2009/01/31

Wallerstedt vill inte till Sundsvall

SMÅTT & GÔTT Spanien. Värme på träningsläger? Glassiga tider med rehab och relax?
Inte om man får tro en del herrar.
- Jag har nog aldrig upplevt någon så kallad värme på ett träningsläger nere i Spanien. Och då har jag varit iväg på ett och annat sådant läger nu, säger Pontus Wernbloom till BaraBen.com.

Om hotellet fixar internetuppkopplingen så ska Tobias Hysén blogga från "kylan" på Blåvitts läger i Malaga under nästa vecka. Keep you eyes på Tobbes blogg, "Inifrån Blåvitt".

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wallerstedt. BaraBen erfar att det inte bara har handlat om problem för GIF Sundsvall att finansiera ett köp av "jägarn". Wallerstedt är enligt uppgifter till BaraBen.com inte allt för entusiastiskt inställd på att flytta neråt i seriesystemet. Snacket om att det skulle passa honom perfekt på grund av hans familjesituation (som främst framkommit i G-P) är till största del felaktigt. Så Sundsvall måste bjuda till rejält om de vill få loss honom så här i grevens stund. Men det kommer inte hända som det ser ut just nu, Wallerstedt lutar mot att stanna och slåss om en plats i Blåvitt och det krävs något rätt extremt för att hans inställning ska förändras i den här frågan.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Stig Andersson, tidigare kontorschef på SE-Banken (senare SEB) i Örgryte, har genom de senaste två decennierna varit en av IFK Göteborgs trognaste sponsorer och supportrar. Fram till att bankkoncernen centralt valde att lämna IFK Göteborg som sponsorobjekt var han en drivande kraft bakom SEB:s sponsring av GöteborgsKamraterna. Detta från sin roll som chef för bankens filial vid "Röda torget" i Örgryte.

Inom kort börjar Stig, eller "Stickan på banken" som han kallas av Örgryteborna, arbeta för IFK Göteborg. Detta efter 29 år som bankchef på S:t Sigfridsplan.
- Ibland känner jag mig som en ICA-handlare, som kan den lokala marknaden och anpassar mig efter den, sa Stig Andersson i SEB:s årsöversikt för 2003.

Stig Andersson har under åren haft en stor del av IFK Göteborgs spelare, ledare och proffs som kunder i sin bank och även bidragit, främst under 1990-talet, som en privatekonomisk rådgivare för IFK Göteborg och dess personal.
- Arbetet på ett bankkontor är inte olikt en fotbollsmatch. Man måste vara beredd att rycka in överallt på planen och täcka upp för lagkamraterna. Vi jobbar ju alla för ett och samma mål, säger Stig Andersson, nyanställd hos IFK Göteborg.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Blåvittshopens nya medarbetare har tydligen rutin från inget mindre än Wembley stadiums souvenirshop. Hon ska tydligen vara en jävel på det här med att kränga souvenirer, så ta er ner till Berzeliigatan för att bli internationellt souveniromhändertagna i de korrekta färgerna.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BaraBen:s grupp på Facebook närmar sig nu 800 medlemmar, i jakten på att bli större än Gais största grupp på hela ansiktsboken. Du har väl gått med?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Hur fan kan vi vara andrahandsfavorit till att vinna Stora Bloggpriset? Att Marcus Birro har lägst odds (2.20 gånger insatsen) förvånar väl ingen men att vi på BaraBen är spelbara till oddset 3.40 samtidigt som man får fem gånger insatsen på både Bladets Lauler som Expressens Rydström är ju bisarrt. Lauler har ju mångdubbelt så många besökare som vi har hit till BaraBen, så rent logiskt borde han vara jättefavorit i förhållande till oss på BaraBen, eller?

Eller finns det någon slags hatfaktor inräknad i spelbolaget Paf:s oddssättning?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tobias Hysén hälsar att han läste alla läsarreaktioner kring hans blogginlägg om ishockey och Frölunda Indians. Han tänker utveckla denna lite annorlunda kärleksrelation till ishockey fram när slutspelet närmar sig...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ni som suttit uppe och glott på B-landslagets turné i USA, har Adam Johansson verkligen imponerat? Jag såg bara att han orsakade en straff i första matchen. Hans landslagskarriär som vänsterback kunde ju ha verkat som en intressant framtidslösning även för Blåvitt. I alla fall i kölvattnen av Erik Lunds markvinster i konkurrensen om högerbacksområdet. Om det inte vore för det faktum att Blåvitt skrivit något som bara kan anses vara ett livstidskontrakt, med Hjalmar Jonsson, då...

