2008/12/14

BaraBen rankar: Hjalmar Jonsson!

PLATS 74 Vi har bestämt oss för att gräva lite i Youtubes arkiv och sätta ihop en lista som vi kallar "De 100 mest minnesvärda youtube-fotbollslippen". Det skall direkt sägas att det är en kaos-lista och vi strävar inte efter att nummer ett verkligen skall vara nummer ett. En persons åsikt kan lika gärna vara att nummer hundra på vår lista är nummer ett på någon annans. Det blir mycket Blåvitt, en del snygga mål och en rad dråpliga ögonblick. Allt i en salig blandning.



På plats sjuttiofyra hittar vi en dag som denna självklart Hjalmar Jonsson!

20 kommentarer:

  1. HAHA riddar Hjalmar

    SvaraRadera
  2. Hjalle som Forward haha

    SvaraRadera
  3. Håller med Micke, hahahaha!

    SvaraRadera
  4. Kärlek!

    Riddar-Hjalle på topp kan nog bli en succé ja.

    SvaraRadera
  5. Hjalle som forward kanske blir den frälsare vi väntat på? Söder och Hjalle på topp herre jävlar...

    SvaraRadera
  6. hahaha hans offensiva förflutna förklarar ju iaf dessa fenomen som ibland uppstår när han drar till med ett par sjuka överstegsfinter i motståndarens straffområde eller dylikt.
    Rid vidare kamrat!

    SvaraRadera
  7. -Positionssäker
    -ganska snabb, inte hypersnabb
    -Det var nog de flesta egenskaperna

    :) Nu förstår jag varför han alltid får spela!
    Kan man annat än älska den personen!?

    SvaraRadera
  8. Han kan ju ta med hästen som anfallspartner.

    SvaraRadera
  9. Go kille Hjalle! Tyckte han var riktigt dålig för några år sedan med sina luftpastejer, men jag tycker han växt och utväcklats mycket under de nya tränarna och nu håller jag faktiskt med om att han absolut är en av allsvenskans bästa vänsterbackar. Fast det är klart lite förbannad är man ju fortfarande över att han hade armarna över huvudet när han gick upp och nickade mot Basel. Nej förresten det var ju domarens fel!
    Heja Hjalle!

    SvaraRadera
  10. Måste däremot säga att jag har gått från att verkligen ogilla Hjalle till att tycka att han är en okej back, stabil. Så för mig så är det lite i en gråzon nu men. Hoppas Hjalmar avslutar i Blåvitt.

    SvaraRadera
  11. Kan vi inte köra ett Häst tifo för haj hjalle en gång. Trycka upp en häst med texten "ingen rider som Hjalle"

    Kunde inte låta bli...

    SvaraRadera
  12. Hjalle har för mig Blivit en blåvit ikon. Han är en av några som har gått från att representera dåtidens destruktiva Blåvitt till att ha utvecklats i takt med hela föreningen. Hade Patrice Evra kommit och bett om ett kontrakt hade valet varit solklart, Hjalmar!

    SvaraRadera
  13. Hjalmar kommer bli vår nya spelfördelare, en vass vänsterfot och rykten säger att Hjalle inte alls åkte hem till Island utan till Brasilien för att dansa samba och lära sig behandla bollen som en fotbollsspelare..

    Släng dig i väggen ME

    SvaraRadera
  14. SFAC/
    Har själv varit ordförande i hatahjalmarklubben, men måste också ge med mej. Han är numer vår mest trogne spelare, och växt ut som en Ikon. Vem kunde trott det för nåt årsedan. Killen är ju bara så jävla genomsnäll att man kan inte bli arg på han en längre tid.

    SvaraRadera
  15. man kan ju inte annat än att älska hjalle i detta klippet..

    SvaraRadera
  16. Han börjar få den plats i etern han förtjänar. Kung Hjalmar.

    Eller som man kan säga efter detta klipp, kung Hjälmar.

    SvaraRadera
  17. Hjalle är bäst.

    SvaraRadera
  18. Hjalle är häst

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.