2008/11/30

BaraBen rankar "Änglarna från Göteborg"

PLATS 82 Vi har bestämt oss för att gräva lite i Youtubes arkiv och sätta ihop en lista som vi kallar "De 100 mest minnesvärda youtube-fotbollslippen". Det skall direkt sägas att det är en kaos-lista och vi strävar inte efter att nummer ett verkligen skall vara nummer ett. En persons åsikt kan lika gärna vara att nummer hundra på vår lista är nummer ett på någon annans. Det blir mycket Blåvitt, en del snygga mål och en rad dråpliga ögonblick. Allt i en salig blandning.



På plats åttiotvå hittar vi låten "Änglarna från Götet", kort och gott. Ibland behövs det inte sägas så mycket mer. Se och njut.

12 kommentarer:

  1. fan vilka rysningar man får av vissa sekvenser :D

    SvaraRadera
  2. Cirka 1min och 50s in i filmen får man se Mild putta ner en lagkompis. Varför gör han detta? Finns det någon enskild film då man får se det?

    SvaraRadera
  3. Man får rysningar av det här (inga positiva).
    Var ju under mellanåren 98-06 ju.

    SvaraRadera
  4. Fan Långås volleyskott e så sjukt!! Där fick jag rysningar iaf....

    SvaraRadera
  5. Man får alltid rysningar av sånt här. Älskar man blåvitt älskar man dom under vilka år de än är! Och långås volley kommer man sent glömma! =)

    SvaraRadera
  6. Reebok-stället från 97 är grymt snyggt, med ica i blått

    SvaraRadera
  7. UNderbart! Men vad är det för latmask Mild knuffar på träning?

    SvaraRadera
  8. Det är la Seb ha knuffar

    SvaraRadera
  9. introt ät bäst. ett I-F-K i varje halvlek! har varit lite si och så med det på sistone. inga halvdana försök. ska vara som när toll håller i det.

    SvaraRadera
  10. Nibbe är i sanning ett geni.

    SvaraRadera
  11. blir riktigt nostalgisk av att se detta, många klipp från 2000-talets början då man gick i mellanstadiet och börja gå på matcher med polarna. kanske inte dom bästa åren resultatmässigt men man blir ju lycklig av att se risp, erlingmark, rosenqvist och alla andra gamla goingar

    SvaraRadera
  12. ganska grym låt!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.