2009/02/12

50 saker som suger med den moderna fotbollen

PLATS 37: "Spelarfruarna".

Oksana. Vem visste vem den här tjejen var innan Christian Wilhelmsson bestämde sig för att ta sig in i hennes trosor? Sedan kom Zlatans donna Helena Seger som har varit mer frekvent förekommande i svenska medier än statsminister Reinfeldt.

Senast ut av de svenska fotbollsstjärnorna i projekt "hooka upp" med en av dessa dessa blonda, ja ursäkta mig men: bimbos, är Marcus Berg. Hans tjej är nämligen glamourmodellen Pernilla Lundberg. Tjejen som har mer botox i läpparna och silikon i tuttarna än hon har fett på hela kroppen. Det måste vara intressanta diskussioner om filosofi, politik och livets stora gåtor som sker i den sänghalmen...

Tänk inte ens tanken att yttra "du är bara avundsjuk". Det resonemanget är som att jag skulle byta ut min Porsche carrera mot en dieseldriven monstertruck. Idén kan kännas lockande i en halv sekund, men sedan inser man att man faktiskt inte är sinnessjuk och vill ha ut något mer av bilen. Vill fotbollsstjärnor ha troféfruar så visst, skaffa det gärna, men låt oss fotbollsfans slippa se dem bli kändisar och sedan få dem tryckta i halsen från alla håll och kanter, tack.

Spelarfruar suger fett - i den moderna fotbollen.

66 kommentarer:

  1. Bara jag som tycker Pernilla ser ut som en transa om man bara kollar på ansiktet på bilderna i artikeln? :-)

    Trodde för övrigt Berg hade lite bättre smak men ack så fel man kan ha.

    SvaraRadera
  2. Jag e besviken på Berg, jag trodde bättre om honom!

    SvaraRadera
  3. Lågvattenmärke på baraben.
    Du känner väl förfan inte någon av dem du skriver skit om. Kan härmed konstatera att många av tjejerna du nämner troligen åtminstone är smartare än dig så... Ja du är avundsjuk!

    SvaraRadera
  4. Kan härmed konstatera att många av tjejerna du nämner troligen åtminstone är smartare än dig så... Ja du är avundsjuk!

    12/2/09 15:06


    Ja man måste verkligen vara hjärnkirurg om man väljer att som yrke i livet fläka ut sig naken eller nästan naken i olika tidningar som vill betala för eländet. Ja sådana här nakenmodeller verkar vara den riktiga samhällsintelligentian...

    SvaraRadera
  5. Eller så är du så ful att ingen av dem du påstår är dumma i huvudet att de skulle gå omvägar för att slippa se ditt fula tryne. Nej den som påstår att utseende och intelligens har något samband har något allvarligt fel i hjärnan.
    Förövrigt kan väl knappast Pernilla räknas som smal?

    SvaraRadera
  6. anonym 15:06/ Vad är lågvattenmärket? Att han (som de flesta av oss) är mäkta trötta på att medierna skall försöka skapa en ny Beckham och Victoria för olika svenska fotbollsspelare eller är lågvattenmärket att han gör den sååååååååå hemska synden att kalla Slitzmodeller för bimbos?

    Om inte du är tjejen på bilderna så bör du nog tänka om lite. För det är inte de skarpaste knivarna i skåpet som syns i dessa sammanhang. Fråga Bingo Rimér om du inte tror mig, han har gjort karriär på blonda bimbos.

    SvaraRadera
  7. Anonym 15:06 & 15:09 bevisar en enda sak: En glamourmodell (eller wannabee glamourmodell) läser BaraBen! Hahaha, det var om inte annat oväntat!

    SvaraRadera
  8. Professorn återigen en avundsjuk.. Samhällsnytta? Vad har det med intelligens att göra? Hon tjänar troligtvis mer än du någonsin skulle göra i ditt liv redan nu och det utan någon studieskuld. Man kan väl vara smart och ändå göra det som är bäst för en själv. Eller är det någon annan som inte håller med om att "mest pengar - för minst arbete" låter fel? Herregud hon äter varken barn eller plågar hundvalpar.

