2008/09/18

Gais ungdomsverksamhet i fara

Med facit i hand så vet man nu varför Gais valde att returnera de 400 bollar IFK Göteborg skänkte till dem som ett resultat av kampanjen Gaisblomman. Man kommer helt enkelt inte ha någon återväxt inom sina led inom kort och därmed ingen ungdomsverksamhet.

Vi beklagar detta faktum, men gläds samtidigt med gaisarna över att hjärncellen nu äntligen har en möjlighet att få en kompis eller två.

8 kommentarer:

  1. två tröjor skall bort gissa vilka.....................................................................................................de två vänstra . Gajs trasan och born loser tröjan hänger i samma garderob.
    hasse

    SvaraRadera
  2. De två vänstra. lite föll bort pga alla punkter.
    hasse

    SvaraRadera
  3. GAIS är giftiga. Det fick ni allt erfara senast vi möttes, eller hur? :)

    SvaraRadera
  4. vanliga tröjor står de.. varför är gajs med då?

    SvaraRadera
  5. Konstigt att detta skrivs samtidigt som gais ungdomslag snurrade upp blåvitts diton och vann med 4-2 trots en man kort.

    Hmmm

    SvaraRadera
  6. Haha, "Born loser"-tröjan är ju rolig på flera sätt, dels för att den får illustrera en artikel om fertilitetsproblem och dels för att den hänger med gais-tröjan...

    SvaraRadera
  7. Har inte detta varit uppe tidigare i nyheterna för ett tag sedan? Har något vagt minne av det i bakskallen.

    /Lundquist

    SvaraRadera
  8. Jo det här testet är ganska gammalt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.