2008/12/20

Före detta IFK-spelare uthängd som våldtäktsman!

SMÅTT & GÔTT Racing Santander spelade "We will rock you" mitt under matchen mot Man City. När ett par minuter var kvar av Uefacupmatchen mellan Racing och City ville discjockeyn på El Sardinero höja stämningen på läktarna ytterliggare, Racing ledde nämligen med 3-1. Enligt skolboken för arenarock drog han igång fotstampsfesten "We will rock you" med Blåvitt-aktuella symfonirockarna Queen.

Nu bötfälls Racing av Uefa för tilltaget. Enligt regelverket är det förbjudet att spela musik i högtalarna medan matchen pågår.

Än så länge är det dock fullt tillåtet:

- Att sucka.
- Att busvissla.
- Att applådera.
- Att sjunga och skrika.
__________________________________________
Uefa har i ett brev till svenska och norska fotbollsförbundet delgivit att arenorna här omkring är för små och för få för att kunna bli värd för Fotbolls-EM 2016. Detta kunde förvisso en skölpadda som fastnat i Ullevis pissoir räkna ut, men fotbollspamparna förstår självklart ingenting...
– Alla som jobbar med det här blev flera snäpp oroligare, säger Hilde Barstad, norrmännens EM-general till tidningen Aftenposten.

– De vill se två byggen med plats för 50 000 människor och fyra för 30 000. Dessutom ska man helst ha ett riktigt stort, som klarar 60 000. Solna, Ullevi och möjligen Malmö stadion motsvarar förväntningarna. Ullevål i Norge gör det verkligen inte. Några andra än dessa har vi tyvärr inte att erbjuda, säger Lagrell, till DN.se.
Jag säger som Homer: Doh!
__________________________________________
Alvaro Santos sägs vara aktuell för comeback i Helsinborg. Den där Gais-brassen som gick till Gnaget sägs vilja återvända från mellanöstern till Mordor inom något år. Men inte ett enda rykte verkar placera Hjalmar Jonsson i Real Madrid. Han är som en svensk i Poltava, tyvärr.
__________________________________________
Anna Brolin, TV4-bruden jag haft på tapeten tidigare, berättar på sin blogg att Getafes president sagt att han har stenkoll på Marcus Berg. Ord för ord:

– Ni har en bra spelare i Groningen som jag har koll på, en anfallare, sa Muñoz till Brolin. Han kan bli grym. Vi har ögonen på honom, sa Toni Muñoz.

Jag undrar hur många procents klausul som vi har på en vidareförsäljning av Bergbrodern som fick all talang i familjen? Det kanske vore ett lämpligt projekt för Anna Brolin, att sälja in Jonathan Berg till lite klubbdirektörer och presidenter för spanska, vad ska vi säga, division fyra?
__________________________________________
I november skulle Helsingborgs spelartrupp ut och fira vinteruppehållet på restaurang Le Cardinal i Helsingborg. Truppen lämnade restaurangen och var på väg in på nattklubben där de skulle ha en inkilning av de nya unga spelarna, men blev då stoppade av vakterna.

Varför de stoppades framkom aldrig.
– Vi hade en del synpunkter på deras uppträdande. Det hände någonting som gjorde att de inte var välkomna tillbaka, säger en av vakterna till Helsingborgs Dagblad.
BaraBen.com kan nu avslöja att HIF hade möblerat om restaurangen till en innebandysal med fullskalig sarg, mål, bandyklubbor och småtöntiga unga grabbar runt hela lokalen för att kila in Henrik Larsson i hans nya idrott och karriär. Vilket var lagom uppskattat av personalen.
__________________________________________
En före detta IFK-spelare som är dömd för ett grovt sexualbrott hängs just nu ut på en välkänd sexbrottssajt. Det är en spelare som tidigare tillhört IFK Göteborgs U-trupp och som fortfarande är vän med flera spelare i dagens A-trupp som nu står i fokus på en av de medialt uppmärksammade sajter som hänger ut sexualbrottslingar av olika slag.

Spelaren i fråga är 21 år gammal och har dömts till fängelse för våldtäkt/sexbrott mot barn.

28 kommentarer:

  1. berg har gjort 4 mål

    SvaraRadera
  2. rätt åt fanskapet att hängas ut. det skulle han tänkt på innan han körde kuken i en tjejs mun som inte var 15-år gammal än...