    SvaraRadera
  9. Anonym 15:09/ Du verkar inte vara något geni. Poängen är ju inte att hon är smal, utan att hon har mycket tillsatta produkter i/på sig. Mer silokon än fett, så att säga. *himlarmedögonensmiley*

    SvaraRadera
  10. anonym 15:13/ Man behöver inte äta hundvalpar för att vara vulgär och grotesk, vilket hon är. Inte genom att vara modell, men på sättet hon är det på. Ser inte du det har du ju fel i huvudet på dig.

    "Tjänar mer än dig", wow, man skulle kunna tro att du är hennes hallick med dina resonemang. Iq brödrost.

    SvaraRadera
  11. Två anledningar till att Mackan bör se sig om efter ny flickvän illa kvickt:

    http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/89325.jpg

    http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/109323.jpg

    SvaraRadera
  12. Nej jag är varken vacker, glamourmodell eller av kvinnligt kön. Däremot äcklas jag av att se folk skriva anonyma påhopp på Internet om folk de inte känner.
    Den fegaste typen av påhopp och det inte ens på en råtta eller gajsare (då finns det åtminstone ett förståeligt motiv).

    Tänk först, skriv sen.

    SvaraRadera
  13. Nivå som på en högstadieskolgård med 16 åriga tjejer som bara måste spy ut sin egen galla för att komma över sin egen osäkerhet.

    SvaraRadera
  14. Hon e ju asgo perfekt tjej att ligga med ju. Men kanske ingen man gifter sig med.

    SvaraRadera
  15. anonym 15:18/ Du spyr ju galla över folk här, anonymt. STEN I GLASHUS KANSKE. Stolle, gå och somna om.

    SvaraRadera
  16. Samma anonym säger först:

    "Eller så är du så ful att ingen av dem du påstår är dumma i huvudet att de skulle gå omvägar för att slippa se ditt fula tryne."

    och fyller på med:

    "Nej jag är varken vacker, glamourmodell eller av kvinnligt kön. Däremot äcklas jag av att se folk skriva anonyma påhopp på Internet om folk de inte känner.
    Den fegaste typen av påhopp"

    Smaaaaaaaaart att totalt slå hål på sitt enda egna argument mister anonym.

    SvaraRadera
  17. Ja Sherlock, men till skillnad från tjejerna som naturligtvis inte själva kommer hit och försvarar sig kan ju jag åtminstone bekämpa idiotin här. Tjejerna har inte yttrat sig på Baraben, bara en jävla idiot som påstår att de är dumma ihuvudet genom att visa bilder på hur de ser ut.

    SvaraRadera
  18. Wisemen, jag bara svarar på de argument som ställs framför mig här. Har inte tittat på bilder och konstaterat att någon har IQ badboll utan att ens byta ett ord med dem.

    SvaraRadera
  19. Den som har yttrat sig och kommit med sin åsikt har också öppnat sig för att ta emot kritik. Därav är det inte längre substanslösa anonyma påhopp på internet.

    SvaraRadera
  20. Du som spammar anonymt här verkar behöva en rättspsykiatrisk undersökning. Det är inte direkt vår största statshemlighet att bimbohalten bland sådana här halvporr-modeller är rejält hög. Jag har själv umgåtts lite i det "träsket" som fotograf och tro fan att många killar vill vara där för det är helt enkelt skitlätt att blåsa dessa brudar.

    SvaraRadera
  21. den enda här som inte undertecknat sina "åsikter" är ju den som spammar tråden med anonyma tokerier. kan ni inte bara radera hans npnsens baraben?

    SvaraRadera
  22. Men för rättvisans skull skall jag också säga att jag håller med om innehållet i artikeln, bara inte hur den är genomförd. Tror faktiskt inte Helena Seger en enda gång bett om att få vara med i tidningen. Dett är ju bara skit som importerats från Engelsk skvallerpress. Att snygga tjejjer dras till framgångsrika män är däremot inget nytt.

    SvaraRadera
  23. hon är ju inte snygg nånstans. hade hon inte haft tutt-inplantat skulle hon vara en helt anonym person.

