2008/10/28

28 oktober 2007

23 kommentarer:

  1. Jag fann mig själv sittandes i sängen storgråtandes när jag ser på klippet. Känns som guldet betyder mer i efterhand för mig än vad det gjorde direkt när det kom.

    SvaraRadera
  2. Tänk om alla kunde hållt sig på läktarna bara....

    SvaraRadera
  3. Gåshud mina vänner. Nästa guld firas på Gamla Ullevi och Risp återvänder för att spela hem bucklan 2009. Det vore drömmen i alla fall.

    SvaraRadera
  4. En extrem känsla av välbehag. Samtidigt som man påminner sig själv om hur jävla blöt man var, och hur jävla lite roll det spelade... UNDERBART!

    Blåvitt hjärta. Alltid!

    SvaraRadera
  5. Man blir ju grymt nöjd när man ser detta.. Till man kommer till stormningen.. Trist men men det över väger inte den goa känslan av guldet!

    SvaraRadera
  6. Det där var Gööött att se på. Ett Guld nästa år på Gamla Ullevi skulle vara grymt skönt.

    SvaraRadera
  7. håller med första kommentaren om att guldet betyder mer i efterhandad. då, för ett år sen, var jag alldeles för chockskadad för att förstå vad det var som hände. nu kan man knappt kontrollera sig när man ser pontus tjurrusning efter 2-0-nicken...

    SvaraRadera
  8. Det blir guld firande för oss i helsingborg iår!

    SvaraRadera
  9. anonym 10:29

    "tänk om alla kunde hålla sig på läktarna bara".
    Fy fan vilken bitter människa man kan va.

    SvaraRadera
  10. Bitter skriver du. Inte fan är det bra när man gör så att ens egen klubb får punga ut med en massa pengar i onödan.

    Blåvitt forever!

    SvaraRadera
  11. Planinvasion hör till, men inte att förhindra utdelning av pokalen.

    Det är rätt intressant att 50-60% av foket på matchen är evenenmangspack/medgångspublik.

    Nu gäller det bara att Kalmar kollapsar och ellos tappar några poäng så kan vi alla åka till Skåne för att lyfta fram Blåvitt till guld igen!

    Alex ska i vilket fall som helst avtackas, henke häcklas och det kommer bli bråk på stan. Lite kul för alla med andra ord. Boka resan nu, så sjunger vi ner skåningarna i sundet!!

    /Mot helsingborg

    SvaraRadera
  12. Vad sett sugen man blir på ett nytt sm-guld...nästa år har vi alla möjlihter och förutsättningar att lyckas igen. Kanske några goa nyförvärv plus en ny fantastisk arena. Spelarna måste ju känna likadant, kommer vårat underbarn Robin Söder tillbaka fort tror jag på ett smguld nästa år. Det skulle smaka det. Sen så borde vi sälja lill alex och wallerstedt och ta in Martin Ericsson och en ny vänsterback. Det kan ju inte vara en tillfällighet att ingen vänstermittfätare lyckas när man har en så dålig back som Hjalle bakom sig. Hjalle är ok, men inte i blåvitt, man kan inte bara leva på sina frisparkar...Forza Blåvitt

    SvaraRadera
  13. Till alla er som gnäller över stormningen: Håll käften, detta va underbart! =)

    SvaraRadera
  14. Vore nice med ett litet höjdpunkter från 26 oktober 2008 också!

    SvaraRadera
  15. Micke...

    Du menar alltså att IFK tar guld och att det kommer att firas i Helsingborg i år.

    Det är iaf vad man förstår utifrån din freudianska särskrivning (du glömde dock ett kommatecken).

    SvaraRadera
  16. Jag är gasiare men måste säga att blåvitt är det bästa laget år efter år. Hoppas ni tar guldet.

    SvaraRadera
  17. helt underbart! synd bara att canal plus förstörde TV sändningen med att inte sätta dit 2 sköna gubbar som Lasse Granqvist och Niklas Holmgren istället för 2 avdankade buttra pensionärer som inte har kvar nån känsla överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  18. vilket år SM-GULD,MIN SON FÖDS ...FY FAN VA JAG ÄLSKAR 2007 ....VILKA GOA MINNEN NÄR VI STORMAR PLAN DET E FAN VI VÄRDA EFTER ALLA ÅR PÅ LÄKTAREN UTAN FRAMGÅNG::::

    SvaraRadera
  19. herregud, här sitter man och äcklas av kommentatorerna som sitter o klagar o gnäller på glädjescenerna som utspelas när folk springer in på plan efter 11 års väntan, men ursäktar dom med att dom är journalister som inte har en aning om hur det känns. Men sen går man in här, och ser folk som kallar sig för blåvita och som grinar likadant. Upphör aldrig att förvånas över vilka jävla grinollar det finns som håller på samma lag som en själv.

    SvaraRadera
  20. Håller Med Peddape. Höjdpunkter i Youtube format från Ellos matchen hade suttit fint också.

    SvaraRadera
  21. Invadera Helsingborg!!!
    Sista matchen för säsongen, sista matchen för Alex och ett avstamp inför nästa säsong med ny arena och allt vad det innebär. Blåvitt har gjort en fin höst och även säsong även om guldet inte kanske försvaras så...
    ALLA TILL HELSINGBORG!!!

    SvaraRadera
  22. 28 oktober = min födelsedag! Ett fint fotbollsdatum. :-)

    SvaraRadera
  23. ..."som är på god väg mot sm-tecken nummer 19" Ja det hade la vart gött om guldet räknades som två inte sant arne hegerfors :P

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.