    SvaraRadera
  3. på vilken sida kan ma kolla sexbrotslingen?

    SvaraRadera
  4. vilken sida är det man kan kolla vilka som är våldtäcksmän

    SvaraRadera
  5. På vilen web sajt kan man kola vem som siter i fengelset?

    SvaraRadera
  6. Anonym som skrivit 3 gånger vid 23-snåret verkar ju vara den sortens intellekt som man verkligen vill ska få reda på vad den illbattingen sitter, då får han säkert vad han förtjänar.

    SvaraRadera
  7. Tror fan att man inte ska spela musik på arenan under matcherna! Helt rätt av UEFA.

    SvaraRadera
  8. judge dredd det är inte samma person som skrivit de tre kommentarerna då jag bara skrev den sista av dem. men håller med att det fins vissa som borde få rätt att veta sådant dock ej jag då jag e en feg liten mus.

    SvaraRadera
  9. sk exspelaren är han dömd med ett erkännande av våldtäkt?

    Har han missat flickans ålder på fyllan?

    SvaraRadera
  10. oj jag räknade fel det var den mellersta jag skrev + att jag bara är nyfiken judge dredd.

    SvaraRadera
  11. Anonym sa...
    sk exspelaren är han dömd med ett erkännande av våldtäkt?

    Har han missat flickans ålder på fyllan?

    21/12/08 00:27



    Utnyttjat en 13-årig tjej på en skola där han var lärarvikarie. Inte så snyggt. Men Hovrätten gav honom "bara" 6 månader, Tingsrätten ville ha honom i finkan i 2½ år...

    SvaraRadera
  12. [Om ni inte hänvisar till en annan plats för fakta framkommer om den utpekade personen vore vi tacksamma om ni undvek att skriva ut namnet på honom här. Därför har två kommentarer strukits, för vi är inte Sexoffender.nu, det får vara deras grej.]

    SvaraRadera
  13. VideoVixen// Det verkar ju som om ni vill hänga ut honom och att folk ska veta vem det är. Annars hade ni la aldrig publicerat texten.

    SvaraRadera
  14. Sluta nu, alla vet att spelaren är Lampan.


    (Förlåt, det där var onödigt ... :-))

    SvaraRadera
  15. anonym 12:39/ De har ju cencurerat ansikt och namn på spelaren, så hur vill de hänga ut honom här?

    SvaraRadera
  16. är det tito beltran?

    SvaraRadera
  17. häng ut den jäveln.

    SvaraRadera
  18. Vilket jävla ärkesvin! Återinför dödstraffet!

    SvaraRadera
  19. Fy fan, och han bor i en kommun där mina barn bor..bär killen Blåvitt halsduk tro?

    SvaraRadera
  20. vem i helvete e d då? skriv namnet bara

    SvaraRadera
  21. Ta reda på fakta innan ni skriver. Han dömdes till 6 månader i fängelse för sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt ofredande.

    http://www.sexbrott.com/index.php?option=com_content&view=article&id=90:mattias-viggeborn&catid=1:brottslingar

    SvaraRadera
  22. I den länken kan ni läsa alla papper från rättegången och han har INTE våldtagit någon. Fins inget mer att diskutera så lägg ner detta nu. Och ja, han har spelat i blåvitt.

    SvaraRadera
  23. kalle/ sexuellt utnyttjande av barn.

    you say potatoes i say...

    SvaraRadera
  24. oj den känner man ju till, då är det giljotinen som ska fram återigen.

    SvaraRadera
  25. Stäng av Santander! Den jävla skitlåten borde totalförbjudas.

    SvaraRadera
  26. Läste dommen och tolkar det som att några kåta 14(!)-åringar har raggat upp honom för att vara häftiga varpå han har satt kuk i mun på en av dem? Denna person har sedan ställt upp på grejerna flera gånger och varit glad över det.

    Mao en fjortis-blir-kär-i-vältränad-tjugoåring-historia. Hjäsp.

    SvaraRadera
  27. Men pedofiler/våldtäcksmän ska inte vandra på denna jord. Fy fan säger jag!

    SvaraRadera
  28. Efter att ha läst domen så kan jag bara konstatera att de som fördömer detta tilltag har aldrig varit riktigt kåta.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.