    SvaraRadera
  24. anonym 15:34/ Nehe hon har inte bett om att vara i tidningen? Antar att tvingats klä av sig naken och stå framför en fotograf under pistolhot?

    SvaraRadera
  25. Det roliga är väl att Oksana och Pernilla är med i samma "popgrupp" Sunblock..sammanträffande..?

    SvaraRadera
  26. Philippe, en lite liberal (är det ditt namn i telefonkatalogen?)
    Jo jag inser problemet nu eftersom jag gärna står för vad jag säger men kommenterar sällan utom när jag reagerar på något som verkar fel.

    Rent etiskt tycker jag att det är fel och så oseriöst att komma med sånna här påståenden i en ändå välkänd och respekterad blogg som Baraben. Jag har läst regelbundet i måååånga år och kanske inte reagerat så ofta.

    Ja Phillipe, det är väl ganska känt att bimborudar brukar vara blåsta, men för den skull ska man väl inte dra allaöver en kam, specifikt namnge någon som dum ihuvudet enbart baserat på bildbevis. Hur jävla idiotiskt är inte det?

    Annars tycker inte jag heller hon e snygg. Men jag respekterar dem som gör det. Smaken är som baken.

    / RH

    SvaraRadera
  27. Hon ser mest konstig ut. Såg ett gammalt avsnitt av dockusåpan paradise hotel häromdagen. Där va Chippens brud med. På den tiden var hon kallskänka stog det. Hon verkade va en trevlig tjej om än något "blond".

    SvaraRadera
  28. Nej anonym 15.36 ingen har nog tvingat dem. Däremot har de nog fått obscent mycket pengar för att göra det.

    SvaraRadera
  29. Håller med om att detta är ett lågvattenmärke av Marcus. Vill man BARA ha tjejen till att ligga med?

    SvaraRadera
  30. Fattar inte vilka marcus väljer att dejta har med ifk göteborg att göra?
    Eller fotboll överhuvud taget?

    SvaraRadera
  31. Well, om fotbollsstjärnor är något så är det väl framgångsrika nördar. Framgångsrika eftersom de är kända och tjänar mycket pengar, nördar eftersom de sedan 10-årsåldern inte gjort mycket annat än att spela fotboll och idag har de inte tid eller ork med annat, dessutom äter de inte pizza eller dricker öl (förutom spelarna i Blåvitt, vilket är lite konstigt..?).

    Att de är nördar utesluter alla former av vettiga fruntimmer, att de är framgångsrika attraherar blondiner. Så det är väl inte så kostigt att det blir som det blir?

    SvaraRadera
  32. Du är bara avundsjuk. Skämt å sido blir många av dessa punkter på listan bara löjliga. Wags finns inte i Sverige. Långt ifrån det engelska "problemet".

    SvaraRadera
  33. Ni sista anonyma har åtminstone fattat galoppen. Ska man förlämpa får man åtminstone komma med lite mera kött på benen än att - hon är Slitzmodell = idiot. Kan man inte ha mera info och vara lite mera utvecklande är det bäst att inte skriva något alls. Ta bort det som handlar om Markus och Pernilla eller skriv om det så det blir lite mera smakfullt. Varför hacka på Markus med respektive? Hon har vakrne skinnväst eller gajstatuering på bilderna så omotiverade påhopp finns det ingen anledning till.

    SvaraRadera
  34. Mycket pengar? Vilken värld lever ni i? Ett utvik i Slitz eller moore ger ca 3000kr, exakt, inte mer än så. De är ju med där för de behöver visa sig, få lite vänliga kommentarer och tror att det ska leda till en karriär. Bara det visar väl vilken nivå intelligensen ligger på.

    SvaraRadera
  35. Skrev en gång en insändare till tidningen Fotbollguiden som envisas med att ägna helsidor åt bilder på halvnakna spelarfruar (och även deras bilar). Jag ville få dem att sluta med sånt trams och skriva enbart om fotboll men jag fick inte nåt gehör.

    SvaraRadera
  36. F.ö äcklas jag över bilderna på Marcus skyltdocka.