20 kommentarer:

  1. adam har väl varit sådär.

    SvaraRadera
  2. förstår att walle inte vill till ettan och till hålan sundsvall, vem skulle vilja byta ner sig?

    SvaraRadera
  3. FAAAN kan inte Walle ba dra! Bort med killen. Gillar han men kan vi inte bli av med detta svarta hål i truppen!

    Adam va ok på vänstern. Kan tänka mig han där i allsvenskan. Tror knappast Hjalmar varit bättre om han fått chansen där i landslagsturnen

    SvaraRadera
  4. [Håll er till ämnena eller håll käften. Debatt om skribenter kan ni ta via mail eller på respektive persons privata bloggar, här hör det ej hemma.]

    För övrigt: Det verkar som att GIF Sundsvall håller på att göra "det omöjliga" och locka över en motvillig Wallerstedt, om man kan lita på det senaste snacket ikväll...

    SvaraRadera
  5. Jaha, vad ska SEB-Stig göra då?

    SvaraRadera
  6. Jag la min röst på Birro...

    SvaraRadera
  7. kommer bli kul att få en förklaring här när walle inom kort kritar på för sundsvall... eller sopas det undan i tysthet likt många andra chansartade "avslöjanden" på denna blogg?

    SvaraRadera
  8. anonym 00:19/ Vart står det om Wallerstedt som ett avslöjande? Sedan står det även att han INTE VILL dit och därför stretar mot, fan vilket jävla Gais-offer du är.

    SvaraRadera
  9. så du tror han kommer gå till sundsvall även om han inte vill? trots att han har kontrakt med ifk? vem fan är det som är ett offer egentligen?

    SvaraRadera
  10. Ge Walle en specialklausul: Att få ta några hörnor...med skallen!
    Han behövs fortfarande i klubben, någon måste hålla blåslampan i röven på de yngre killarna så alla fortfarande utvecklas.

    SvaraRadera
  11. Walle, årets ärkeängel!!!
    Sliter alltid, gör mest mål och gnäller aldrig. Se bara på vändningen mot Kalmar, Walles förtjänst rätt av. Walle har vinnarskalle men inte tekniken. Han pushar sina medspelare, en bra gubbe att ha i laget. För vi har inte pengar till sådana som Markus Berg...

    SvaraRadera
  12. Förstår inte riktigt vad så många har emot Walle. Han har gjort sju mål båda dem senaste säsongerna trots att han varit låååångt ifrån ordinarie. Tycker han är en spelare som vi måste försöka behålla!

    SvaraRadera
  13. Behåll Walle!

    SvaraRadera
  14. Facebook killen som kom på det namnet måste ju haft en svår barndom..

    Stanna walle

    SvaraRadera
  15. Jag tycker Adam var väldigt bra den matchen jag såg på, man får ju ändå ha i tankarna att han är högerfotad och ingen vänsterback egentligen. Spelar han på den nivån som han gjorde dessa matcher så tycker jag lätt att han borde spela istället för Micke Nilsson lr vem det nu är som är högerback just nu i Ö30 lag.

    SvaraRadera
  16. Någon som vet om man kan se dom 2 matcherna som ska spelas nere i Spanien någonstans?
    Gäller även nästa läger?
    På internet nånstans liksom streama.

    SvaraRadera
  17. walle verkar ju inte direkt överlycklig av tanken att flytta norrut som sagt, mild till dagbladet.se:

    – Jag vet att Sundsvall är intresserade och att de håller på med ”Walle”. Av vad jag förstår så för de diskussioner med honom och den information jag har så tror jag att de kommer att lösa det, säger Håkan Mild.

    I torsdags berättade även Cain Dotson om läget när det gällde en värvning av Jonas Wallerstedt.

    – Jonas är givetvis en drömvärvning för oss och vi har haft en dialog med Göteborg. Kan Wallerstedt bli aktuell i år? Nej, inte som det ser ut just nu.

    Ljuger Håkan? Ljuger Cain? Finns det en annan klubb med i bilden och Sundsvall används som bricka i ett spel? Har Walle rent av hamnat i internt bråk?

    SvaraRadera
  18. Gött Walle! du får inte skrämmas så som du har gjort =P

    SvaraRadera
  19. stig andersson, är han aktuell som ordförande??

    SvaraRadera
  20. Walle till Qviding de blir bra, många nickmål i andra halvlek och även en & annan straff kanske?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.