt men vi har redan köpt 5 biljetter och inte fan vill man sitta med bara gaisare.

    SvaraRadera
  7. Varför skulle Sella deklarerat redan nu? Han har väl precis fått deklarationen i brevlådan, om ens det?

    SvaraRadera
  8. Håkan>>>

    Bojkotta nu din svartfot....

    SvaraRadera
  9. madsen/ sarkasm mon ami.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.