    SvaraRadera
  37. Är Wisemen och andra fjantfirmor med på listan över 50 saker som suger med den moderna fotbollen?

    För Blåvitt är nog Wisemen etta på listan. För AIK är nog Firman etta på listan osv.

    SvaraRadera
  38. Nej, dom suger inte fett - dom suger kuk!

    Anton

    SvaraRadera
  39. Obsecna summor pengar? hahaha "RH", du lever i en drömvärld och det blir bara patetiskt när du försöker snacka om sådant du uppenbarligen inte vet ett jävla skit om. Många tjejer som är med i Slitz gör det gratis, de som hamnar på det stora reportraget i tidningen får 3590 kronor före skatt. Utländska tjejer får lite mer men då köps materialet nästan alltid in färdigt.

    Så dessa blondie-bimbos är inga miljonärer om du tror det, vilket du ger sken av att tro. De flesta av dem kan inte ens leva på sitt modellande och de som gör det är knappast några som tjänar storkovan. Kanske 1 av 100.

    Varför tror du annars de pölsar land och rike runt på diverse barturnéer och liknande för att tjäna en hacka.

    "RH", du säger "tänk först skriv sedan", men du verkar inte ha tänkt före du skrev ett enda av dina drygt tio inlägg i den här tråden. Snacka om att vara hycklare.

    SvaraRadera
  40. Jadu Beatrice Ask
    Där kanske du nog har rätt men det var ändå bara ett mycket litet sidospår. Om hon nu gillar att visa upp sigfinns det fortfarande inga belägg att kalla hennne idiot.

    SvaraRadera
  41. rh- den enda som kallat henne för idiot är du, i texten kallades hon för bimbo: "av dessa dessa blonda, ja ursäkta mig men: bimbos" och får man inte tycka att någon som viker ut sig i tidningen för småpengar är en bimbo (ja det kan man verkligen tycka är en bimbogrej att göra) så är det fan ingen yttrandefrihet kvar. du verkar ha problem med den, yttrandefriheten som du reagerar på att någon uttrycker en åsikt.

    SvaraRadera
  42. Standardsumman för ett utvik i Slitz, café och Moore brukar ligga på 3000 spänn.
    Dessa "skönheter" tjänar inga fantasisummor direkt.

    SvaraRadera
  43. Det var väldans vilken debatt det blev här då. Berg är ihop med en brud som har stora tuttar och ingen hjärna, big deal. Holger har dock rätt i att det är för jäääävla tråkigt att vi ska behöva läsa om dessa brudar hela tiden!

    SvaraRadera
  44. Bimbos: Gynning, Rosing och Ekwall.

    http://www.youtube.com/watch?v=0o-f89l0jkI&feature=related

    SvaraRadera
  45. Härligt att jantelagen letat sig in på Baraben. Här ska man minsann inte vika ut sig och tro att man är snygg.

    Nej, då är man äcklig och korkad. Nej, det är inte rätt att göra så. Snacka om att PK-maffian flyttat in på Baraben.

    Baraben har blivit en jante- och Pk-site.

    SvaraRadera
  46. Tillägg:

    För de som faktiskt träffat Pernilla så kan vi säga det att hon är en jäkligt schysst tjej.

    Nej, jag hade inte vikt ut mig av en massa olika anledningar.

    Men det har jag därför inte gjort, heller. Om nu någon hade velat det, haha.

    Det är upp till var och en. Men är man osäker så döper man om sig till Holger Hansson och försöker vara "grabbig".

    SvaraRadera
  47. anonym 18:44/ eller så döper man om sig till anonym 18:44 och snackar om saker som inte står i bloggtexten utan helt andra grejer. men du kanske inte kan läsa?

    SvaraRadera
  48. Var måste man läsa om alla dessa tjejer? Jag är hyggligt intresserad av fotboll men kan endast tre namn, Graf, Seger och kryddtjejen (förnamnen obekanta) på fruar/flickvänner till spelare.

    Vill man inte läsa om skiten, ge fan i det.

    SvaraRadera
  49. anonym 20:17/ Kvällspressen, kvällspressen, kvällspressen.

    SvaraRadera
  50. Men snälla, ständigt "typiskt jantelagen bla bla". Men NEJ det är inget bra samhälle som skapas om prio nummer ett för människorna är att visa upp sin spacklade "skönhet". Det är något som bör motarbetas och häcklas.

    SvaraRadera
  51. HA HA HA HA sjuuukt rolig läsning här inne just nu ! 99% av alla som skrivit innan mig e absoluta idioter ! vem faaaan bryr sig om hur smart personen e osv , de handlar om pengar vänner ! . macken e kär/kåt soooooo what ? . vad faaaan har de med något att göra skit i de för helvette ha ha ha vilka muppar ni eeeeee . helt inställda på att tjafsa via internet ha ha .
    Kåt som satan ut på gatan kors å tvärs döda en gaisare ! Wisemen fore life !

    SvaraRadera
  52. håller med! hon får vara hur blåst som helst spelar roll man ska ju inte snacka raketforskning med en sån brud ändå..dessvärre tror jag att mackan kan påverkas negativt av det här..

    SvaraRadera
  53. Verkligen en talangfull flickvän han har skaffat! Inte lätt att ligga på rygg och se lobotomerad ut dagarna i ända...

    SvaraRadera
  54. Klart som fan spelarfruarna suger, det är ju det dom är till för.

    SvaraRadera
  55. Jag vet inte hur ni känner det, men inte skulle jag ens VÅGA visa upp en sån brud för min mamma...

    SvaraRadera
  56. Ja, fotbollsspelare är ju inte kända för att vara smarta-något som de har gemensamt med vilka då? Precis, fotbollsfruar!

    SvaraRadera
  57. Vad han kritiserar är ju att tidningarna skriver om dem som om de är några kändisar som har åstadkommit någt, det enda de har gjrot är att ligga med fotbollsspelare!

    SvaraRadera
  58. Herregud.. Men på nått sätt så känns denna brud ändå rätt blåvitt.. saknas bara att hon målat in IFK i blått och vitt i pannan och så vips så har vi den ideala blåvitt bruttan! haha

    SvaraRadera
  59. Anonym 16:24

    Misstänker att vi tyvärr aldrig kommer att få se Wisemen på 50-i topp-suglistan på Barabens blogg. Förhoppningsvis har jag fel men killarna här är ju inte direkt världskända för att ta avstånd från firmor.

    Baraben = högt & lågt på gott & ont...

    SvaraRadera
  60. Den här tråden visar precis varför skvallertidningarna skriver om "fotbollsbimbos". Det intresserar och/eller retar folk mycket mer än vad seriöst fotbollssnack gör. 60 kommentarer and counting...

    SvaraRadera
  61. psycho in spe/ Du tycker alltså att Wisemen är något som bör räknas in på top 30 av de värsta sakerna med mordern fotboll? Motivera gärna varför de skulle finnas med? Vad fan har de med modern fotboll att göra ens?

    SvaraRadera
  62. Alla som har argumenterat och irriterat sig på att hon tas för dum bara utifrån bilderna, ta er en titt i hennes blogg...

    Hon kan inte stava en hel mening rätt, allvarligt kolla kunde inte hålla mig för skratt!
    Och det hon skriver om...haha

    SvaraRadera
  63. Gick i samma skola som Pernilla. Kan skarpt intyga att hon inte var den skarpaste kniven i lådan.

    SvaraRadera
  64. Nä fy Marcus! Lite mer självrespekt borde du som ung smart fotbollsspelare ha än att gå och sätta på första bästa helfejk blondin.
    Hurfan kan han ens vilja se på henne? Jag antar att han har tagit henne för hennes (fejkade) kropp. Och då är det illa, Mackan.

    Alla ser ju på långt håll att detta inte kommer hålla.
    Nä, ta Ola Toivonen istället. Hans tjej är inte snygg nånstans men de verkar fan ha mer än ett ytligt förhållande kan jag säga..

    SvaraRadera
  65. Hon ser helt fruktansvärd ut, kul att hon försökjta sig på en oksana ändå=)

    SvaraRadera
  66. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.